inzercia, predaj, predám, bazár

Reprodukcia

Kategória: Umelecké predmety

Ponúkam na predaj reprodukciu obrazu Gejzu Angyala z Kremnice s motívom baníckej drevenice v Kremnnici od Kremnického maliara o rozmere 30x40 cm, rámované.
Reprodukcia
Podobné inzeráty
Obrazy
Predam rozne obrazy Gustav Mally - Priadka z Mokreho Haja - reprodukcia vydavatelstvo Pallas n.p. Bratislava Jarmila Pavlickova - Rodina - original, na kartone za sklom Viktor Vasnetsov - Alyonushka - reprodukcia Munkasy Mihaly - Zena s drevom - reprodukcia Ruski/Ukrajinski kozaci 3x - reprodukcia krajinka
Alfons Mucha  Dance
Starý zarámovaný plagát v stave A, reprodukcia Alfons Mucha - Dance rozmer rámu 97x62, poctivá análogová ofsetová tlač. Rok neznámy, je to reprodukcia prvej verzia plagátu Dance, ten vyvolal určité pobúrenie a tak pri dalších verziách už mala žena postavu zahalenú. Cena 15 eur plagát + 5 eur rám, preferujem osobný odber, ak niekto chce serózne len plagát tak pošlem zrolovaný pri platbe vopred, preferujem odber oboch plagátov ponúkam aj plagát Music.
Alfons Mucha Music
Starý zarámovaný plagát v stave A, reprodukcia Alfons Mucha - Music rozmer rámu 97x62, poctivá análogová ofsetová tlač. Rok neznámy, je to reprodukcia prvej verzia plagátu Music, ten vyvolal určité pobúrenie a tak pri dalších verziách už mala žena postavu zahalenú. Cena 15 eur plagát + 5 eur rám, preferujem osobný odber, ak niekto chce serózne len plagát tak pošlem zrolovaný pri platbe vopred, preferujem odber oboch plagátov ponúkam aj plagát Dance.
Reprodukcia obraz Monet
Piste mail. Tel.c.neplatne. V ponuke je reprodukcia na papieri. Nie je to olejomalba ale tlac bez ramu. Rozmer cca 80x60cm.
Ručne maľovaný obraz - olejomaľba - portrét
Ručne maľované obrazy - portréty. Jedná sa o sériu olejomalieb na plátno vo veľkostiach 70 x 50 cm a niektoré 40 x 30 cm. Olejomaľby sú vytvorené vysokokvalitnými farbami na plátno natiahnuté na drevenom ráme. Maľované sú aj okraje plátna preto nieje nutnosť obrazy rámovať. Niektoré z obrazov, ktoré boli na zákazku, slúžia len ako ukážka mojej tvorby. Ceny dostupných obrazov. 1. Pianista (reprodukcia) - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 2. Andrea Tivadar - 50 x 70 cm - 190 eur 3. Emilia Clarke - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 4. Oceán - 30 x 40 eur - 110 eur. 5. Jack Sparrow - 50 x 70 cm - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 6. Dieťa - ukážka tvorby 7. Žena s čajom (reprodukcia) - 50 x 70 cm - 100 eur 8.Salvatore Dali - 30 x 40 cm - Predaný, cena záleží od veľkosti, ktorú by ste chceli 9. Joker - 80 x 100 cm, Predaný, cena záleží od veľkosti, ktorú by ste chceli. 10. Pablo escobar - 40 x 50 cm, Predaný, cena záleží od veľkosti, ktorú by ste chceli.
Predám obraz reprodukcia. Rok 1919.
Predám obraz reprodukcia rok 1919. Cena 120 eur. Len osobný odber Šamorín.