inzercia, predaj, predám, bazár

[RESERVÉ] 2017 VW Passat Variant R-Line 1.8TSI DSG DCC

Kategória: Volkswagen

Volkswagen Passat Variant R-Line
1.8 TSI 132kW/180 hp
7-st. automatická prevodovka DSG
12/2016
145.634 km

Ponúkam na predaj Volkswagen Passat Variant kombi r.v. 12/2016, modelový ročník 2017, s motorom 1,8 TSI 132kW/180hp v kombinácii so 7-st. automatickou prevodovkou DSG. Krásny zachovalý stav, dovezené po prvom majiteľovi z Nemecka. Najazdených má 135.211 km, overiteľných v ktoromkoľvek autorizovanom servise VW.

Passat je v šedej metalickej farbe na 18-palcových hliníkových diskoch na letnom obutí, je k nemu aj zimné prezutie R16 na originálnych diskoch. Výbava Highline: R-line dizajn exteriéru, R-line kožený interiér - športové sedačky a športový volant, radenie pod volantom, Virtual Cockpit, full-LED svetlomety s vykrajovaním, adaptívny podvozok DCC, trojzónová klimatizácia, adaptívny tempomat, navigácia, MirrorLink s Android Auto a Apple Carplay, radenie pod volantom, sedačky nastaviteľné v širokom spektre, vyhrievané predné sedačky, asistenčný systém Front Assist s krízovým brzdením, udržiavania v jazdnom pruhu, rozpoznávanie dopravných značiek, elektronická parkovacia brzda, vnútorné a vonkajšie spätné zrkadlá s automatickou clonou, zadná lakťová opierka s držiakmi na nápoje, kontrola tlaku v pneumatikách, 230V zásuvka, tónované zadné okná, klimatizovaná priehradka.

Motor má krásny záťah, prevodovka radí hladko a podvozok je bez chyby. Možnosť zobrať do vami vybraného servisu. Zmluvne garantujem stav, pôvod a kilometre. V cene je zahrnutá KO, STK, EK a vystavenie slovenského technického preukazu. Možnosť k videniu v Leviciach. Obhliadka možná kedykoľvek po dohode.
[RESERVÉ] 2017 VW Passat Variant R-Line 1.8TSI DSG DCC
Podobné inzeráty
2017 VW Passat Variant R-Line 1.8TSI DSG DCC Virtual Cockpit
Volkswagen Passat Variant R-Line 1.8 TSI 132kW/180 hp 7-st. automatická prevodovka DSG 12/2016 145.634 km Ponúkam na predaj Volkswagen Passat Variant kombi r.v. 12/2016, modelový ročník 2017, s motorom 1,8 TSI 132kW/180hp v kombinácii so 7-st. automatickou prevodovkou DSG. Krásny zachovalý stav, dovezené po prvom majiteľovi z Nemecka. Najazdených má 135.211 km, overiteľných v ktoromkoľvek autorizovanom servise VW. Passat je v šedej metalickej farbe na 18-palcových hliníkových diskoch na letnom obutí, je k nemu aj zimné prezutie R16 na originálnych diskoch. Výbava Highline: R-line dizajn exteriéru, R-line kožený interiér - športové sedačky a športový volant, radenie pod volantom, Virtual Cockpit, full-LED svetlomety s vykrajovaním, adaptívny podvozok DCC, trojzónová klimatizácia, adaptívny tempomat, navigácia, MirrorLink s Android Auto a Apple Carplay, radenie pod volantom, sedačky nastaviteľné v širokom spektre, vyhrievané predné sedačky, asistenčný systém Front Assist s krízovým brzdením, udržiavania v jazdnom pruhu, rozpoznávanie dopravných značiek, elektronická parkovacia brzda, vnútorné a vonkajšie spätné zrkadlá s automatickou clonou, zadná lakťová opierka s držiakmi na nápoje, kontrola tlaku v pneumatikách, 230V zásuvka, tónované zadné okná, klimatizovaná priehradka. Motor má krásny záťah, prevodovka radí hladko a podvozok je bez chyby. Možnosť zobrať do vami vybraného servisu. Zmluvne garantujem stav, pôvod a kilometre. V cene je zahrnutá KO, STK, EK a vystavenie slovenského technického preukazu. Možnosť k videniu v Leviciach. Obhliadka možná kedykoľvek po dohode.
