inzercia, predaj, predám, bazár

Retiazka na cumlík

Kategória: Ostatné

Predám retiazku na cumlík.
Retiazka na cumlík
Podobné inzeráty
Nattou silikónový klip na cumlík bez BPA
Predám nový klip na cumlík značky Nattou. PC 11,65€. Klip na cumlík je štýlovým doplnkom a zároveň zabezpečí aby bol cumlík vždy čistý a na dosah. – cumlík sa jednoducho pripevní k oblečeniu dieťatka vďaka klipu – vyrobené zo 100% silikónu – je jednoducho umývateľný – štýlový doplnok – udrží cumlík čistý a vždy na dosah dieťatku – materiál: korálky: 100% silikón bez BPA Pozrite ďalšie moje inzeráty a vyskladajte si balíček.
Držiak na cumlík + hryzadlo macrame sivá
Set Držiak na cumlík + hryzadlo, vhodné aj ako darček. Macramé držiak na cumlík pre najmenších vypľúvačov cumlíka. Už ho rozhodne nestratíte, ani vám nespadne na špinavú zem. Jednoducho pripnete, pripevníte cumlík a smelo využívate. Set obsahuje aj hryzadlo (no pokojne môžete využiť aj ako hmatovú hračku či ozdôbku), ktoré poteší nielen drobca, ale i vás. Veľkosť: Rozmery: Držiak na cumlík dĺžka cca: 35cm Hryzadlo/hračka dĺžka: 18 cm Osobný odber Žilina alebo poštou,no vtedy ešte + poštovné. V prípade záujmu mi prosím napíšte na mail ev.lokajova@
Macrame retiazka na cumlík, hryzadlo pre bábätko - zelená
Makramé set pre bábätká "Erni" retiazka a hryzadielko v krásnej petrolejovej farbe s dinosaurami pre chlapčeka. Retiazka sa pomocou klipu pripevní napríklad o oblečenie, a o slučku sa prichytí cumlík alebo napríklad aj hryzadlo či hračka, aby sa už nikdy nič nestratilo. :) Veľmi vhodné ako darček pre budúce mamičky. Cena za set je 15€. Je možný aj odber samotnej retiazky (12€) alebo samotného hryzadielka/hračky (8€). Posielam buď po platbe vopred na účet, ale aj dobierkou, cena poštovného sa však líši. Možný je aj osobný odber v Košiciach. :) Kontakt: email: less.macramess.kontakt@ facebook: less.macramess instagram: less.macramess Pozri si aj ďalšie moje inzeráty. :)
Macrame set pre bábätko - ružová pre dievčatko
Makramé set pre bábätká “Dolly” - retiazka na cumlík a hryzadielko/hračka, v ružovej farbe. Retiazka sa používa na prichytenie cumlíka, či hračky/hryzadlá, aby sa už nič nestratilo. :) Drevený klip v tvare medvedíka slúži na prichytenie o oblečenie. O slučku na druhej strane sa prichytí cumlík alebo niečo iné (hračka, hryzadielko). Set tvorí bavlna a bukové drevo. Nie je problém vyrobiť aj v inej farbe, alebo s použitím iného klipu, či dreveného hryzadielka. Cena za set je 15€. Samotná retiazka 12€, samotné hryzadielko 8€. Posielam buď po platbe vopred na účet, ale aj dobierkou, cena poštovného sa však líši. Možný je aj osobný odber v Košiciach. :) Kontakt: email: less.macramess.kontakt@ facebook: less.macramess instagram: less.macramess Pozri si aj ďalšie moje inzeráty. :)
Macrame set pre bábätko - modrá pre chlapčeka
Makramé set pre bábätká “Kelly” - retiazka na cumlík a hryzadielko/hračka, v modrej farbe. Retiazka sa používa na prichytenie cumlíka, či hračky/hryzadlá, aby sa už nič nestratilo. :) Drevený klip v tvare medvedíka slúži na prichytenie o oblečenie. O slučku na druhej strane sa prichytí cumlík alebo niečo iné (hračka, hryzadielko). Set tvorí bavlna a bukové drevo. Nie je problém vyrobiť aj v inej farbe, alebo s použitím iného klipu, či dreveného hryzadielka. Cena za set je 15€. Samotná retiazka 12€, samotné hryzadielko 8€. Posielam buď po platbe vopred na účet, ale aj dobierkou, cena poštovného sa však líši. Možný je aj osobný odber v Košiciach. :) Kontakt: email: less.macramess.kontakt@ facebook: less.macramess instagram: less.macramess Pozri si aj ďalšie moje inzeráty. :)
Macrame retiazka na cumlík, hryzadlo pre bábätko - fialová
Makramé set pre bábätká "Afra" retiazka a hryzadielko v krásnej levanduľovej farbe s mačičkami. Retiazka sa pomocou klipu pripevní napríklad o oblečenie, a slučku sa prichytí cumlík alebo napríklad aj hryzadlo či hračka, aby sa už nikdy nič nestratilo. :) Veľmi vhodné ako darček pre budúce mamičky. Cena za set je 15€. Je možný aj odber samotnej retiazky (12€) alebo samotného hryzadielka/hračky (8€). Posielam buď po platbe vopred na účet, ale aj dobierkou, cena poštovného sa však líši. Možný je aj osobný odber v Košiciach. :) Kontakt: email: less.macramess.kontakt@ facebook: less.macramess instagram: less.macramess Pozri si aj ďalšie moje inzeráty. :)