inzercia, predaj, predám, bazár

Reťazový kladkostroj 1T x 3m

Kategória: Náradie

Reťazový kladkostroj 1T x 3m
Podobné inzeráty
Reťazový kladkostroj
Predám reťazový kladkostroj Parkside PKZ 1000 A1. Viac info tu: Použil som ich 1x na jeden projekt a už sú mi zbytočné. Cena 30€ za kus alebo 50€ za oba kusy. Každý má asi 10kg tak sa neoplatí posielať. Iba osobny odber alebo doveziem SC, TT, PK, BA a okolie.
Reťazový kladkostroj 1t
Predám historický reťazový kladkostroj z 80tich rokov. Nosnosť 1 tona s posunom. Kladkostroj hrdzavý ale plne funkčný, poctivá komunistická výroba značky Brano. Cena 100 euro.
Reťazový kladkostroj 1T x 3m
Dobrý deň, mám na predaj reťazový kladkostroj značky Onex German. Kladkostroj som nikdy nepoužil, je v pôvodnom krabici. Technické parametre: Nosnosť: 1000 kg Dĺžke reťaze: 3m Hák z kalenej ocele Priemer drôtu reťaze: 6mm Oceľové lano
Reťazový kladkostroj 1t
Predám historický reťazový kladkostroj z 80tich rokov. Nosnosť 1 tona s posunom. Kladkostroj hrdzavý ale plne funkčný, poctivá komunistická výroba značky Brano. Cena 80 euro plus dohoda
retazovy kladkostroj
predam 2T retazovy kladkostroj.
Reťazový kladkostroj hupcuk
Ponúkam na predaj túto reťazovú kladku, reťazový kladkostroj alebo hupcuk s nosnosťou 5 ton. Poctivý kvalitný socialistický výrobok. Nachádza sa v obci pri Nitre, žiadne SMS.