inzercia, predaj, predám, bazár

Retro radio stereo cassette recorder DAEWOO

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám funkčné retro AM/FM radio stereo cassette recorder ARS-201A zn.DAEWOO. Použitie aj na baterky. Pošlem aj poštou po prevode peňazí na účet.

Na SMS nereagujem, volajte, resp.piste na email.
Retro radio stereo cassette recorder DAEWOO
Podobné inzeráty
Predám Stereo Radio Cassette Recorder JVC RC – 717L
Predám Stereo Radio Cassette Recorder JVC RC – 717L , kultový aparát z roku 1977. Perfektný prednes a citlivosť, magnetofón všetko funguje, Pravý kanál ide veľmi ticho a je poškodený prepínač vlnových rozsahov – je len v polohe FM – VKV. Cena 50 euro. Na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám , volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty.
Predam retro cassette radio recorder aiwa
Predam retro cassette radio recorder aiwa model TPR-202 vid foto radio je plne funkcne, kazetak hra tichšie a prepinac radio/kazeta je asi uvolneni idealne na repas a vycistenie. v pripade dobierky iba po uhrade 6e vopred na ucet- cena 20e ..kontakt info....
Technics Stereo Cassette Deck RS-B565 PXS cap
Predám Hi-Fi zostavu Technics: 1. Stereo Synthesizer Receiver SA-GX130D - PREDANÉ, 2. Compact Disc Player SL-PG390 - PREDANÉ 3. Stereo Cassette Deck RS-B565 PXS cap. Zostava min. používaná, posledné roky úplne odstavená. Cena za Cassette Deck je 70 €. Len osobný odber. Inz. je aktuálny do zmazania. Kontakt: tel., e-mail, na SMS neodpovedám.
PHILIPS DCC-900...Digital Compact Cassette Recorder...
PHILIPS DCC-900...Digital Compact Cassette Recorder...//REZERVOVANE//...
SONY SLV-T2000...combo Hi8 recorder/ VHS recorder ...
SONY SLV-T2000...combo Hi8 recorder/ VHS recorder .../REZERVOVANE/...
Toshiba RT-8539 Stereo Portable Radio Cassette Tape Player
predám Toshiba RT-8539 Toshiba RT-8539 Stereo Portable Radio Cassette Tape Player Am/Fm/Mw/LW/SW Radio Kazeťák funguje ne jednej strane ako TAPE 1. Teleskopická anténa mala vypadnuté zakončenie tak som tam dal šróbik a funguje perfektne. Stále má dĺžku 40cm, čo zaručuje super príjem VKV. Rádio má ale ešte aj stredné, krátke a dlhé vlny. Všetky vlny s digitálnym ladením. Vhodné ešte stále niekde do dielne pre svoj dobrý zvuk a aj nízku spotrebu elektriny. inzerát platí do zmazania - odber v Bratislava Rača