inzercia, predaj, predám, bazár

Retro čajník / 2 ks šálka / tanierik

Kategória: Doplnky

Retro čajník/ kanvica , funkčný , plus 2 ks šálka/ tanierik všetko 10 e
Retro čajník / 2 ks šálka / tanierik
Podobné inzeráty
Súprava na mokka kávu,čajník,cukornicka, misky
6 x šálka a tanierik na kávu ( malú ), cukornicka, čajník/ mliečnik, 6 x miska, 6 x stojan na vajicko, cena spolu, bez poškodenia,kupované v ASKO
Sada Gustav Klimt Bozk
Predám kávovú súpravu, tácku a tortovú súpravu od Gustav Klimt, edícia Bozk. Ķávova súprava obsahuje 2x šálka, 2x tanierik, 2x nádobka na mlieko a 1x cukorníčka - cena 20 eur Tácka - 30cm x 13,5 cm- 6 eur Tortová súprava - 1x tanier (27cm), 6x tanierik (19cm) a jedna podberačka - 30 eur Ak by ste zobrali všetko spolu cena 50 eur. Neboli používané, ako nové. Pre viac info/foto ma kontaktujte. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Keramika Royal Copenhagen - cisto novy cajnik
Predam uplne novy cajnik- keramika Royal Copenhagen zabalena v krabici. Na oficialnom webe cajnik kupite za 228,00€ (+naklady na postovne), ja ho ponukam za 180€.
Čajník s 2 pohárikmi
Predam vintage čajník, využívaný ako dekorácia. Na čajníku je máličko obitá nožka (viď foto). Pre dekoračné účely to veľmi nevadí, ak čajník stojí na pevnom povrchu. Poháriky sú OK. Cena je za komplet bez poštovného. Kontaktujte ma prosím mailom, číslo je vymyslené.
Čajník s 2 pohárikmi
Predam vintage čajník, využívaný ako dekorácia. Na čajníku je máličko obitá nožka (viď foto). Pre dekoračné účely to veľmi nevadí, ak čajník stojí na pevnom povrchu. Poháriky sú OK. Cena je za komplet bez poštovného. Postovné cca 7 eur (kuriér, krehký balík) Kontaktujte ma prosím mailom, číslo je vymyslené.
Predám sadu anglického porcelánu
Predám sadu anglického porcelánu, celkovo 26 dielov - čajník s vrchnákom - 2ks šálka s podšálkou - 1ks mliečenka - 3ks dezertný tanierik - 6ks tanier hlboký (polievkový) - 6ks tanier dezertný - 1ks veľká oválna misa (31cm) - 1ks väčšia šalátová misa (23cm) - 1ks menšia šalátová misa (21cm) - 1ks hlbšia misa (šalátová) - 1ks plytšia misa (ovocná) Cena spolu 80€