inzercia, predaj, predám, bazár

Retro rádio Supraphon

Kategória: Ostatný nábytok

Predám retro rádio. Gramofón a káble demontovaná.
Retro rádio Supraphon
Podobné inzeráty
Gramo skrinka Supraphon J. Halabala, retro vintage art deco
Predám drevenú gramo skrinku SUPRAPHON SL 12 v exportnej verzii s výsuvným gramofónom, made in Czechoslovakia, rok výroby 1957, Spojené UP závody Brno, návrh Jindřich Halabala. V pôvodnom nálezovom stave, vhodné na renováciu do designového interiéru, retro vintage interiéru ( barová skrinka, botník, komoda...) Môžem dodať aj šelakové a vinylové retro platne. Odber najlepšie priamo v Trnave, neďaleko City Arény. V prípade vážneho záujmu alebo bližších informácií najlepšie zavolajte, SMS nie. Ak inzerát čítate je stále platný a aktuálny.
Gramofon Supraphon J. Halabala SL13/II
Ponúkam na predaj skriňový elektricky gramofon Supraphon Luxus SL 13/ll v pôvodnom stave s krásnou patinou, nádherný kus nábytku. Gramofon nefunguje, ale dať ho do funkčného stavu nie je žiadne raketové inžinierstvo… každopádne cena je uvedená za gramoskrinku tak ako je. V prípade záujmu viem kompletne zrenovovať, gramofon opraviť alebo vymenit za bar (často sa to týmto spôsobom upravuje), cena za zreštaurované kusy sa hýbe cez 1000,00€ - výborná investícia a skutočne krásny kus nábytku! Rozmery: 970mm x 355mm x 800mm (D/Š/V) Vaha: 40kg Výrobca: Gramofónove zavody n.p. Praha, závod Litovel Dátum výroby: 27.1.1959 Kľúčik s funkčným zámkom samozrejmosťou. Je k nemu aj pôvodný niekoľkostranový návod na použitie a pôvodný záručný list - s pochopiteľných dôvodov už neplatný ;)
Supraphon
Ponúkam starožitný gramofon supraphon. Je žiaľ nefunkčný. Chýba mu ramienko
Retro gramoskrinka
Predám retro gramoskrinku s retro gramafónom aj s rádiom Stradivari plus šelakové platne Supraphon, Qualiton, M.H.V. - nutné uviesť do chodu, aj samostatne.
Gramofon  Suoraphon SL 12.
Predam retro gramofon Supraphon.Design J.Halabala.Bez klucika.Mozne pouzivat ako barovu komodu.
Retro gramoskrinka.
Predam gramoskrinku supraphon SL 20. 100cm x 40cm x 73cm vyska.