inzercia, predaj, predám, bazár

Reserve 2 izb. byt, 54m2 + blakón + 4 m2 pivnica, Vranov n.T

Kategória: Byty

RZERVOVANÉ, Spoločnosť Partnersreal Vám exkluzívne ponúka na predaj príjemný, 2 izbový, tehlový byt po čiastočnej rekonštrukcii , situovaný v centre mesta Vranov nad Topľou na ulici 1 mája.

Byt je umiestnený na 2 poschodí z 3, pri orientácií všetkých miestností na teplý juhovýchod.

V rámci rekonštrukcie bolo vyhotovené murované jadro s novou elektroinštaláciou a vodoinštaláciou v kúpeľni a kuchyni obložené keramickým obkladom a dlažbou. Samozrejmosťou sú plastové okná v celom byte. Na chodbe je plávajúca podlaha, v izbách sú pôvodné drevené bukové parkety v dobrom stave, prekryté kobercom. Byt pôsobí čistým a usporiadaným dojmom, málo obývaný, v dobrom technickom stave.

Dispozícia bytu je pôvodná, praktická, so samostatnou spálňou, obývacou izbou prístupnou z chodby a kuchyne. Jadro so samostatnou kúpeľňou a wc je umiestnené oproti vstupu do bytu v predsieni. Pôdorys podobného bytu priložený vo fotodokumentácií.

Z obývacej izby je výstup na vydláždený balkón s výhľadom do tichého dvora. Súčasťou bytu je taktiež rozmerná murovaná pivnica s rozlohou cca 4m2 s elektrinou v suteréne bytového domu.

Bytový dom je v dobrom stave, po čiastočnej obnove vrátane zateplenia obvodového plášťa.

Vchod je slušný, v dobrom susedstve bez neprispôsobivých občanov.

Byt je aktuálne dlhšie neobývaný s aktuálnymi mesačnými nákladmi do 120€ komplet vrátane energií.

Cena nehnuteľnosti je 85000,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis.
Kompletné foto nájdete tu:

prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04001 Košice.

Tel: , email: gazi@
Reserve 2 izb. byt, 54m2 + blakón + 4 m2 pivnica, Vranov n.T
Podobné inzeráty
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Tehlový, 2 izb, Podhradová, OV, 3p, 54m2, balkón, voľný
Tehlový 2 izb. Podhradová, OV, PS, 3p, 54m2, balkón, pivnica, voľný kúpou, na cene sa dohodneme - Ing. Juraj Antol, ANTE REALITY (viac ako 23 ročné skúsenosti, člen Realitnej únie) - EXKLUZÍVNE ZASTÚPENIE MAJITEĽA - tehlový 2 izbový byt - v tichom prostredí Podhradovej (ul. Gerlachovská), Košice - Sever - OSOBNÉ VLASTNÍCTVO (predaj aj na úver) - 54 m2 (z toho 52 m2 byt + 2 m2 balkón) + pivnica - 3. poschodie zo 4. poschodí - balkón - bez výťahu - pôvodný stav - s odeleným WC od zvyšku kúpeľne - zateplený bytový dom - pekný výhľad, tiché prostredie, príroda v okolí - pozemok pod bytovým domom je odkúpený - vhodný na vlastné bývanie aj ako investícia na prenájom - príďte sa presvedčiť, na cene sa určite dohodneme - kúpou voľný V exkluzívnej ponuke realitnej kancelárie Ing. Juraj Antol, ANTE REALITY je na PREDAJ zaujímavý, TEHLOVÝ 2 izbový byt v tichom prostredí Podhradovej. Situovaný je na 3.poschodí zo 4.poschodí v slušnom zateplenom bytovom dome bez výťahu. V blízkosti domu sa nachádza zastávka MHD, základná škola, potraviny, lekáreň a pod. Celková rozloha bytu je cca 54 m2. Samotný byt má 52 m2 byt + 2 m2 balkón + pivnica. Jedná sa o byt s dvoma izbami, kuchyňou, chodbou, kúpeľňou, oddeleným WC, balkónom a pivnicou. Obidve izby môžu byť po zamurovaní dverí nepriechodnými. Stavebné úpravy realizované v byte: - plastové okná, - vymenené stúpacie rozvody v jadre, - pôvodné parkety, - pôvodná vstavaná skriňa. Veľkou výhodou bytu je pekný výhľad, tiché prostredie a dostatok zelene v jeho okolí. Príďte sa presvedčiť, na cene sa určite dohodneme. Kúpou je byt voľný. Byt a aj pozemok pod bytovým domom je v OSOBNOM VLASTNÍCTVE, a teda na jeho kúpu je možné použiť úver, či stavebné sporenie. Vhodný je tak NA TRVALÉ BÝVANIE aj ako investícia na PRENÁJOM. S prípadným prenájmom Vám takisto radi pomôžeme. Predaj zahrňuje KOMPLETNÝ právny SERVIS, prehlásenie odberu médií ako elektrina, plyn a poradenstvo súvisiace s kúpou či financovaním. Všetko Vám zabezpečíme kvalitne na základe viac ako 23 ROČNÝCH SKÚSENOSTÍ s prácou v realitnej kancelárii. Realitná kancelária je členom Realitnej únie.
2-izb.byt s loggiou, 54m2, 5p/7, Ondavská ul, Západ-Terasa
Už rezervované Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka exkluzívne na predaj priestranný 2 izbový byt s loggiou na Ondavskej ulici v Košiciach, Košice časť Západ-Terasa. Byt je svojou polohou na vyhľadávanej mestskej časti Západ-Terasa výbornou voľbou na bývanie, ale aj ako super investícia na prenajímanie. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, obchodné domy, trhovisko, nemocnica, množstvo zelene, parky, detské ihriská, školy, škôlky, zastávky MHD a električiek. 2izbový byt má úžitkovú plochu 54m2 + navyše plocha loggie, nachádza sa na 5.poschodí zo 7, v zateplenom kompletne zrekonštruovanom bloku, s meneným výťahom. V bloku boli tiež vynovené spoločné priestory, stupačky, loggie, brány, zateplená strecha. Dispozícia bytu-viď pôdorys: -byt má 2 samostatné veľké izby, praktickú kuchyňu. Loggia je orientovaná do kľudného parku. (do kuchyne sa viete dostať z chodby alebo aj cez obývačku) -veľká chodba -kúpeľňa, samostatné wc -pivnica na prízemí Byt je čiastočne rekonštruovaný a ihneď obývateľný: -murovaná kúpelňa so sprchovacím kútom, umývadlo, priestor pre práčku. -podlahy-v izbách sú drevené parkety. V kuchyni sú plávajúce podlahy. Na chodbe je dlažba a koberec s linom. -plastové okná v celom byte -kuchynská linka so sporákom -posuvnú presklenie na loggii -vstavaná skriňa na chodbe Nábytok-viď fotky vie zostať v prípade záujmu bez doplatku. Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku, kúpou je byt voľný. Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@ Obec: Košice-Západ (Terasa) Počet izieb: 2 Typ bytu: byt na 2. až predposlednom poschodí Konštrukcia obytného domu: panel Stav bytu: čiastočná rekonštrukcia Vlastníctvo: osobné Logia: áno Výťah: áno Pivnica: áno