inzercia, predaj, predám, bazár

Retaze

Kategória: Ostatné

Predám reťaze 2-dvojhaky.Celkova dĺžka 130cm.Hrubka oka na reťazi priemer 8mm. Nosnosť cca 4-5ton.Na jednom dvojhaku chýbajú západný a v plivom počasia chytil povrchovú hrdzu inak reťaze nie sú žiadne poškodené. Pri vážnom záujme menšia dohoda na cene možná. Osobný odber. Volať alebo sms po 15:30hod.
Retaze
Podobné inzeráty
Predám sadu príslušenstva na servis motorky
Predám novú ešte nepoužitú sadu príslušenstva na servis motorky, nová, nepoužitá. Predávam ako celok,nie po kusoch. Sprej na opravu pneu Motul Tyre repair 300ml x 2kusy ,Sada 5 knôtov THUMBS UP pre opravu auto/moto, Sada na opravu pneumatík,Opravná sada laniek Oxford,Sprej na mazanie reťaze Motul C2+ Road Plus 400 ml, Sprej na čistenie reťaze Motul C1,Kefa na čistenie reťaze Motul,Prípravok pre mazanie bowdenov Oxford,Sprej Motul M2 helmet interior clean,sprej proti mlžení plexi Oxford Mint antifog 250ml, sprej na cistení brzd FORCH 600ml. Predávam ako celok.cena je pevná - cela sada stará cena 110 eur. Špekulanti nevolať!!! Len osobný odber. Nová cena 80eur.
Viazacie retaze
Predám viazacie reťaze 2x 2-hák 1,5m hrúbka reťaze 8mm
Predám záberové reťaze, protišmykové reťaze,
Predám reťaze pewag universal ED, žilwtkové, 10,5 mm materiál, na stavebné stroje, čelný nakladač, traktorbager a ine. Rozmer 17,5-25, alebo 440/70 R28. Lkt, ukt, unc, tatra, valtra, tazba.
V3s
Reťaze predám zaberove reťaze na v3s Hrúbka až 9mm používané na malotraktore sú to silné reťaze
Reťaze podkovy LKT UKT
Predám reťaze švedy 2 páry používané 2 mesiace Cena 1 pár 699e Predám podkovy používané max pol roka české 13 kruhové odliatky Cena 1 pár 850 Na cene sa dá ešte niečo dochodnúť na mieste Výmeny nie princovia a polovičný zjednavači ani nevolať nepísať Reťaze hrotové LKT UKT ecuuus pačorky 16.9/30
Snehové reťaze SNOX PRO SXP 540
Predam uplne nove snehove retaze SNOX PRO SXP 540. Retaze sa vozili 3 roky v aute a sluzili pre pokoj v dusi. Neboli ani jeden krat pouzite. Momentalne potrebujem vacsie, tak nech posluzia niekomu inemu.