inzercia, predaj, predám, bazár

Retiazky na ruku, na krk

Kategória: Ostatné

Retiazka na krk má 53 cm, retiazka na ruku 21 cm. Obe sú z chirurgickej ocele a darčekové balenie k tomu. Cena za obidve 20€. Dve menšie retiazky na ruku, pre neho a pre ňu, s možnosťou vygravírovania mena, zdobené srdiečkom na konci, majú 21 cm a 19,5 cm. Sú strieborné. Spolu 15€. Žiadna retiazka nebola nosená. Nevhodný darček. V prípade kúpy spolu 30€.
Retiazky na ruku, na krk
Podobné inzeráty
Zlate retiazky a naramky
Predam tieto zlate naramky a retaze zltej zlatej farby z chirurgickej ocele na krk a na ruku.Dlzka retaze na krk je 60cm a dlzka naramku na ruku je 23cm.Cena:naramku 30e a retaz na krk je po 50e.Osobny odber ale mozem poslat aj na dobierku,ale v tom pripade treba poslat vopred aspon 10e sumu na ucet,aby som mal istotu ze mate o tovar na dobierku vazny seriozny zaujem a nasledne vam to poslem na dobierku a tych 10e odratam z tej sumy.Ale najlepsie je osobny odber.Zatial nevolajte,lebo nemozem cez den dvihat telefon tak najrpv napiste emeil cez kontaktny formular o co mate zaujem,alebo napiste cez whatshap a potom mozte az vecer od 19:30 volat.Skor nie,ani prosim nepiste sms,len piste na emeil alebo na whatshap.A vecer mi mozte po 19:30 zavolat.Dakujem.Kliknite na moje dalsie inzeraty a pozrite si dalse veci ktore predavam.
Zlate retiazky a naramky
Predam tieto zlate naramky a retaze zltej zlatej farby z chirurgickej ocele na krk a na ruku.Dlzka retaze na krk je 60cm a dlzka naramku na ruku je 23cm.Cena:naramku 25e a retaz na krk je po 40e.Osobny odber ale mozem poslat aj na dobierku,ale v tom pripade treba poslat vopred aspon 10e sumu na ucet,aby som mal istotu ze mate o tovar na dobierku vazny seriozny zaujem a nasledne vam to poslem na dobierku a tych 10e odratam z tej sumy.Ale najlepsie je osobny odber.Zatial nevolajte,lebo nemozem cez den dvihat telefon tak najrpv napiste emeil cez kontaktny formular o co mate zaujem,alebo napiste cez whatshap a potom mozte az vecer od 19:30 volat.Skor nie,ani prosim nepiste sms,len piste na emeil alebo na whatshap.A vecer mi mozte po 19:30 zavolat.Dakujem.Kliknite na moje dalsie inzeraty a pozrite si dalse veci ktore predavam.
Retiazky chyrurgicka oceľ
Predám retiazky na krk dĺžka 45cm a na ruku dĺžka 20cm.
Pozemok s výhľadom Krk
Na predaj máme tento veľmi dobrý stavebný pozemok s výhľadom Krk. Jedná sa o pozemok 707m2 v meste Krk, ostrov Krk v atraktívnej lokalite 1000m od mora. Výhľad na more z prvého podlažia, príjazdová cesta, infraštruktúra v dosahu. Veľmi dobrá ponuka, neváhajte dlho !
Vila s bazénom okolie Krk
Na predaj máme túto veľmi dobrú vilku v širšom okolí mesta Krk, ostrov Krk. Jedná sa o samostatne stojaci dom 138m2 sbazénom a záhradou na veľkom pozemku 700m2. Na prízemí domu sa nachádza obývačka, kuchyňa, jedáleň, chodba, kúpelňa, dva sklady a krytá terasa 7,5m2 Na poschodí sú tri spálne, tri kúpelne, schodisko a terasa 12m2. Kvalitná konštrukcia a vybavenie, klimatizácia, podlahové vykurovanie, letná kuchynka 33m2 a tri miesta na parkovanie. Pokojná lokalita obklopená zeleňou 5000m od centra mesta Krk. Viac na
Apartmán s výhľadom Krk, ostrov Krk
Na predaj máme tento veľmi dobrý apartmán s výhľadom Krk, ostrov Krk. Jedná sa o zariadený apartmán 31m2. Je tu spálňa, obývačka s kuchyňou a jedálňou, chodba, kúpelňa a terasa 5m2 s výjľadom na more. Apartmán je klimatizovaný a predáva sa zariadený . K apartmánu patrí parkovanie 23,79m2. Vzdialenosť od mora a od centra mesta 400m. Veľmi dobrá ponuka, dohodnite si obhliadku ešte dnes