inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANÉ Dom v tichej časti Liptovského Mikuláša ID. 088-

Kategória: Domy

ID. 088-12-BIDZ3a
Ponúkame na predaj zateplený trojpodlažný 10 izbový rodinný dom so slnečným pozemkom v tichej časti Liptovského Mikuláša - Okoličnom.
Celková obytná plocha všetkých troch podlaží je viac ako 300m2. Rozloha pozemku je 1200m2.
Dom má plastové okná, keramickú dlažbu, kanalizáciu, plynovú prípojku na pozemku. Vykurovanie je riešené diaľkovo ovládanými smart infrapanelmi.
Ohrev vody je zabezpečený dvomi samostatnými elektrickými bojlermi s objemom 100 litrov každý. Nočný elektrický prúd na 20 z 24 hod. Vnútorné osvetlenie LED, vonkajšie osvetlenie na solárne dobíjanie.
Na prízemí sa nachádzajú:
obývačka, 2 spálne, detská izba, kuchyňa, WC, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, práčovňa, špajza, kumbál pod schodiskom a 40m2 zastrešená a oplachtovaná terasa za domom.
Na poschodie vedie samostatný vchod s oceľovým pozinkovanými schodmi , čím je zachované súkromie pre prízemie.
Na 1.poschodí sa nachádzajú:
4 izby, kúpeľňa s WC a vaňou, sprchový kút, kuchyňa a kumbál.
V podkroví sa nachádzajú:
2 izby, kúpeľňa s WC a vaňou, kumbál a pôjd so strešnými oknami, ktorý je možné prerobiť na ďalšie 2 izby .
Pozemok je rovinatý a rozdelený na dvor s parkoviskom a záhradu.
Na pozemku sa ďalej nachádza garáž s montážnou jamou, zásuvkou na 380V a betónovou platňou pred garážou.
S garážou je spojená letná kuchyňa s jamou na zemiaky a zeleninu a za garážou je WC so sprchou. Nad garážou je pôjd.
V záhrade je elektrifikovaná záhradná drevená chatka, mladé ovocné stromy a ovocné kríky.
Posledná rekonštrukcia interiérov v r. 2004. Úprava vnútorného schodiska a zriadenie samostatného schodiska a vchodu na poschodie v r. 2015. Rekonštrukcia strechy a výmena strešnej krytiny/ kovová škridla Platinum z pozinkovaného plechu s matným náterom v r. 2018. Rekonštrukcia a výmena brány, bránky a plota v r. 2019. Rekonštrukcia a prekrytie terasy v r. 2020.
Dom je určený na bývanie a zároveň pre ubytovanie na krátkodobý a dlhodobý prenájom.
Ideálna investícia pre firmy ktoré potrebujú ubytovanie pre svojich zamestnancov .
V cene Nehnuteľnosti je zahrnutý právny servis, hypotekárne poradenstvo ako aj všetky poplatky spojené s prevodom na Katastri
Pripravili sme pre Vás krátke video nech sa páči :
REZERVOVANÉ Dom v tichej časti Liptovského Mikuláša ID. 088-
Podobné inzeráty
Rodinný dom na predaj Liptovský Mikuláš - Ploštín
Nebaví Vás už počúvať susedov v paneláku a hľadáte cenovo dostupný domček v blízkosti Liptovského Mikuláša? Už nemusíte hľadať! Máme pre vás riešenie. Exkluzívne iba v realitnej kancelárii RESIDENCE vám ponúkame na predaj rodinný dom v mestskej časti Liptovského Mikuláša - Ploštín. Dom sa nachádza v polovici obce s prístupom z hlavnej asfaltovej komunikácie. Stavba domu je v osobnom vlastníctve, možnosť hypotekárneho úveru, s vybavením ktorého vám vieme kedykoľvek pomôcť. Celková plocha pozemku je 519m2. Zastavaná plocha domu je 102 m2 a úžitková plocha je cca 80m2. Pôvodná stavba rodinného domu je z roku 1924, ktorý prešiel v minulosti niekoľkými rekonštrukciami, kde v roku 1960 bola pristavená druhá časť domu, kde sa dnes nachádza hlavný vchod a kuchyňa s obývačkou. Stavba domu je postavená z tehál na kamennom základe. Okná sú plastové s izolačným 2 sklom. Strecha domu je sedlová pokrytá škridlovou krytinou. Kúrenie je zabezpečené pieckou v obývačke a infračervenými ohrievačmi každej izbe. Dom má jedno obytné podlažie a podkrovie slúži len ako odkladací priestor no dá sa upraviť na bývanie. Z vonku je vstup do malej pivnice pod rodinným domom, ktorá slúžila