inzercia, predaj, predám, bazár

Retro tienidlá na luster

Kategória: Sklo, keramika

Predám 4 ks bielych retro tienidiel na závesný luster.Rozmery:priemer pri objímke 5 cm,horný priemer 11 cm,dĺžka 13 cm na kratšej a 15 cm na dlhšej strane. V prípade záujmu nafotím detaily. Len spolu,Žilina osobne,alebo poštou,poštovné podľa taríf,platba prevodom.
Retro tienidlá na luster
Podobné inzeráty
Retro tienidla
Predam dve krasne neposkodene sklenene retro tienidla. Original zo zaciatku 60-tych rokov. Rozmery: vonkajsi priemer 22 cm, priemer stredoveho otvoru 4,5 cm, vyska 5 cm. Kontaktovat prosim mailom. Retro, tienidlo, lampa, luster.
Sklenené tienidlá
Ponúkam na predaj sadu 3 sklenených tienidiel s obručami. Obruče sú ku tienidlu prichytené plastovými medzipodložkami, takže ich je možné v prípade potreby demontovať. Jedná sa o ťažké masívne tienidlá o váhe vyše 1kg na kus. Vnútorný rozmer vrchného otvoru je 4,5cm Vnútorný rozmer spodného otvoru je 10cm Vonkajší rozmer spodného otvoru je 11,6cm Rozmer s obručami je 15,6cm Výška tienidla je 12,8cm. Cena za sadu je 6€. Osobný odber možný v Sučanoch.
RETRO// Luster  mosadzom/ cca 50 ročný/ TOP st.za socializmu
Na predaj RETRO luster za socializmu,sklo + mosadz/ .Bezvadný- bez otuku! vhodný všade,k retro nábytku atd,Farba: na bielom podklade lalia- jemnoružová so zeleným! velmi pekný luster!Málo používaný.Obvod: 102 cm//Dlžka: celkom 70 cm/Vid všetky fotky. je naozaj krásny-také už nenakupite nikde/cena:20 eu/len osobný odber.Kuk moje ostatné vecičky VDAKA.SMS nie/ VDAKA.Znížena cena.
Tienidlá gulaté a,Špecialné
Ponúkam na predaj rôzné tienidlá možno niekomu chýbajú 1/ biele lesklé keramické biele sklo-do objímky-priemer závitu 7cm,výška 15 cm,cena 5E 2/ biela keramická vzorkovaná-do objímky-- priemer závitu 7cm výška 14,5 cm,cena 5E 3/ ten istý vzor,ale sklenená,priemer závitu 8 cm - 5E 4/ hrubá sklenená bez závitu -na stojacú lampu-priemer otvoru 4,5 cm výška 13,5 cm,,cena 4E 5/ v strede:-keramická biela-bez závitu-priemer 5,5 cm,, cena 3E 6/ vpredu:menšia sklenená priehladná so zaujímavym rustikálym vzorom bez závitu,priemer 4 cm, výška 10 cm., 2 ks spolu 6E 7/sklenená do žlta aj s objímkou a šrobmi na pripevnenie cena 7E 8/ krásné špeciálné podlhovasté z českého skla ešte z čias ČSSR na luster 20E/ks V prípade dotazu píšte email K cenám + poštovné dopručene
Tienidlo na luster
Predám biele retro tienidlá na luster,cena spolu 20 e+poštovné,dohodou.
Tienidlo na luster
Predám biele retro tienidlá na luster,cena spolu 16e+poštovné,dohodou.