Reštaurácia Gregory pizza & restaurant hľadá rozvozcu jedál
Kategória:
Pohostinstvá a ubytovanie
Reštaurácia Gregory pizza & restaurant hľadá rozvozcu/ kuriera jedál z vlastným autom
Reštaurácia sa nachádza v Bratislave / Dúbravka
Reštaurácia sa nachádza v Bratislave / Dúbravka
Podobné inzeráty
Reštaurácia Gregory pizza & restaurant hľadá smenového kuchára do nášho tímu. spoľahlivý, príjemné vystupovanie, zodpovedný
Reštaurácia sa nachádza v Bratislave / Dúbravka M.Sch.Trnavského 14
Reštaurácia v Bratislave-Dúbravka Gregory pizza & restaurant hľadá kuchára na varenie denného menu
Pracovná doba je od 7:00 do 16:00
Pondelok až Piatok
Platové podmienky sú v závislosti od odpracovaných hodín
Plat je okolo 1300 eur
Gregory pizza & restaurant
Bratislava/Dúbravka
M.Sch.Trnavského 14
Hľadame do našej reštauracie kuriéra na rozvoz jedál
Z vlastným autom
Spoľahlivý, príjemne vystupovanie, vzhľad a priateľsky
Nabízíme aktuálně tyto pozice v zahraničí – Německo, Rakousko
1 >>> číšník Restaurant Konstanz, Německo ca. Euro 2.000 - 2.200 čistého (plus tips)
2 >>> obsluha za barem Restaurant Konstanz, Německo ca. Euro 2.000 - 2.200 čistého (plus tips)
3 >>> kuchař Restaurant Bodensee, Německo ca. Euro 2.000 - 2.300 čistého
4 >>> číšník Restaurant Bodensee, Německo ca. Euro 1.700 - 2.000 čistého (plus tips)
5 >>> chef the partie Hotel Bodensee, Německo ca. Euro 2.500 čistého
6 >>> souschef Hotel Bodensee, Německo ca. Euro 3.000 čistého
7 >>> číšník Hotel Tirol, Rakousko ca. Euro 1.900 čistého (plus tips)
V případě Vašeho zájmu mě kontaktujte na emailu lucie@ spolu se zasláním Vašeho životopisu pro získání bližších informací ke konkrétní pozici.
BISTRO DEDINKA hľadá rozvozcu jedál v lokalite Bistra.
Plat: 5€ na hodinu
Zabezpečené:
- jedlo,
- pitie,
- oblečenie,
- auto,
- mobil
Do nášho kolektívu Diktator Restaurant príjmeme šikovného kuchára s dobrou náladou a chuťou pracovať.
Tvojou náplňou bude:
-príprava jedál na objednávku, hotoviek, výdaj obedového menu
-dodržiavanie HACCP
-udržiavanie čistoty kuchyne
-dodržiavanie štandardov prevádzky
-výdaj jedál, dekorácia jedál na výdaji
-organizácia personálu kuchyne
-dohľad nad dodržiavaním hygieny a štandardov
Detaily rozoberieme na pracovnom pohovore.