hlavne na sklad zeleniny. V obytnej časti domu sa nachádza kuchyňa s jedálňou, ktorá je spojená s obývačkou, 2 izby a kúpeľňa s WC. Za domom sa nachádza prístrešok na drevo, a 2 murované stavby, ktoré tvoria príslušenstvo rodinného domu. Tieto stavby je možné využiť na rôzne účely. V súčasnej dobe slúžia na skladovanie vecí no môžu sa využiť ako letná kuchyňa, altánok a podobne. V zadnej časti pozemku sa nachádza záhrada. IS: Elektrický prúd je s napätím 230/400V, vodovod, kanalizácia, plyn nie je. Ohrev TUV je zabezpečený pomocou bojlera. Mesačné náklady na bývanie sú aktuálne na úrovni cca 130,- €. Dom je vhodný tak na trvalé bývanie ako aj na víkendové chalupárčenie, ihneď obývateľný. V prípade že by ste chceli dom upraviť tak v rámci ceny je k dispozícii kompletne stavebné povolenie na rekonštrukciu domu. Priamo z domu sú to len 4 km od centra Liptovského Mikuláša, 19 km Jasná Nízke Tatry, 8 km Aquapark Tatralandia, 25 km GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ. V prípade záujmu o obhliadku resp. viac informácií kontaktuje makléra: Boris Barborík
Rodinný dom v tichej lokalite Liptovského Mikuláša
EXKLUZÍVNE/ Turčianske realitné služby Vám ponúkajú na predaj rodinný dom v pokojnej mestskej časti Liptovského Mikuláša Stošice s vynikajúcou polohou na konci mesta na hlavnom ťahu v smere na Liptovský Hrádok alebo 4 minúty autom na diaľničný privádzač na oba smery. Dom je vhodný na trvalé i rekreačné bývanie.  Kompletnú občiansku vybavenosť nájdete 3 min. autom na neďalekom sídlisku Podbreziny. Tu nájdete obchody s potravinami, poštu, materskú školu, základnú školu, športoviská, detské ihriská, parky, reštaurácie, bankomaty a ďalšie služby alebo 10 minút autom a ste v centre mesta.               Rozloha pozemku: 840 m2 Úžitková plocha domu: 150 m2 Dom je podpivničený 22 m2, napojený na elektrinu, kanalizáciu i obecný vodovod. Možnosti vykurovania sú tri varianty, všetky tri sú k dispozícii. Momentálne sa využíva elektrické. Zároveň je však inštalovaný kombinovaný kotol na pelety alebo na pevné palivo. Pevným palivom sa dá kúriť aj priamo v dome kde sa nachádza obmurovaná krbová vložka s prieduchmi do podkrovných izieb. Ohrev vody je zabezpečený obojživelným bojlerom napojeným na akumulačnú nádrž, ktorá je napojená na spomínaný kotol a zároveň v letných mesiacoch na solárne panely. Tie počas slnečných dní, ktorých je čoraz viac zohrieva vodu v akumulačnej nádrži a z nej je zabezpečovaný ohrev vody v obojživelnom bojlery čo výrazne znižuje spotrebu elektrickej energie. Rodinný dom prešiel postupnou rekonštrukciou: Realizácia krbu s fasádnym nerezovým komínom, murovaný komín s vložkou ku kotlu v roku 2003, Zateplenie fasády, osadenie plastových okien, masívnych vchodových dverí v roku 2008, Kompletná rekonštrukcia kotolne a letnej kuchyne, zabudovaný nový kotol na pelety a pevné palivo Attack, obojživelný bojler, akumulačná nádrž, podlahové teplovodné kúrenie v obývačke a kuchyni, elektroinštalácia, kuchynská linka, spotrebiče zabudované, interiérové masívne dvere, podlahy, dlažby, stierky v roku 2016, Kompletná výmena oplotenia okolo celého pozemku v rokoch 2017-2019, Výmena strešnej krytiny (plech s najkvalitnejšou povrchovou úpravou s predĺženou životnosťou), osadenie nových plastových strešných okien v roku 2017, Rekonštrukcia podkrovia, zateplenie striekanou penou, zateplenie podkrovnej fasády, výmena elektroinštalácie, nový sprchovací kút, rebríkové radiátory v kúpeľni a WC na prízemí a v podkroví v roku 2019, Výstavba altánku, osadenie dvoch zberných 1000l nádrží na zber dažďovej vody zo všetkých dažďových zvodov, ktorá je používaná na zavlažovanie pozemku a skleníka v roku 2018- 2019. DOPRAVNÉ SPOJENIE: Zastávka autobusu je od domu do 2 min. pešo VÝHODY: - dom je kúpou voľný podľa dohody - tichá lokalita priamo v meste - krásne prostredie, výhľady, turistika Zabezpečíme hypotekárne poradenstvo, úhradu poplatkov za úradné overenie podpisov, návrhu na vklad vlastníctva až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Rodinný dom na predaj Závažná Poruba
