inzercia, predaj, predám, bazár

Retro lekarnicka , retro kanvica-spirala

Kategória: Starožitnosti

lampa,zahradny plast obrubnik , termosky , kvetinace aj plast. ceny od 1€.
Retro lekarnicka , retro kanvica-spirala
Podobné inzeráty
MOSADZNÁ TURECKÁ KANVICA
MOSADZNÁ TURECKÁ kanvica, domáca dekorácia Vintage marocký dallah, fľaša arabského džina na vodu, turecká kanvica na kávu, dekorácia kovového konferenčného stolíka Všetko spolu 70€ Pošlem aj na dobierku Volat na Pozrite si všetky moje inzeráty
Retro potreby do kuchyne
Dobrý deň, Predám retro potreby do kuchyne z čias socializmu. Ponorný ohrievač na vodu (puzdro, hliníkový hrnček s rúčkou, špirála). (21 Eur); Ponorný ohrievač na vodu (sklenený hrnček s rúčkou, špirála). (17 Eur); Ponorný ohrievač na vodu (3 kusy). (11 Eur/kus); Trojdielny hliníkový vojenský ešuš. (9 Eur); Dvojdielna hliníková dózu na potraviny. (25 Eur); Hranolkovač (Kráječ syrových brambor T 184). (15 Eur); Okrúhle vykrajovačky (3 Eur); Hliníkový skladací parák na parené buchty. (11 Eur); Hliníková lyžička na maslo. (11 Eur). K cene je potrebné pripočítať poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Preferujem platbu vopred na účet. Po dohode odosielam aj na dobierku (na Slovensko). Poprípade osobný odber v Levoči. Ďakujem za ponuky.
Retro potreby do kuchyne
Dobrý deň, Predám retro potreby do kuchyne z čias socializmu. Ponorný ohrievač na vodu (puzdro, hliníkový hrnček s rúčkou, špirála). (21 Eur); Ponorný ohrievač na vodu (sklenený hrnček s rúčkou, špirála). (17 Eur); Ponorný ohrievač na vodu (3 kusy). (11 Eur/kus); Trojdielny hliníkový vojenský ešuš. (9 Eur); Dvojdielna hliníková dózu na potraviny. (25 Eur); Hranolkovač (Kráječ syrových brambor T 184). (15 Eur); Okrúhle vykrajovačky (3 Eur); Formičky velké, Rohlíky. (7 Eur); Hliníkový skladací parák na parené buchty. (11 Eur); Hliníková lyžička na maslo. (11 Eur). K cene je potrebné pripočítať poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Preferujem platbu vopred na účet. Po dohode odosielam aj na dobierku (na Slovensko). Poprípade osobný odber v Levoči. Ďakujem za ponuky.
Retro potreby do kuchyne
Dobrý deň, Predám retro potreby do kuchyne z čias socializmu. Ponorný ohrievač na vodu (puzdro, hliníkový hrnček s rúčkou, špirála). (21 Eur); Ponorný ohrievač na vodu (sklenený hrnček s rúčkou, špirála). (17 Eur); Ponorný ohrievač na vodu (3 kusy). (11 Eur/kus); Hranolkovač (Kráječ syrových brambor T 184). (15 Eur); Okrúhle vykrajovačky (3 Eur); Formičky velké, Rohlíky. (7 Eur); Hliníkový skladací parák na parené buchty. (11 Eur); Hliníková lyžička na maslo. (11 Eur). K cene je potrebné pripočítať poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Preferujem platbu vopred na účet. Po dohode odosielam aj na dobierku (na Slovensko). Poprípade osobný odber v Levoči. Ďakujem za ponuky.
Retro potreby do kuchyne
Dobrý deň, Predám retro potreby do kuchyne z čias socializmu. Ponorný ohrievač na vodu (puzdro, hliníkový hrnček as rúčkou, špirála). (21 Eur); Ponorný ohrievač na vodu (sklenený hrnček s rúčkou, špirála). (17 Eur); Ponorný ohrievač na vodu (3 kusy). (11 Eur/kus); Hranolkovač (Kráječ syrových brambor T 184). (15 Eur); Okrúhle vykrajovačky (3 Eur); Formičky velké, Rohlíky. (7 Eur); Hliníkový skladací parák na parené buchty. (11 Eur); Hliníková lyžička na maslo. (11 Eur). K cene je potrebné pripočítať poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Preferujem platbu vopred na účet. Po dohode odosielam aj na dobierku (na Slovensko). Poprípade osobný odber v Levoči. Ďakujem za ponuky.
Retro
forma na babovku nieje, hrniec-piskac - hlinik,esus-hlinik, teplomer, kanvica-spirala ruska,