inzercia, predaj, predám, bazár

Rezanie plechu laserom

Kategória: Výroba

Ponúkame rezanie čiernych a nerezových plechov.

Na zákazku Vam vyrobíme napriklad:
-výplne do brány alebo plotu v presnom rozmere s dizajnom podľa želania
-firemné logo, nápis alebo obraz na stenu
-rôzne konštrukčné prvky (kotviace platne, pätky, náhradné diely)
-alebo čokoľvek iné

Maximály rozmer plechu: 2500 x 1250 mm
Maximálna hrúbka pre oceľ: 15 mm
Maximálna hrúbka pre nerez: 12 mm

Na čiernu oceľ používame ako rezný plyn kyslík a na nerez dusík.

Cenovú ponuku Vám pošleme na základe Vašej výkresovej dokumentácie. Ideálne je zaslanie výkresu nakresleného v AutoCade, ale stačí aj nákres na papieri.

Minimálna cena zákazky je 20 eur.

Po dohode vieme zabezpečiť aj zváranie a práškové lakovanie (komaxit).
V prípade menších objednávok ponúkame zaslanie kuriérom.

Rezanie plechu laserom
Podobné inzeráty
Rezanie laserom
Kovové výpalky – rezanie laserom ! Ponúkame laserové rezanie rôznych dielov, podľa požiadaviek zákazníka. Rezanie materiálu – oceľ v hrúbke od 1-12 mm, nerez v hrúbke 0,8 – 5 mm, tenký pozinkovaný plech, hliníkový plech v hrúbke do 4 mm. Rezanie uzavretých profilov do rozmeru 100 x 100 mm a hrúbke steny do 8 mm. Rozmer pracovného stola pri výpalkoch - max. 1500x3000 mm. Spravíme návrh podľa požiadaviek zákazníka na rôzne plotové dielce, brány, zábradlia, schodiská, kovové konštrukcie stolov, príručných stolíkov a podobne. Vyrábame taktiež rôzne kovové dekorácie na stenu (rezané laserom) s povrchovou úpravou, kovové reklamné panely a banery, kovové steny do záhrad (možné s osvetlením). Stačí ak nám zašlete svoju predstavu a požiadavky, spracujeme Vám návrh a cenovú ponuku. Ak máte požiadavky na rezanie laserom, pošlite nám svoj návrh vo formáte dxf a obratom vyhotovíme cenovú ponuku.
Laserove rezanie a gravírovanie
Ponúkam služby,laserové rezanie a gravírovanie.Režem rôzne materiály ako PVC, plexisklo, drevo, papier ,rôzne druhý textilu, kožu, koženku. GRAVÍROVANIE Do Drevených materiálov, skla, plexiskla, papiera, textilu, kože. Výhody rezania laserom Bez-dotykové rezanie Maximálna presnosť Rezanie a gravírovanie akého koľ vek tvaru Tenký a hladký rez bez strapkania. Minimálna strata materiálu. Rezanie jemných a drobných detailov.
LASEROVÉ REZANIE A GRAVÍROVANIE.
Ponúkam LASEROVÉ REZANIE A GRAVÍROVANIE. Režem rôzne materiály ako PVC, plexisklo, drevo, papier ,rôzne druhý textilu, kožu, koženku. GRAVÍROVANIE Do Drevených materiálov, skla, plexiskla, papiera, textilu, kože. Výhody rezania laserom Bez-dotykové rezanie Maximálna presnosť Rezanie a gravírovanie akého koľ vek tvaru Tenký a hladký rez bez strap kania. Minimálna strata materiálu. Rezanie jemných a drobných detailov.
Rezanie laserom
Rezanie plechu do hrúbky 12 mm antikor do hrúbky 4mm hliník do hrúbky 3 mm max rozmer tabule 1500x3000mm Ohýbanie na ohraničovacom CNC lise: dĺžka ohybu do 2 500 mm hrúbka plechu 0,5 – 4 mm Skružovanie maximálna dĺžka 1500 mm hrúbka plechu do 4 mm Orientačný cenník pálenia bez DPH do 1 mm - 1,10 € do 3 mm - 1,6 € do 6 mm - 3,6 € do 8 mm - 6,2 € do 10 mm - 7,2 € do 12 mm - 10,20 € Pri rezaní viac ako 100 m rezu na jednej objednávke dohoda možná. Vieme ponúknuť zváranie, bodové zváranie, nastreľovanie štiftou(do6 mm), drobné zámočnícke práce. Výroba do týždňa. Výroba železných komponentov od nakreslenie až po koncový produkt zákazníkovi zákazková výroba aj drobným odberateľom Cena kreslenia od 10 € podľa zložitosti výrobku. Kontakt
Nerez - Rezanie s laserom, projekty
UPLAND STAINLESS STEEL Všetko čo sa týka nerezu. Rezanie s laserom, ohýbanie, zváranie, individuálne projekty! Pre cenovú ponuku ma kontaktujte na telefónnom čísle alebo mailom na adrese: jezso@ alebo na dole uvedenom! Taktiež ponúkame práce so železom (carbon steel), kompletné vypracovanie projektov, oceľové konštrukcie,2D rezanie s plazmou. Pre referencie pozrite našu facebookovú alebo webovú stránku:
Ručná ohýbačka plechu model ZGR 2000/1,5
Ohýbačka Model ZGR 2000 / 1,5 je určena pre ohýbanie oceľového plechu do max. hrúbky 1,5 mm. Ohýbačky sú vyrábané s ocele, robustná, celozváraná konštrukcia vysokej kvality čím je zaručená rovnosť a presnosť ohybu. Jednoduché otváranie hornej lišty pomocou páky. Všetky prvky sú vyrobené z hrubého a plného materiálu na CNC strojoch. Ohýbací lišta je nastaviteľná podľa tvrdosti plechu. Jednoduché a bezproblémové zariadenie pre použitie v akejkoľvek dielni alebo priamo na stavbe. Technické parametre: Pracovná dĺžka: 2140 mm Max. hr. plechu -Oceľový plech 1,5 mm -Hliníkový plech 2 mm Šírka ohýbacej lišty: 24 mm Max. uhol ohýbánia: 0°- 145° Zdvih hornej lišty: 70 mm Rozmery Dĺžka: 2420 mm Šírka: 910 mm Výška: 1100 mm Hmotnosť: 350 kg Štandardné vybavenie: - Zadné kovové podporné stojany na plech. - Predné dorazy rezania. - Uhlomer umožňuje presné ohýbanie plechu. - Doraz uhlový so širokým rozsahom nastavenia. - Plynové piesty podporujúce zdvíhanie ohybacey a horný listy. Vysoká kvalita - ohýbačky plechu sú vyrábané na strojach CNC. Záruka: 12 mesiacov. Cena Ohýbačky 2m/1,5mm 1850 EUR + Nožnice 250€ + Doprava 80€ po celí SR. Platba na dobierku. Doba dodání: 1-5 dní od objednávky. Viac informácií volajte v hodinách od 7 do 22 od pondelka do nedele.