Nebaví Vás už počúvať susedov v paneláku a hľadáte cenovo dostupný domček v blízkosti Liptovského Mikuláša? Hľadáte chalupu na Liptove no požadujete aby mala daná lokalita čo ponúknuť? Už nemusíte hľadať! Máme pre vás riešenie. Exkluzívne iba v realitnej kancelárii RESIDENCE vám ponúkame na predaj rodinný dom v obci Závažná Poruba. Zaujímavosťou tohto domu je fakt, že v minulosti ho obýval Adam Mišura, spoluobjaviteľ jaskyne slobody v Demänovskej doline. Obec Závažná Poruba sa rozprestiera v Liptovskej kotline pod vrchom Poludnica len 6 km od centra mesta Liptovský Mikuláš. Výhodná zemepisná a strategická poloha obce umožňuje jej všestranný rozvoj a špecifickú orientáciu na cestovný ruch, šport a na možnosti všestrannej sebarealizácie jej obyvateľov. Nad obcou sa nachádza areál zimných športov - Opalisko a v lete pešia turistika po značených turistických chodníkoch, ktoré sú súčasťou Národného parku Nízke Tatry (NAPANT). Na pôde obce sa pravidelne organizujú kultúrno-spoločenské i športové akcie. Obec má vo svojej správe aj Materskú školu a Základnú školu Milan Rúfusa. Dom sa nachádza v polovici obce s prístupom z hlavnej asfaltovej komunikácie. Stavba domu je v osobnom vlastníctve, možnosť hypotekárneho úveru, s vybavením ktorého vám vieme kedykoľvek pomôcť. Celková plocha pozemku je 114m2. Súčasťou predaja je aj polovičný podiel na prístupovej ceste k domu o veľkosti 87m2. Stavba rodinného domu je z roku 1935, ktorý prešiel v minulosti niekoľkými rekonštrukciami, no stále je tu zachovalé čaro dávnej doby. Stavba domu je postavená z tehál na kamennom základe. Okná sú pôvodné drevené. Strecha domu je sedlová pokrytá kanadským šindľom. Kúrenie je zabezpečené pieckou v obývačke poprípade elektrickým ohrievačmi v každej izbe. Pôvodný vstup do domu sa viac menej už ani nevyužíva nakoľko tu bola vybudovaná prístavba, kde sa nachádza hlavný vchod do domu a tiež vstup do pivnice. Dom má celkovo 2 podlažia a je celý podpivničený. Na prvom podlaží sa nachádza kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa s WC a obývacia izba. Na druhom podkrovnom podlaží sa nachádzajú 2 spálne a jedno WC. V pivnici sú celkovo 3 samostatné miestnosti. V zadnej časti pozemku sa nachádza vydláždená terasa a dreváreň. V súčasnej dobe sa dom využíva len na súkromné rekreačné účely. IS: Elektrický prúd je s napätím 230/400V, vodovod, kanalizácia, plyn nie je. Ohrev TUV je zabezpečený pomocou bojlera. Dom je vhodný tak na trvalé bývanie ako aj na víkendové chalupárčenie. Priamo z domu je len 6 km od centra Liptovského Mikuláša, 1 km lyžiarske stredisko Opalisko, 22 km Jasná Nízke Tatry, 10 km Aquapark Tatralandia, 24 km GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ. V prípade záujmu o obhliadku resp. viac informácií kontaktuje makléra: Boris Barborík
Rodinný dom na predaj, Závažná Poruba
