inzercia, predaj, predám, bazár

RETRO SOCIALISTICKY SKOLSKY PLAGAT ABECEDA HLASKY

Kategória: Doplnky

Pekne skolske plagaty z 50. rokov, retro grafika ktora sa uz nevidi. V priapde kupy viac ks mozna zlava.
RETRO SOCIALISTICKY SKOLSKY PLAGAT ABECEDA HLASKY
Podobné inzeráty
RETRO SKOLSKY PLAGAT ABECEDA VINTAGE
Nadherne plagaty mala velka pisana abeceda, dnes uz tazko zohnatelne kusky. Viac kusov, dobra kvalita vzhladom na vek,vzhladom k tomu na co sluzili sa najdu natrhnutia, flaky.. . Pri odbere viac ks mozna zlava. Zaujimavy retro doplnok do bytu, kaviarne, obchodikov...
Predám pod sklom zarámovaný plagát - Homer Simpson
Predám tento zarámovaný ikonický plagát s postavou Homera Simpsona. Rozmer rámu v cm: 100 (v) x 69 (š). Plagát je nepoškodený a je pod sklom celý čas, odkedy bol kúpený. Rám je tiež nepoškodený. Ani rám a ani plagát nie sú vyťahané od slnka. Cena je pevná. Vhodné pre niekoho, kto vie oceniť hĺbku myšlienky na plagáte. Predávam ho, lebo manželka zariaďuje všetko v rustikálnom/starožitnom štýle a nehodí sa jej to nikde :( .
RETRO SKOLSKY PLAGAT
Predam zaujimave skolske plagaty/grafiky z 60. Rokov, ziva abeceda. Velmi pekne ilustracie, stav velmi dobry, vzhladom na vek a ucel pouzivania sa najdu nedokonalosti - par natrhnuti, male skvrny. Pri odbere viac ks zlava. Maliar Ludovit Ilecko
RETRO VINTAGE SKOLSKY PLAGAT POMOCKA LUDSKE TELO SVALY
Predam velmi pekny medicinsky plagat ludske telo. Obrovsky, v zivotnej velkosti, stav na svoj vek a ucel pouzitia velmi uspokojivy, samozrejme najde sa par chybiciek, nie je ako novy. Tazko zohnatelna vec, v ponuke sa takmer uz nevyskytuje.
Marge Simpson Pop Kobalt (1970)
Pre fanúšika Pop-artu! Predám plagát od francúzskeho umelca Kobalt. Plagát je z 50 kusovej kolekcie a jeho číslo je 13/50. Súčasťou je podpísaný certifikát. Plagát je v rozmeroch 50x70, na 300g papieri. Použitá technológia "giclée". Odhadovaná cena galérie 350 usd. Viac o umelcovi:
RETRO SKOLSKE PLAGATY VINTAGE POMOCKY
Retro skolsky plagat- ovocny strom, ihlicnany. Pekne a zachovale, vhodne ako originalne retro doplnky do bytu, kaviarni. Stav vzhladom na vek velmi dobry, najdu sa chybycky - flaku, natrhnutia - myslim, ze bezna patina. Cena za kus, pri odbere viac ks zlava.