inzercia, predaj, predám, bazár

REVIT Outback 2 textilná kombinéza 2XL (185-188cm/100kg)

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám textilnú kombinézu REVIT Outback 2 v čiernom prevedení vrátane HYDRATEX vložky a teplej vložky nosenú 1 sezónu. Dôvod predaja už nevyhovujúca veľkosť (schudol som :D). Nohavice použité iba raz na cestách v Rumunsku. Kupované v lete tohto roku. Kombinéza ma stav NOVEJ! Špekulanti nevolať. Len vážny záujem. Pri Vážnom záujme možná dohoda.

POPIS:
Čierna látková motorkárska bunda Rev'it OUTBACK 2

Bunda Outback 2 má dobrodružný vzhľad a má všetko, čo potrebujete na ďalšiu dovolenku: vynikajúce vetranie, dostatok úložného priestoru, veľké reflexné prvky a odnímateľnú nepremokavú vložku. O bezpečnosť sa starajú chrániče s označením CE a oteruvzdorné materiály. Bunda sa tiež prispôsobí vašim osobným preferenciám vďaka integrovaným nastavovacím prvkom.
Materiál:

Špeciálna tkanina 600D, 100% polyester
Odnímateľná podšívka 100% polyester
Zosilnenie zo špeciálnej 1600D Oxford tkaniny (100% polyester) na ramenách a lakťoch
Ochrana:

Odnímateľné chrániče ramien a lakťov Knox, schválené CE
Reflexné
Bezpečnostné švy na miestach nárazu v súlade s ISO 4916
Voliteľné: model chrániča chrbta Rev it Seesoft typ RV
Vlastnosti:

