inzercia, predaj, predám, bazár

RETRO tienidlá - sklenené, nepoškodené

Kategória: Sklo, keramika

Predám tienidlá:
Na stropné svietidlo - 3 ks mliečne sklo - cena spolu 15 EUR + poštovné.
Na stropné svietidlo - elegantný tvar, zvonka zelená a vnútri biela farba. - cena 8 EUR + poštovné.
Na lampu v tvare petrolejky - cena 12 EUR + poštovné.
Predaj aj samostatne. V Bratislave iba osobne.
RETRO tienidlá  - sklenené, nepoškodené
Podobné inzeráty
Retro tienidla
Predam dve krasne neposkodene sklenene retro tienidla. Original zo zaciatku 60-tych rokov. Rozmery: vonkajsi priemer 22 cm, priemer stredoveho otvoru 4,5 cm, vyska 5 cm. Kontaktovat prosim mailom. Retro, tienidlo, lampa, luster.
Sklenené tienidla na lampy.
Ponúkam nepoškodené sklenené tienidla na lampy. Rozmery sú na priložených foto a ceny takéto: 1. 18,00€ 2. 14,00€ 3. PREDANÉ !! Pri kúpe pol.1 a 2 spolu je cena 28.00 €. Nie je problém poslať tak, aby došli celé.
Sklenené tienidlá
Ponúkam na predaj sadu 3 sklenených tienidiel s obručami. Obruče sú ku tienidlu prichytené plastovými medzipodložkami, takže ich je možné v prípade potreby demontovať. Jedná sa o ťažké masívne tienidlá o váhe vyše 1kg na kus. Vnútorný rozmer vrchného otvoru je 4,5cm Vnútorný rozmer spodného otvoru je 10cm Vonkajší rozmer spodného otvoru je 11,6cm Rozmer s obručami je 15,6cm Výška tienidla je 12,8cm. Cena za sadu je 6€. Osobný odber možný v Sučanoch.
Sklenené na stolovanie, RETRO
Sklenené na stolovanie, RETRO Ponúkam na predaj sklenenné RETRO. 1-Poháre 6 kusov---20 eur, 2-Šálky na čajík kávičku 6 kusov---20 eur, 3-Podnos tortový na nožičke KUS---28 eur., Všetko na foto je nepoškodené, čisté, CENA+POŠTOVNÉ.Hrnčeky a šálky Priesvitná / priehľadná Ponúkam na predaj sklenenné RETRO. 1-Poháre 6 kusov---20 eur, 2-Šálky na čajík kávičku 6 kusov---20 eur, 3-Podnos tortový na nožičke KUS---28 eur., Všetko na foto je nepoškodené, čisté, CENA+POŠTOVNÉ.
Predám sklenené tienidlá na lampy
Predám sklenené tienidlá na lampy
Tienidlá
Nepoškodené starožitné sklenené tienidlá po 3 ks 10 Eur za vsetko osobny odber