inzercia, predaj, predám, bazár

Reserve 1048m2, pri Vyhliadkovej veži, predaj, Košice-Čermeľ

Kategória: Pozemky

Rezervované! Spoločnosť Partnersreal Vám ponúka exkluzívne na predaj, veľkú záhradu s menšou chatkou bez súpisného čísla, nachádzajúcu sa v žiadanej lokalite Košice - Sever, katastrálne územie Čermeľ. Záhrada je situovaná cca 500-600m od vyhliadkovej veže v Košiciach, prístupná po spevnenej upravenej ceste bežným autom, či pešo od zastávky MHD Vyhliadková veža.

Parcela v tvare nepravidelného obdĺžnika má rozmery 16-18m x 54-64m s plochou pozemku 1048m2 vrátane chatky bez súpisného čísla s rozlohou 17m2 vedenej ako zastavané plochy a nádvoria. Súčasťou predaja je aj 1/8 podiel na prístupovej ceste s rozlohou 290m2, so šírkou 3m až 5m.

Záhrada má výborné umiestnenie v závetrí s orientáciou pozemku prevažne na západ - juhozápad, v mierne svahovitom pozemku s krásnym výhľadom na okolie z hornej strany pozemku aj na mesto Košice.

Parcela ponúka možnosť výstavby celoročne obývateľnej chaty s možnosťou zastavania 104,8m2 pôdorysu čím sa stáva zaujímavou aj na celoročné bývanie v prírode s pomerne dobrým prístupom a trvalým pobytom. Susedné parcely v okolí sú už využívané na trvale bývanie či chatovanie.

Elektrická prípojka sa nachádza mimo pozemku cca 75m od parcely pri príjazdovej ceste. Vodu je možné navŕtať hlbinným vrtom s dobrou výdatnosťou prameňa, alebo po dohode potiahnuť prípojku mestskej vody zo susednej parcely. Odpad bude je možné riešiť formou žumpy, či čističky odpadových vôd.

Parcela je na peknom mieste s veľkým potenciálom či už na rekreačné účely alebo aj na trvalé bývanie neďaleko centra a zároveň v krásnej prírode.

Na konci pozemku je taktiež prístup zo zadu, z vedľajšej ulice.