Priedušná membrána, vodeodolná voči vetru a vode
Veľkosť nastaviteľná na úrovni rúk, zápästia a pásu (tiež výškovo nastaviteľná)
Strečové panely na lakťoch a páse
Kompatibilné s bezpečnostnou vestou Connector HV
Krátke nohavice / strih bundy
Odnímateľná membránová tepelná podšívka, 100% polyester (výplň: 100% polyester)
Systém AirVent na úrovni chrbta a predlaktia
5 vonkajších vreciek nie je vodeodolných
3 vnútorné vrecká
REVIT Outback 2 textilná kombinéza 2XL (185-188cm/100kg)
Podobné inzeráty
Büse Highland NEON textilná moto kombinéza 3XL 2XL 58 56
Veľkosť bundy 58 alebo 3XL, nohavíc 2XL alebo 56. Ideálne sa hodí na výšku asi 176-188cm, váhu 90-100kg. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 56cm Hrudník: 64cm Rukáv z vnútra: 54cm Rukáv zvonka: 66cm Celková dĺžka bundy: 83cm Nohavice pás: cca 95-110cm (elastický, dá sa stiahnuť z oboch strán suchým zipsom) vnútorná dĺžka nôh: 78cm celková dĺžka nohavíc: 109cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska textilná turistická kombinéza Büse Highland NEON. Nohavice aj bunda majú VYBERATEĽNÚ membránu Humax Z-Liner. Vďaka membráne je komplet vode a veturodolný a pritom vzdušný. Bunda má navyše aj vyberateľnú tepelnú vložku. Komplet má kvalitné, pevné protektory na ramenách, lakťoch aj kolenách. Vložený je aj masívny chránič chrbtice Hiprotec. Bunda má v prednej aj zadnej časti airvent vetráky. Vonkajšie vrecká 6x, vnútorné 1x, camelbag na chrbte. Nastaviteľný pás aj rukávy, reflexné prvky, dvojitý meteriál v zónach úrazu. Nohavice majú 2+1 vrecká na zips, Airvent vetráky. Nastaviteľný pás, protišmyková koža na zadku, strečové časti, rozopínateľný spodok. Bunda a nohavice sa dajú spojiť do kombinézy dlhým okruhovým zipsom. Je to špičkový komplet pre náročnú turistku do každého počasia. Kombinéza je vo výbornom stave, čistá a voňavá. Pôvodná cena kompletu 500€.
REVIT Cayenne PRO pánska textilná moto kombinéza 2XL/L DLHÁ
Veľkosť bundy je XXL alebo 56, nohavíc predĺžené L alebo 52. Ideálne sa hodí na výšku nad 182-195cm, váhu 83-95kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 53cm Hrudník: 59cm Rukáv z vnútra: 51cm Rukáv zvonka: 66cm Celková dĺžka bundy: 73cm Nohavice pás: cca 88-100cm (elastický, nastaviteľný) vnútorná dĺžka nôh: 88cm celková dĺžka nohavíc: 110cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Textilná turistická kombinéza značky Revit Cayenne PRO. Ideálna na turistu, enduro aj naked, má veľa kvalitných funkčných detailov. Vyberateľná Hydratex H2O mebmrána, vďaka ktorej je komplet vetru a vodeodolný a pritom prepúšťa vodnú paru. Bunda aj nohavice majú pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte aj bokoch. Vonkajšia vrstva vďaka impregnácii odpudzuje vodu a špinu. 4 vonkajšie vrecká a 1 vnútorné na bunde, 2 vrecká na zips na nohaviciach. Airvent vetráky na hrudi aj chrbte. Krátky 20 cm aj dlhý okruhový zips na chrbte pre spojenie bundy a nohavíc dohromady. Reflexné prvky, nastaviteľný pás, rukávy, spodok bundy, pogumované časti na nohaviciach, komfortný límec... Je to ideálny komplet na enduro alebo turistu ako bmw gs, triumph tiger, ducati multistrada a pod. Kombinéza je v zachovalom stave s drobnými známkami nosenia. Skôr pre vyššie postavy, nohavice sú predĺženej veľkosti.
IXS GTE2 pánska moto kombinéza Cordura 2XL XL 56/54
Veľkosť bundy je 56 alebo 2XL, nohavíc XL alebo 54. Ideálne sa hodí na výšku asi 178-188cm, váhu 90-100kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 55cm Hrudník: 62cm Rukáv z vnútra: 51cm Rukáv zvonka: 64cm Celková dĺžka bundy: 81cm Nohavice pás: cca 88-98cm (elastický) vnútorná dĺžka nôh: 80cm celková dĺžka nohavíc: 106cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Špičková pánska textilná kombinéza IXS GTE2 Vysoko kvalitné spracovanie, množstvo drobých funkčných detailov. Vonajší materiál je oteruvzdorná Curdura 600D, vnútro 100% polyester. Bunda aj nohavice majú všitú membránu Airguard (podobné ako goretex). Vďaka membráne je komplet vetru a vodeodolný a pritom prepúšťa pot. Vyberateľná tepelná vložka v nohaviciach. Z bundy termovložka chýba - pridám z inej sady - dá sa vzipsovať ale nesedí presne. Prípadne sa dá obliecť namiesto termovložky fleece mikina. Sada vysoko kvalitných protektorov - lakte, ramená, kolená. Vložený je aj masívny, pevný chránič chrbtice. Kombinéza má reflexné prvky, strečové časti, vetráky. Bunda má 4 vonkajšie a 2 vnútorné vrecká, 2 vrecká na zips na nohaviciach. Streč v páse, nastaviteľné rukávy, komfortný límec, elastický pás. Komplet je ideálne do každého počasia aj ročného obdobia. Bunda aj nohavice sú vo veľmi dobrom stave, málo nosené. Bunda je o 1 číslo väčšia ako nohavice.
