inzercia, predaj, predám, bazár

Reproduktory Fenda

Kategória: Repro sústavy

Reproduktory Fenda F&D s konfiguráciou 2.1 a výkonom 54W. Nechýba USB port, RCA konektor, čítačka SD kariet aj pripojenie cez bluetooth ale aj ladenie rádio FM staníc. Hlasitosť si môžete ľubovoľne nastaviť vďaka diaľkovému ovládaniu. Pôvodná cena 100€, momentálna cena za nové 73€. Pri serióznom jednaní možná zľava 5€. Iba osobný odber a platba v hotovosti! Prosím kontaktovanie primárne cez mailovú adresu. Pri telefónom kontakte o jasné a stručné jednanie. Hovory budem ukončovať ak sa volajúci nebude vedieť vyjadrovať, bude neprimerane zjednávať alebo bude mať podvodnícke praktiky!
Mail: petor99@
Reproduktory Fenda
Podobné inzeráty
Reproduktory Fenda F560X 2.1 Bluetooth/USB/RADIO/KARTY
Predám použivané Reproduktory Fenda F&D F560X krásny zvuk a mohutne basy.Povodne kupovane za 90eur. Mozny iba osobny odber kontakt poprosim prostrednictvom emailu. Reproduktory Fenda F&D F560X v konfigurácii 2.1 a výkonom 56W zaujmu elegantným čierným dizajnom s jemným podsvietením. Okrem štandardného pripojenia možno hudbu prehrávať aj z USB médii a to prostredníctvom USB portu. Bezdrôtovo ho môžete využiť ako samostatné FM rádio s pamäťou až 100 staníc. Zdroj hudby možno pripojiť aj vďaka podpore Bluetooth. Súčasťou balenia je aj praktický diaľkový ovládač, vďaka ktorému môžete medzi skladbami prepínať aj z pohodlia svojej pohovky. Ohromný výkon Užívajte si dokonale čistý, krištáľový a jasný zvuk vychádzajúci z týchto reproduktorov Fenda F560X s výkonom 56 W (28 W subwoofer, 2x 14W satelity). Uchu lahodiace tóny sa budú rozplývať celým priestorom. Či už u Vás doma alebo v kancelárii. 6,5“ bassový subwoofer si okamžite získa Vaše sympatie. Bluetooth Synchronizácia s Vašim mobilným telefónom alebo iným kompatibilným zariadením je mimoriadne jednoduchá a potrvá len veľmi krátku chvíľu. Po prepojení cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth bez problémov dosahuje až do vzdialenosti 15 metrov. Po prepojení možno spúšťať obľúbené skladby cez telefón z ktoréhokoľvek miesta u Vás doma. Ďalšie možnosti 2-kanálový reproduktor Fenda F560X však ponúka hneď niekoľko možností prehrávania Vašich obľúbených skladieb. Bez väčších ťažkostí možno pripojiť napríklad USB zariadenie alebo SD kartu. Po vložení okamžite prehráva obsah. Ide o naozaj rýchly, intuitívny a pohodlný proces. Navyše budete mať k dispozícii aj FM rádio so 100 stanicami.
Fenda F&D F550X
Predám Fenda F&D F550X používané 4 roky. Iba osobný odber Martin/Žilina.
Reproduktory Fenda R25BT
Predám nové a nevyužité regálové reproduktory Fenda R25BT. Nevhodný dar. PC reproduktory Fenda R25BT: Výkon 2x 22W Frekvenčný rozsah 20Hz až 20 kHz 1‘‘ tweeter a 4‘‘ širokopásmový zosilňovač Ovládanie smartfónom Bluetooth a NFC pripojenie Drevený design AUX in, RCA in, 3,5mm jack vstupy Výstup na slúchadlá
F&D. Reproduktory Fenda 2.1
Predam reproduktory Fenda F380X. Aktivne 2,1 reproduktory maju celkový výkon 54 W , 2× 3" satelit, 1× 5.25" subwoofer, Bluetooth a NFC, USB konektor, prehrávanie z SD karty, integrovaný prehrávač a FM rádio, pamäť na 100 staníc, LED displej, podsvietenie subwoofera, diaľkové ovládanie. Velmi kvalitny zvuk. Predavam v ramci okresu. Cena je pevna.
FENDA F550X 2.1 Reproduktory
Fenda F550X sú reproduktory, ktoré si získajú Vaše sympatie nielen svojim štýlovým a mimoriadne pútavým prevedením, ale predovšetkým výkonom 56 W (28 W subwoofer, 2x 14W satelity), ktorý ponúkajú počas celej doby. Už teraz sa môžete tešiť na dokonale znejúce tóny za každých okolností. Umožňuje aj synchronizáciu prostredníctvom Bluetooth/NFC technológie - či už s mobilným telefónom alebo tabletom. Skladby tak budete môcť komfortne spúšťať až zo vzdialenosti 15 metrov. Tlačidlá sa nachádzajú na bočnej strane. Súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač.
Reproduktory Fenda F&D A180X
Predám reproduktory Fenda F&D A180X s konfiguráciou 2.1 a výkonom 42 W sa postarajú o bezchybný audio zážitok Nechýba USB port, čítačka SD kariet Pohodlné pripojenie zaistí Bluetooth s dosahom 15 m. Vďaka podpore FM si môžete naladiť aj obľúbenú stanicu.