Viac informácií poskytneme telefonicky prípadne na fyzickej obhliadke. Cena nehnuteľnosti je 65.000,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, Košice. Tel: , email: gazi@
Reserve 1048m2, pri Vyhliadkovej veži, predaj, Košice-Čermeľ
Podobné inzeráty
Pozemok pri Vyhliadkovej veži
Ponúkame Vám na predaj pozemok Košice-Kavečany, vedľa lesa, pri Vyhliadkovej veži. Na pozemku sa nachádza množstvo ovocných stromov a je oplotený. Plocha pozemku 22 árov. Aj napriek vysokému napätiu je možné stavať na cca 100-120m2. V blízkosti je studňa. Cena 133 000 €.
stavebny pozemok, KE, Vyhl. veza, Cermel, Kavecany
Predam pozemok so zahradnou chatkou s moznostou stavby s plochou do 92 m2 v kat. uzemi Cermel, KE sever. Rozloha pozemku 920 m2. Voda, elektrika 400 V a opt. internet na pozemku. 100 m od zastavky MHD Pri Vyhliadkovej vezi.
Pozemok 919m2, predaj, Košice-Sever, Čermeľ
Spoločnosť Partnersreal Vám ponúka na predaj pekný pozemok blízko lesa a zároveň 4 minúty od centra Košíc, Košice – Sever, Čermeľ. Pozemok je situovaný cca 100m od zastávky MHD Vyhliadkova veža. Záhrada má rozlohu 919m2 pri šírke 22 až 25m a dĺžke 43 až 54m, pričom umožnuje zastavať pôdorys s rozlohou 92m2. Aktuálne sa na pozemku nachádza záhradný domček, prípojka pitnej vody z vodomerom a nová elektrická prípojka. Záhrada je udržiavaná, s ovocnými stromami a kríkmi, kompletne oplotená pletivom. Lokalita okolo vyhliadkovej veže ponúka obrovský potenciál bývania vo vlastnom chatodome, aktuálne značne využívaná na trvalé bývanie. Prístupová cesta je asfaltová a následne od zastávky MHD cca 100 spevnená, kamenitá s bezproblémovým prístupom aj v zime. Nieje potrebné terénne auto ????. Jar je už za dverami preto nepremeškajte kúpu dobrého pozemku ktorých je aktuálne málo. Cena nehnuteľnosti je 89999,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04001 Košice. Tel: , email: gazi@
Predám pozemky v okolí Košič - lokalita Zdoba a Krásna
Predaj najlepsie vsetkého naraz - prepis na jedneho nového majitela. Cena dohodou - predaj najvyššiej nabídke. Predám pozemky: 1. Spoluvlastnický podíl 1/1230 nemovité věci zapsané na LV č. 5326, okres Košice IV, obec Košice – Krásna, k.ú. Krásna, a to parcely registru E evidované na mapě určeného operatu, a to p.č. 1089 ostatní plocha o výměře 381 m², se všemi součástmi, právy, povinnostmi a příslušenstvím. 2. Spoluvlastnický podíl 1/1230 nemovité věci zapsané na LV č. 5327, okres Košice IV, obec Košice – Krásna, k.ú. Krásna, a to parcely registru E evidované na mapě určeného operatu, a to p.č. 1140/9 ostatní plocha o výměře 457 m², se všemi součástmi, právy, povinnostmi a příslušenstvím. 3. Spoluvlastnický podíl 265/909 nemovité věci zapsané na LV č. 5782, okres Košice IV, obec Košice – Krásna, k.ú. Krásna, a to parcely registru C evidované na katastrální mapě, a to p.č. 12279 trvalý travní porost o výměře 1818 m², se všemi součástmi, právy a povinnostmi včetně příslušenství. 4. Spoluvlastnický podíl 487/1192 nemovité věci zapsané na LV č. 6116, okres Košice IV, obec Košice – Krásna, k.ú. Krásna, a to parcely registru C evidované v katastrální mapě, a to p.č. 12660 trvalý travní porost o výměře 1192 m², se všemi součástmi, právy, povinnostmi a příslušenstvím. 5. Spoluvlastnický podíl 131/916 nemovité věci zapsané na LV č. 6161, okres Košice IV, obec Košice – Krásna, k.ú. Krásna, a to parcely registru C evidované na katastrální mapě, a to p.č. 11138 orná půda o výměře 733 m²,, se všemi součástmi, právy a povinnostmi včetně příslušenství. 6. Spoluvlastnický podíl ½ nemovité věci zapsané na LV č. 6177, okres Košice IV, obec Košice – Krásna, k.ú. Krásna, a to parcely registru C evidované na katastrální mapě, a to p.č. 12778 orná půda o výměře 1164 m², se všemi součástmi, právy a povinnostmi. 7. Spoluvlastnický podíl 1/6 nemovité věci zapsané na LV č. 6238, okres Košice IV, obec Košice – Krásna, k.ú. Krásna, a to parcely registru C evidované na katastrální mapě, a to p.č. 12780 orná půda o výměře 390 m², se všemi součástmi, právy a povinnostmi. 8. Nemovité věci zapsané na LV č. 6287, okres Košice IV, obec Košice – Krásna, k.ú. Krásna, a to parcely registru C evidované na katastrální mapě, a to p.č. 11134 orná půda o výměře 950 m²,p.č. 11899 orná půda o výměře 914 m², se všemi součástmi, právy a povinnostmi. 9. Spoluvlastnický podíl 1/8 nemovité věci zapsané na LV č. 149, okres Košice – okolie, obec Sady nad Torysou, k.ú. Zdoba, a to parcely registru C evidované na katastrální mapě, a to p.č. 622 zahrada o výměře 771 m², se všemi součástmi, právy a povinnostmi. 10. Spoluvlastnický podíl 23/240 nemovité věci zapsané na LV č. 1061, okres Košice – okolie, obec Sady nad Torysou, k.ú. Zdoba, a to parcely registru E evidované na mapě určeného operatu, a to p.č. 869 orná půda o výměře 2704 m², se všemi součástmi, právy a povinnostmi.
ZÁHRADA S CHATOU KAVEČANY
AlmaReality Vám ponúka na predaj chatu so záhradou v Kavečanoch - oproti parkovisku pri vyhliadkovej veži. Záhrada o výmere 598 m2 je v osobnom vlastníctve, na pozemku je postavená murovaná chata bez súpisného čísla. Na oplotenom pozemku je elektrická prípojka. Elektrina je zavedená aj do chaty. Zdroj vody - nádoba na zber dažďovej vody. Prístup autom ku chate je po čiastočne spevnenej ceste. Peši sa dá dostať k zastávke autobusu za 5 minút. Blízkosť vyhliadkovej veže, dobré susedské vzťahy. Dispozícia chaty: na 1. nadzemnom podlaží sa nachádza vonkajšia terasa, vnútri obytná miestnosť krbom na tuhé palivo, kuchyňa, wc a sklad. Z centrálnej miestnosti vedú schody do podkrovia, kde sa nachádza spálňa s balkónom. Na pozemku sa nachádza skleník, terasa s krbom, záhradné jazierko, 15 rodiacich ovocných stromov - čerešňa, hruška, jablone rôzne druhy, slivky rôzne druhy, orech a dva druhy hrozna. Cena nehnuteľnosti vrátane provízie a kompletného servisu spojeného s prevodom je 83.000,- Eur. V prípade záujmu nás kontakujte:
Pozemok 715m2 Kavečany, v k.ú. Čermeľ
So súhlasom majiteľov Vám exluzívne ponúkame na predaj pekný, vyše 7 árový pozemok s podielom na prístupovej ceste, v blízkosti Suchej doliny a vyhliadkovej veže, smerom na mestskú časť Kavečany. Pozemok je v katastrálnom území Čermeľ. Na pozemku je možné stavať záhradný domček s využitím podpivničenia, jedného nadzemného podlažia a podkrovia. Pozemok je viac-menej štvorcového tvaru, je mierne svahovitý a nachádzajú sa na ňom ihličnaté a listnaté stromy.. V okolí sa nachádzajú celoročne obývateľné chaty.. je možnosť kúpiť vedľajší pozemok 813m2 ( spolu 1528m2), na ktorom stojí rozostavaná stavba o veľkosti 104m2.. Pozemok sa dá využívať len tak pre oddych, ak niekto chce veľmi rýchlo vypadnúť z mestskej džungle do prírody, kde môžete relaxovať, grilovať v absolútnom tichu a na čerstvom vzduchu.. IS: voda (studňa)na pozemku a elektr. v dosahu. Celková plocha: 715 m² Jednotky plochy: m² Druh pozemku: záhrada Vlastný pozemok: 715 m² Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí rodinný realitný maklér Martin Šipoš, mobil: , Teším sa na spoluprácu.