inzercia, predaj, predám, bazár

Rezervovali sme 4i byt v nezameniteľnej lokalite Michaloviec

Kategória: Byty

Byt máme rezervovaný. Ak hľadáte podobný byt v tejto lokalite, neváhajte nás kontaktovať.

Byty tohto typu mávame pravidelne v ponuke a často krát sa ani nestihnú inzerovať.

Prajeme pekný deň

Tím Reality Zemplín

___________________________

Patrik Ondo z Reality Zemplín ponúka na predaj priestranný 4-izobový byt v populárnej a vyhľadávanej časti Michaloviec na Masarykovej ulici.

Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín.
Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť.

Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).
Rezervovali sme 4i byt v nezameniteľnej lokalite Michaloviec
Podobné inzeráty
Predali sme 4i byt v nezameniteľnej lokalite Michaloviec
Byt sme predali. Ak hľadáte podobný byt v tejto lokalite, neváhajte nás kontaktovať. Byty tohto typu mávame pravidelne v ponuke a častokrát sa ani nestihnú inzerovať. Prajeme pekný deň Tím Reality Zemplín ___________________________ Patrik Ondo z Reality Zemplín ponúka na predaj priestranný 4-izobový byt v populárnej a vyhľadávanej časti Michaloviec na Masarykovej ulici. Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín. Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).
Rezervovali sme 1i byt v najobľúbenejšej časti Michaloviec
Byt máme rezervovaný. Ak hľadáte podobný byt v tejto lokalite, neváhajte nás kontaktovať. Byty tohto typu mávame pravidelne v ponuke a častokrát sa ani nestihnú inzerovať. Prajeme pekný deň Tím Reality Zemplín ___________________________ Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj 1-izbový byt s lodžiou v najobľúbenejšej časti Michaloviec na Okružnej ulici. Byt sme pripravili a zariadili našim HOMESTAGINGom s dôrazom na efektívnu prezentáciu, vzbudenie pozitívnej emócie a prvého dojmu. Takto vieme pripraviť na predaj aj tvoju chyžku. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).
Rezervovali sme veľkorysý 2i byt na atraktívnej adrese
Byt máme rezervovaný. Ak hľadáte podobný byt v tejto lokalite, neváhajte nás kontaktovať. Byty tohto typu mávame pravidelne v ponuke a často krát sa ani nestihnú inzerovať. Prajeme pekný deň Tím Reality Zemplín Zuzana Kakošová z Reality Zemplín ponúka na predaj zrekonštruovaný 2-izbový byt nadštandardných rozmerov na adrese, ktorá patrí medzi najatraktívnejšie časti Michaloviec na bývanie, na Štefánikovej ulici. Byt sme pripravili a zariadili našim HOMESTAGINGom s dôrazom na efektívnu prezentáciu, vzbudenie pozitívnej emócie a prvého dojmu. Takto vieme pripraviť na predaj aj tvoju chyžku. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).
4i byt v nezameniteľnej lokalite
Byt máme rezervovaný. Ak hľadáte podobný byt v tejto lokalite, neváhajte nás kontaktovať. Byty tohto typu mávame pravidelne v ponuke a často krát sa ani nestihnú inzerovať. Prajeme pekný deň Tím Reality Zemplín ___________________________ Patrik Ondo z Reality Zemplín ponúka na predaj priestranný 4-izobový byt v populárnej a vyhľadávanej časti Michaloviec na Masarykovej ulici. Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín. Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
Rezervovali sme 2i byt v centre pripravený na rekonštrukciu
Byt máme rezervovaný. Ak hľadáte podobný byt v tejto lokalite, neváhajte nás kontaktovať. Byty tohto typu mávame pravidelne v ponuke a často krát sa ani nestihnú inzerovať. Prajeme pekný deň Tím Reality Zemplín ___________________________ Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj slnečný, tehlový 2-izbový byt priamo v centre Michaloviec na adrese Alex. Markuša. Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín. Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).