VW Passat Variant 2.0 TDI DSG 3x R-Line 2020 TOP
Volkswagen Passat Combi Facelift 2.0 TDI DSG 3x R line 2020 Predám tento nádherný Passat vo výbave 3x Rline (exteriér, interiér, podvozok) s výnimočnou Erkovou modrou farbou a s IQ Light matrix svetlami (Full led, vyrezávanie, dynamické smerovky), Vsetky asistenty, Virtual Cockpit, Masáž, Dynaudio, Kamera, v najspoľahlivejšej kombinácii 110Kw DSG a bez DCC podvozku na r18 kolesách. Interiér aj exteriér jak nový. Auto je v stave nového! Rok výroby: 2020 Počet najazdených km: 169.000 Počet kľúčov: 2+ Karta Servisná knižka: Áno, servis iba VW Rýchle jednanie zľava!!!! Možný leasing / autoúver !! VW Passat Variant 110Kw, R-line, 7st. DSG s možnosťou radenia na volante F1. Príplatková R Modra farba, IQ Light svetlá Full led matrix, Apple Car play bez kábla, Najväčšie rádio, Leaving home, Coming home, bezkľúčové štartovanie, Dynaudio audiosystém, Elektricky nastaviteľne vyhrievane sedačky kožené s Carbon efektom, šoférova sedačka pamäťová s masážou, senzory okolo celého auta, cúvacia kamera, asistent aktívneho držania v jazdných pruhoch, asistent čítania dopravných značiek, asistent sledovania únavy, ACC - adaptívny tempomat, front brzdovy asistent ( systém sledovania okolia ), Asistent rozjazdu do kopca, Systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS), AutoHold, el. otváranie/zatváranie kufra, tónované skla, strešné nosiče, dažďový senzor , svetelný senzor, automatická digitálná klimatizácia Climatronic 3-zónová s čistením vzduchu,, elektronicky sklápacie samo stmievajúce spätné zrkadlá, klimatizovaná priehradka, druhé USB-C vzadu a vpredu, zásuvka 230V vzadu, navigácia, Kolesa R18 s Continental letnými pneu. Predám absolútne zachovany Passat B8 Facelift v 100% technickom stave, s veľmi peknou výbavou, so spoľahlivejším 110kw motorom s DSG prevodovkou a bez DCC podvozku,servisované v VW servise Kilometre overené cez Cebiu, nelakovaný ani jeden diel!!! Vozidlo nevykazuje žiadnu chybu ! Dovezené z Nemecka od prvého majiteľa Na aute viete ísť hneď domov!! Viac fotiek na tej druhej stránke ktorá končí na .eu Kontakt: CENA VOZIDLA JE CELKOVÁ SO SLOVENSKYM TECHNICKÝM PREUKAZOM: 25500€ Možný lizing !!
Volkswagen Passat Variant 2.0 BiTDI 240k 4MOTION DSG 3 x R-L
VW Passat Variant 240k 2.0 TDI 3x R-Line 4motion Hotovosť 22 490EUR Technické údaje: r.v.: 09/2015, 1968cm3, 176kW (240PS), 4x4, A7, Diesel, Euro 6, 5 dv., (5-miestne), 156000 km, Cierna perletova metaliza Bezpečnosť: Alarm, EBD/EBV, ABS, ESP(VDC), ASR(TC,EDS), MSR, Brzdový asistent(BAS), Isofix, Deaktivácia airbagov, Natáčacie svetlomety, Indikátor tlaku v pneu Komfort: Centrálne uzamykanie, El. predné a zadné okná, El. zrkadlá, CD menič, Diaľkové ovládanie, Rádio, Rádio/CD/DVD, Vyhrievané predné sklo, Multifunkčný volant, Lakťová opierka, Bezkľúčové štartovanie, Klimatizovaná priehradka, Ostrekovače svetlometov, Automatická trojzónová klíma Ostatné: Disky z ľahkej zliatiny, Hmlové svetlomety, Imobilizér, Palubný počítač, Navigačný systém, Parkovací asistent, Strešný nosič, Ťažné zariadenie, Tempomat, Kožený interiér, Tónované sklá, Vyhrievané predné sedadlá,Vyhrievané zadné sedadlá Vyhrievané spätné zrkadlá, Dažďový