Cycle Spirit Drygate textilná moto kombinéza 2XL XL Krátka
Veľkosť bundy je 2XL alebo 56, nohavíc 27 - skrátená dĺžka veľkosti XL alebo 54. Ideálne sa hodí na postavu 170-180cm, váhu 87-96kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 55cm Hrudník: 61cm Rukáv z vnútra: 50cm Rukáv zvonka: 65cm Celková dĺžka bundy: 78cm Nohavice pás: 95-108cm (elastický, nastaviteľný) vnútorná dĺžka nôh: 75cm celková dĺžka nohavíc: 104cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Textilná kombinéza na moto značky Cycle Spirit. Farebné prevedenie je čierna cordura s reflexnými prvkami. Vonkajší materiál je oteruvzdorná cordura, vnútro polyesterová výstelka. Z vonkajšej strany je koža na všetkých najviac exponovaných úrazových miestach. Bunda aj nohavice majú klímamembránu Drzygate, vďaka ktorej je komplet vode aj vetruodolný. Kompletne odzipsovateľná termovložka na chladnejšie dni Kombinéza má kvalitné, pevné CE protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny, pevný chránič chrbtice Sas-tec. Kombinéza má reflexné prvky, vetráky, strečové časti. 3 vnútorné vrecká a 6 vonkajších na bunde, nohavice majú 2 vrecká na zips. Nastaviteľné rukávy, krátky zips pre spojenie bundy a nohavíc do kombinézy, elastický pás, rozzipsovateľný spodok nohavíc, koža v úrazových zónach... Komplet je ideálne na turistu, endruo aj skúter, do každého počasia. Je to starší model, veľmi zachovalý a kvalitný komplet.
Büse Open Road Sympatex moto kombinéza 3XL 2XL 58 56
Veľkosť bundy je 58 alebo 3XL, nohavíc je 56 alebo 2XL. Hodí sa na výšku 178-188cm, 95-110kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 56cm Hrudník: 64cm Rukáv z vnútra: 53cm Rukáv zvonka: 69cm Celková dĺžka bundy: 85cm Nohavice pás: cca 94-108cm (elastický, dá sa prípadne sťahovať) vnútorná dĺžka nôh: 80cm celková dĺžka nohavíc: 110cm Motooblečenie sa dá vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp, predávam aj iné oblečenie na motorku. Popis: Textilná turistická kombinéza Büse Open Road. Veľmi kvalitná kombinéza na enduro aj turistickú moto. Bunda aj nohavice majú vyberateľnú membránu Sympatex. Vďaka membráne je komplet vetru a vodeodolný a pritom prepúšťa vodnú paru. Po odzipsovaní je oblečenie vzdušné, hodí sa aj na letné horúčavy. Bunda aj nohavice majú pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny, pevný protektor chrbtice a mäkké chrániče bokov. Vonkajšie vrecká na bunde 4x, vnútorné 2x, camelbag na chrbte. 2+2 vrecká na nohaviciach, odzipsovateľné traky. Dlhý okruhový zips pre spojenie bundy a nohavíc. Reflexné prvky, nastaviteľný pás, rukávy, spodok bundy, komfortný límec, masívne vetracie panely. Je to ideálny komplet na enduro ako bmw gs, triumph tiger, ducati multistrada a pod. Veľká výhoda kompletu je vyberateľná Sympatex membrána - na každé počasie. Bunda aj nohavice sú vo výbornom stave, málo nosené, bezchybné.
Bogotto ST-Evo pánska kožená moto kombinéza 2XL 56
Veľkosť bundy aj nohavíc je 56 alebo 2XL. Hodí sa na výšku asi 178-186cm, váhu asi 88-96kg+-. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 53cm Hrudník: 57cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 64cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 88-104cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 71cm celková dĺžka nohavíc: 100cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Bogotto ST-Evo. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Farebná kombinácia čierna a biela koža, strečové časti. Prevedenie je masívna ale jemná koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Kombinéza má kompletnú sadu CE protektorov - ramená, lakte, kolená. Mäkká výstelka chrbtice. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Bunda má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu, dvojitá koža v zónach úrazu. Ideálna kombinéza na šport aj turistiku, nohavice do čižiem. Kombinéza je v perfektnom stave, málo nosená.