inzercia, predaj, predám, bazár

RETRO TELEFONNY ZAZNAMNIK

Kategória: Ostatné drobné

Predam RETRO TELEFONNY ZAZNAMNIK na pevnu linku pre zberatela.
RETRO TELEFONNY ZAZNAMNIK
Podobné inzeráty
RETRO TELEFONNY ZAZNAMNIK
Predam RETRO TELEFONNY ZAZNAMNIK na pevnu linku pre zberatela.
Mini TDW ZD46 digitálny hlasový záznamník MP3/WAV 16GB
Mini TDW ZD46 digitálny hlasový záznamník MP3/WAV 16GB Jednoduchá obsluha: Záznamník je možné ľahko ovládať jedným stlačením Jedná sa o vynikajúce digitálne záznamové zariadenie s pokročilou čipovou sadou a technológiou redukcie šumu. Dva režimy nahrávania: Nepretržité nahrávanie v predvolenom stave môžete nastaviť nahrávanie aktivované hlasom. Rýchly prenos súborov: Stačí pripojiť rekordér k počítaču pomocou dodaného kábla USB a skopírovať súbory do vášho PC. Výkonná funkcia nahrávania: Plne sa nabije za jednu hodinu a môže nahrávať až 35 hodín, aby vyhovoval vašim každodenným potrebám. Špecifikácia: Vnútorná pamäť: 16 GB Kompatibilné: Mac/Windows Formát zvuku: MP3/WAV je možné prehrávať aj MP3 súbory Audio formát: WAV - Kvalita záznamu: 192 kbps Záznam: 55 hodín/ Prehrávanie: 40 hodín Kvalita záznamu: 192 kbps Kapacita batérie: 260 mAh dobíjacia batéria Doba nabíjania: 1,5 hodiny Rozmery: 40,4*35,3*9,7 mm Hmotnosť: 23 g Balenie obsahuje: 1 × Diktafón 1 × Užívateľská príručka 1 × Slúchadlá USB 1 × Kábel USB Odošlem Packetou/Zásielkovnú poštovné 3,7 euro (len pri platbe vopred). V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro Pre viac info ma kontaktujte, viac foto zašlem na email
Telefon-fax-zaznamnik
Malo pouzivany Panasonic UF-S2 telefón/zaznamnik/fax,funkcia kopirovania na faxový termopapier, zrychlena volba,budik,dialkove ovladanie, polling, presmerovanie odkazov. K telefonu vsetky pripajacie kable + uzivatelsky manual + 2+1 rolka faxoveho papiera.
Set TFA KLIMALOGG PRO
SKÔR AKO MA BUDETE KONTAKTOVAŤ, PREČÍTAJTE SI CELÉ ZNENIE INZERÁTU. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA. NA SMS NEREAGUJEM. Kontaktujte ma cez kontaktny formular - emailom, nie som bežne na telefóne. Zaznamnik TFA 30. KLIMALOGG PRO - 1ks Bezdrotovy senzor TFA TFA 30. - 3ks Predam IBA SPOLU, vsetko je ako nove a nepouzite. Povodna cena: 160€ Predam za polovicnu cenu: 80€ Moznost poslat ako balik, ale jedine pri platbe vopred a +5€.
Záznamník teploty pre prepravu tovaru Elitech RMS-010
Predám záznamník teploty pri preprave tovaru .Možnosť tlačiť záznam pri preprave tovaru , skladovaniu. Jednoduchá inštalácia . - montáž do kabíny alebo do nákladového priestoru. -výpis obsahuje hlavičku, dátum, čas, teplotu, alarm a miesto na podpis -2 nezávisle teplotne čidla pre záznam teploty na dvoch miestach . Malo používane , dôvod predaja prechod na iný model . cena nového 350 eur .
USB hlasový záznamník
Mini digitálny USB hlasový záznamník v podobe USB kľúča. Nahrávka sa ukladá na mikroSD kartu s podporou do 32GB (nie je súčasťou balenia). Čas nahrávania 70 min. Jednoduchá manipulácia.