senzor, Svetelný senzor, Dynamic light assist, Light Assist, Stop&Start systém, 360 Parkovacia kamera, Parkovacie senzory vzadu a vpredu, FULL LED svetlomety, Adaptívny tempomat, TV, LCD panel, El. otváranie kufra, El. zatváranie kufra, Bluetooth, LED denné svietenie Ďalšia výbava: 3 x R line (interier, exterier, podvozok), Asistent rozjazdu do kopca 2 držiaky na poháre vpredu s krytom, DCC (Dynamic Chasis Control) - nastavitelny podvozok, 360 stupnova kamera, vyhrievane celne sklo (akusticke a determalne) Adaptívny tempomat ACC (do 210 km/h), Akustické celné sklo, EDS elektronická uzávierka diferenciálu, Elektronická parkovacia brzda s funkciou AUTO-HOLD a asistentom rozjazdu do kopca, ErgoComfort sedadlo vodica s elektrickým ovládaním sklonu operadla a bedernej opierky, Front Assist a 'City Brake' - systém na sledovanie diania pred vozidlom a systém núdzového brzdenia vozidla pri hroziacom celnom náraze, LED denné svetlá a ostrekovace svetlometov, LED osvetlenie na cítanie s chrómovým lemom vpredu a vzadu, LED osvetlenie tabulky s evidencný císlom, LED predné svetlomety s automatickým natácaním do zákruty, LED zadné svetlá stmavené s meniacou sa grafikou pri brzdení, Make-up zrkadielka v slnecných clonách LED osvetlenie, Multikolízna brzda, Odkladacie priestory v dverách a držiaky na 1l flaše, Operadlá zadných sedadiel asymetricky delené a sklopné 60:40 (odklopenie automaticky pomocou tlacidla v batožinovom priestore), Parkovacie senzory vpredu a vzadu 'Park Pilot', Predný a zadný nárazník v R-Line dizajne, R-Line 'Exteriér' - Predný a zadný nárazník v R-Line dizajne - Vonkajšie prahy R-Line vo farbe karosérie - R-Line logo na mriežke chladica - Lišty na bokoch chrómové (nie PEL), R-Line logo na mriežke chladica, SCR - Selektívna katalitická redukcia emisií NOx pomocou kvapalin Najazdené km: 156000
Volkswagen Passat B8 R-Line 2.0TDI DSG,Nebúrané,Po servise
Volkswagen Passat B8 R-Line 2.0TDI DSG,Nebúrané,Po servise TECHNICKÉ ÚDAJE r.v.: 05/2018, 1968cm³, 110kW (149 PS), Kilometre 177075km, Pohon: Predných kolies, Automat (7 st.), Diesel, EURO 6, 5 dv. (5-miestne), Šedá, SPOTREBA VOZIDLA (L/100KM) V meste: 5.1, mimo mesta: 4, kombinovaná: 4.4 BEZPEČNOSŤ Alarm, Airbag 8X, Posilňovač riadenia, ABS, ESP(VDC), ASR(TC,EDS), MSR, Isofix, Deaktivácia airbagov, Indikátor tlaku v pneu KOMFORT Centrálne uzamykanie, El. predné a zadné okná, El. nastaviteľné sedadlá, El. zrkadlá, CD menič, Diaľkové ovládanie, Rádio, Multifunkčný volant, Lakťová opierka, Bezkľúčové štartovanie, Klimatizovaná priehradka, Automatická trojzónová klíma STAV VOZIDLA Servisná knižka, Dovezené, Nebúrané, Možný leasing, Možný úver, TOP stav, Kontrola originality, Úplná servisná história OSTATNÉ Metalíza, Disky z ľahkej zliatiny, Hmlové svetlomety, Imobilizér, Palubný počítač, Navigačný systém, Strešný nosič, Ťažné zariadenie, Tempomat, Kožený interiér, Tónované sklá, Vyhrievané predné sedadlá, Vyhrievané spätné zrkadlá, Fólie, Dažďový senzor, Svetelný senzor, Sezónne prezutie, Deliaca mreža, Stop and Štart systém, Parkovacie senzory vzadu a vpredu, Adaptívny tempomat, Sedadlá masážne, Panoramatická strecha, Bluetooth, LED denné svietenie, LED svetlomety DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE KU VÝBAVE Akustické čelné sklo, EDS elektronická uzávierka diferenciálu, Elektronická parkovacia brzda s funkciou AUTO-HOLD a asistentom rozjazdu do kopca, ErgoComfort sedadlo vodiča s elektrickým ovládaním sklonu operadla a bedernej opierky, Front Assist a 'City Brake' - systém na sledovanie diania pred vozidlom a systém núdzového brzdenia vozidla pri hroziacom čelnom náraze, LED Denné svetlá, LED osvetlenie tabuľky s evidenčný číslom, LED predné svetlomety, LED zadné svetlá, Multikolízna brzda, R-Line 'Exteriér' - Predný a zadný nárazník v R-Line dizajne - Vonkajšie prahy R-Line vo farbe karosérie - R-Line logo na mriežke chladiča - Lišty na bokoch chrómové (nie PEL), SCR - Selektívna katalytická redukcia emisií NOx pomocou kvapaliny AdBlue (len TDI), Spätné zrkadlá a kľučky dverí a nárazníky vo farbe karosérie, Systém rozpoznania únavy vodiča, Výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča s bedernými opierkami vpredu, 2x kľúč, Sez. prezutie, Pravidelne starané a servisované, najbližší servis o 9300km, aktuálne bez investície. R-Line interiér a exteriér. Letné pneu na dojazd na hliníkových diskoch, zimné zánovné na plechových diskoch. Dovezené z Nemecka. Možnosť odstúpenia/pokračovanie leasingu - 4000€ odstupné a 77x219€ mesačne. ĎALŠIE INFORMÁCIE Nezrovnalosti v inzeráte sú vyhradené. Vozidlo sa nachádza vo Zvolene, v prípade záujmu volať na tel. číslo . EK platná do: 2024-09-28. STK platná do: 2024-09-28. vyhladávanie: volkswagen, passat, volkswagen passat, B8, passat B8, Passat B8, kombi, combi, DSG, 2.0TDI, 2,0TDI, 2.0Tdi, 2,0Tdi, 110kw, 110K
Volkswagen Passat B8 R-Line 2.0TDI DSG,Nebúrané,Po servise
Volkswagen Passat B8 R-Line 2.0TDI DSG,Nebúrané,Po servise TECHNICKÉ ÚDAJE r.v.: 05/2018, 1968cm³, 110kW (149 PS), Kilometre 177075km, Pohon: Predných kolies, Automat (7 st.), Diesel, EURO 6, 5 dv. (5-miestne), Šedá, SPOTREBA VOZIDLA (L/100KM) V meste: 5.1, mimo mesta: 4, kombinovaná: 4.4 BEZPEČNOSŤ Alarm, Airbag 8X, Posilňovač riadenia, ABS, ESP(VDC), ASR(TC,EDS), MSR, Isofix, Deaktivácia airbagov, Indikátor tlaku v pneu KOMFORT Centrálne uzamykanie, El. predné a zadné okná, El. nastaviteľné sedadlá, El. zrkadlá, CD menič, Diaľkové ovládanie, Rádio, Multifunkčný volant, Lakťová opierka, Bezkľúčové štartovanie, Klimatizovaná priehradka, Automatická trojzónová klíma STAV VOZIDLA Servisná knižka, Dovezené, Nebúrané, Možný leasing, Možný úver, TOP stav, Kontrola originality, Úplná servisná história OSTATNÉ Metalíza, Disky z ľahkej zliatiny, Hmlové svetlomety, Imobilizér, Palubný počítač, Navigačný systém, Strešný nosič, Ťažné zariadenie, Tempomat, Kožený interiér, Tónované sklá, Vyhrievané predné sedadlá, Vyhrievané spätné zrkadlá, Fólie, Dažďový senzor, Svetelný senzor, Sezónne prezutie, Deliaca mreža, Stop and Štart systém, Parkovacie senzory vzadu a vpredu, Adaptívny tempomat, Sedadlá masážne, Panoramatická strecha, Bluetooth, LED denné svietenie, LED svetlomety DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE KU VÝBAVE Kožený paket, Odo-pass, Asistent rozjazdu do kopca Akustické čelné sklo, EDS elektronická uzávierka diferenciálu, Elektronická parkovacia brzda s funkciou