inzercia, predaj, predám, bazár

Reproduktory so stojanmi a káblami (alebo celá hifi sústava)

Kategória: Zvuková technika

Predám ručne robené kvalitné hi-fi reproduktory spolu so stojanmi a káblami.

Repro mi vyrábal na zakázku jeden pán v Prievidzi, majú dokonalý zvuk.
K nim som kupoval už používané stojany a káble - oboje v perfektnom stave.

Predávam len ako celok alebo v prípade záujmu ako celú hi-fi sústavu, čiže aj gramofón Pro-ject, zosilňovač Yamaha, FiiO bluetooth prijímač a vysielač aj s RCA- RCA a RCA - jack káblami.
V tom prípade viem dať veľmi výhodnú cenu. Všetky ostatné inzeráty nájdete tu v mojom profile.
Cena v tomto inzeráte je len za Reproduktory so stojanmi a káblami na prepojenie reproduktorov so zosilovačom.

Dôvodom predaja je, že si hi-fi púšťam tak raz za mesiac a zaberá mi to miesto.

Iba osobný predaj, bývam v Bratislave, Palisády 55.
Reproduktory so stojanmi a káblami (alebo celá hifi sústava)
Podobné inzeráty
Antivibračné hifi podložky pod elektroniku IsoAcoustics OREA
Antirezonančné hifi podložky pod elektroniku. Vhodné pod zosilňovač, prevodník, prehrávač... Nosnosť 1,8kg na podložku. Technické parametre: Rozmery (priemer x výška): 40 x 27mm Náklon: nie Nosnosť: 1,8kg na podložku Balenie: 1ks podložky Modelový rad antirezonančných hifi podložiek IsoAcoustics OREA Antirezonančné hifi podložky modelového radu OREA poskytujú dokonalé odizolovanie vašich prehrávačov, zosilňovačov alebo gramofónov od okolitých ruchov. Odstránenie parazitných vibrácií posúva zvuk vašej stereo zostavy na úplne novú úroveň. Po namontovaní týchto podložiek svoju hifi zostavu nebudete poznať. Čistota, perfektná priestorovosť a otvorenosť sú len niektoré atribúty, ktoré vám tieto hifi podložky v kombinácií s vašou elektronikou môžu priniesť. Cena jedného kusu v obchode: 52,00 € Cena za všetky štyri kusy, ktorú ponúkam: 120 € 100 % stav
Predám aktívne repro Yamaha DXR15 aj so stojanmi
Predám úplne nové nikdy nepoužité Yamaha DXR15 2ks Aktívny 2-pásmový 15" reproduktor, Reproduktor DXR15 mkII ponúka najvyšší výkon vo svojej triede - SPL 134 dB a plný zvuk vďaka zosilňovaču triedy D. Vhodné na všetko od koncertov, cez svatby až po meetingy či prednášky. Cena je za 2ks aj so stojanmi, káblami a obalmi. Komplet príslušenstvo.
Predám aktívne repro Yamaha DXR15 mk1 aj so stojanmi
Predám úplne nové nikdy nepoužité Yamaha DXR15 2ks Aktívny 2-pásmový 15" reproduktor, Reproduktor DXR15 mkI Output peak 1100W - SPL 133 dB Vhodné na všetko od koncertov, cez svatby až po meetingy či prednášky. Cena dohodou, aj so stojanmi, káblami a obalmi. Komplet príslušenstvo.
Reproduktorový set s káblami, znížená cena
Pokial inzerát čítate, je aktuálny. Pozrite všetky moje inzeráty - v ponuke aj rôzne zosilňovače Predám 10” reproduktory spolu s káblami. Repro je malé, skladné a veľmi lahké s ochranným sitom. Osadené kvalitnými (NOVÝMI NEPOUŽIVANÝMI) komponentmi - 10” stredobass Faital Pro 10fe200 150/300W, výškový driver 1” Nova Acoustics s vysokou citlivosťou. Nové konektorové terminály a crossover. Uprednostňujem osobný odber aj s vyskúšaním! Cena je za 2ks reproduktorov spolu so speakon káblami 2x2,5m. Cena je pevná, nezjednávam, nevymieňam. Prvý kontakt preferujem mail, prípadne volať po 16:00! #faitalpro #nova #10” #reproduktor
RH SOUND Reproduktory so stojanmi + Subass
Predám 2ks Satelitov RH 12/2/200 reproboxy, so stojanmi a 1ks Subass RHB 15/600.
Predám stojany na reprobox
Predám dva kvalitné nepoužité,zabalené masívne kovové reproduktorové stojany porovnateľné z Konig Meyer z kľukou na dvihanie. Stojan je vyrobený z oceľových trubiek s povrchovou úpravou čierna farba, machanizmus kľuky je kovový. Pomocou ručnej kľuky jednoducho a bezpečne nastaví­te požadovanú výšku aj ťažších reproduktorov. Rukoväť je sklápateľná pre jednoduchší transport. Nastaviteľná výška: 1250-2400 mm. V extrémnych prípadoch sa dá zdvihnúť až do 2700 mm( viď foto). Priemer nosnej tyče 35 mm. Maxim. Zaťaženie: 70 kg. Hmotnosť stojanu: 7 kg. Možnosť použiť aj na svetlá a malé rampy. Konig Meyer stojí 275 € tento je 1 ks za 120 €. Na prenášanie dvoch stojanov možnosť dokúpenia nepolstrovaného prepravného obalu v cene 31,9 €, pri kúpe spolu zo stojanmi dám obal za 26 € alebo polstrovaného Gravity s prepážkami v cene 59€, pri kúpe spolu zo stojanmi dám obal za 49 €. Možnosť zaslať aj kuriérom na dobierku. V mailových odpovediach prosím uvádzať aj tel. kontakt lebo sa mi stalo, že moje odpovede skončili v SPAME !!!