AUTO-HOLD a asistentom rozjazdu do kopca, ErgoComfort sedadlo vodiča s elektrickým ovládaním sklonu operadla a bedernej opierky, Front Assist a 'City Brake' - systém na sledovanie diania pred vozidlom a systém núdzového brzdenia vozidla pri hroziacom čelnom náraze, LED Denné svetlá, LED osvetlenie tabuľky s evidenčný číslom, LED predné svetlomety, LED zadné svetlá, Multikolízna brzda, R-Line 'Exteriér' - Predný a zadný nárazník v R-Line dizajne - Vonkajšie prahy R-Line vo farbe karosérie - R-Line logo na mriežke chladiča - Lišty na bokoch chrómové (nie PEL), SCR - Selektívna katalytická redukcia emisií NOx pomocou kvapaliny AdBlue (len TDI), Spätné zrkadlá a kľučky dverí a nárazníky vo farbe karosérie, Systém rozpoznania únavy vodiča, Výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča s bedernými opierkami vpredu, 2x kľúč, Sez. prezutie, Pravidelne starané a servisované, najbližší servis o 9300km, aktuálne bez investície. R-Line interiér a exteriér. Letné pneu na dojazd na hliníkových diskoch, zimné zánovné na plechových diskoch. Dovezené z Nemecka. Možnosť odstúpenia/pokračovanie leasingu - 4000€ odstupné a 77x219€ mesačne. ĎALŠIE INFORMÁCIE Nezrovnalosti v inzeráte sú vyhradené. Vozidlo sa nachádza vo Zvolene, v prípade záujmu volať na tel. číslo . EK platná do: 2024-09-28. STK platná do: 2024-09-28. Vyhľadávanie: volkswagen, passat, B8, R-Line,Rline,DSG,kombi,combi,variant,automat
VW Volkswagen B8 Passat R-Line Limited edition 176kw 4motion
Motor: 2.0 TDi - 176kW - 240 PS (Diesel) Pohon: 4x4 - 4Motion Prevodovka: DSG Automat Vyrobené: 09/2019 Karoséria: 5 dverí, 5 miestne Nájazd: 144.000 Farba: Šedá Výbava: - DCC Adaptívny a Nastavitelný Podvozok - DRIVE MODE - Vyhrievané predné a zadné sedadlá - Ambientne podsvietenie - farebne - Bezkľúčové Odomykanie - LED Dynamické Smerovky - Sign Assist - čítanie dopravných značiek - Adaptívne Natáčacie FULL-LED svetlomety - Sedadlo Vodiča - ErgoComfort - Bezkľúčové Štartovanie - Digitál Cocpit - Front Assist - Parkovacia Kamera + Senzory Predné aj Zadné - Bluetooth, CAR Play - Lane Assist - El. Kufor - Bezdrôtové Nabíjanie MT - Vyhrievané čelne sklo - Masážne sedadlá - AUTO-HOLD, Front Assist a “City Brake” - systém na sledovanie diania pred vozidlom, LED zadné svetlá, SUN SET - original zatmavené skla, Najvyššia rada infotainment Discover PRO, , USB / WIFI / AUX, Ponúkam na predaj VW Passat R-Line Limited edition,176kw,4motion, konkrétne sa hovorí o počte 2000ks a tento je 507ks. ⚡️Doplnková výbava: Exteriérový balík R-Line, interiérový balík R-Line, predné svetlomety IQ-MATRIX LED, Adaptívny tempomat „Stop&Go“, Active Lane Assist, Side Assist, 360° Top View, viacfarebné ambientné svetlo, Keyless Go, DAB rádio, vyhrievané čelné sklo, príves Assist, Plnehodnotné rezervné koleso(235/40R19),Digitál cockpit, Navigačný systém Discovery PRO,Adaptívne tlmiče DCC,Elektrické ťažné zariadenie, Mŕtvy uhol,Rozpoznávanie dopravných značiek, Roletky zadných okien,Asistent prechodu medzi pruhmi, AIRCARE,Príplatkový zvukový systém, Sezónne prezutie na diskoch a mnoho ďalších vecí… Cena vozidla je 30 490€ s DPH, pri rýchlom a serióznom jednaní dohoda na cene možná. Passat B8,b8 R-line,variant