Nebaví Vás už počúvať susedov v paneláku a hľadáte cenovo dostupný domček v blízkosti Liptovského Mikuláša? Hľadáte chalupu na Liptove no požadujete aby mala daná lokalita čo ponúknuť? Už nemusíte hľadať! Máme pre vás riešenie. Exkluzívne iba v realitnej kancelárii RESIDENCE vám ponúkame na predaj rodinný dom v obci Závažná Poruba. Zaujímavosťou tohto domu je fakt, že v minulosti ho obýval Adam Mišura, spoluobjaviteľ jaskyne slobody v Demänovskej doline. Obec Závažná Poruba sa rozprestiera v Liptovskej kotline pod vrchom Poludnica len 6 km od centra mesta Liptovský Mikuláš. Výhodná zemepisná a strategická poloha obce umožňuje jej všestranný rozvoj a špecifickú orientáciu na cestovný ruch, šport a na možnosti všestrannej sebarealizácie jej obyvateľov. Nad obcou sa nachádza areál zimných športov - Opalisko a v lete pešia turistika po značených turistických chodníkoch, ktoré sú súčasťou Národného parku Nízke Tatry (NAPANT). Na pôde obce sa pravidelne organizujú kultúrno-spoločenské i športové akcie. Obec má vo svojej správe aj Materskú školu a Základnú školu Milan Rúfusa. Dom sa nachádza v polovici obce s prístupom z hlavnej asfaltovej komunikácie. Stavba domu je v osobnom vlastníctve, možnosť hypotekárneho úveru, s vybavením ktorého vám vieme kedykoľvek pomôcť. Celková plocha pozemku je 114m2. Súčasťou predaja je aj polovičný podiel na prístupovej ceste k domu o veľkosti 87m2. Stavba rodinného domu je z roku 1935, ktorý prešiel v minulosti niekoľkými rekonštrukciami, no stále je tu zachovalé čaro dávnej doby. Stavba domu je postavená z tehál na kamennom základe. Okná sú pôvodné drevené. Strecha domu je sedlová pokrytá kanadským šindľom. Kúrenie je zabezpečené pieckou v obývačke poprípade elektrickým ohrievačmi v každej izbe. Pôvodný vstup do domu sa viac menej už ani nevyužíva nakoľko tu bola vybudovaná prístavba, kde sa nachádza hlavný vchod do domu a tiež vstup do pivnice. Dom má celkovo 2 podlažia a je celý podpivničený. Na prvom podlaží sa nachádza kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa s WC a obývacia izba. Na druhom podkrovnom podlaží sa nachádzajú 2 spálne a jedno WC. V pivnici sú celkovo 3 samostatné miestnosti. V zadnej časti pozemku sa nachádza vydláždená terasa a dreváreň. V súčasnej dobe sa dom využíva len na súkromné rekreačné účely. IS: Elektrický prúd je s napätím 230/400V, vodovod, kanalizácia, plyn nie je. Ohrev TUV je zabezpečený pomocou bojlera. Dom je vhodný tak na trvalé bývanie ako aj na víkendové chalupárčenie, ihneď obývateľný. Priamo z domu je len 6 km od centra Liptovského Mikuláša, 1 km lyžiarske stredisko Opalisko, 22 km Jasná Nízke Tatry, 10 km Aquapark Tatralandia, 24 km GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ. V prípade záujmu o obhliadku resp. viac informácií kontaktuje makléra: Boris Barborík
Rodinný dom na Liptove, 4-izbový, novostavba
Realitná kancelária RESIDENCE ponúka na predaj 5-ročnú novostavbu rodinného domu v obci Liptovský Peter, 13 km od Liptovského Mikuláša. Nachádza sa na rovinatom pozemku o výmere 711 m2, v štvrti s prevahou nových rodinných domov s novou prístupovou cestou a všetkými prípojkami inžinierskych sietí, vrátane plynu. Disponuje 4 priestrannými izbami s kuchyňou, kúpeľňou, WC, murovaným skladom na náradie a dreveným altánkom. Dom má zastavanú plochu 195 m2 + terasa o výmere 9 m2. Je postavený v tvare štvoruholníka o rozmeroch 14 x 10 m plus skladový priestor. Celá stavba je zastrešená tak, že pri vchode vzniklo zakryté miesto na parkovanie auta. Dom je veľmi príjemný, priestranný a svetlý, s množstvom odkladacieho priestoru vo forme vstavaných skríň. Dispozícia: - vstupná predsieň - priestranná kuchyňa spojená s obývačkou, kde je výstup na terasu - chodba - technická miestnosť s plynovým kotlom - pracovňa - dve izby (spálne) - kúpeľňa (vaňa a sprchový kút) - samostatné WC Na trávnatom pozemku je dostatok miesta pre osadenie bazénu, trampolíny atď. Vstup na pozemok autom je zabezpečený automaticky elektricky ovládanou bránou. Dom sa predáva bez hnuteľného zariadenia. Mesačné náklady: 60 € plyn, 40 EUR elektrika, 40 EUR voda. Budúci majiteľ ocení kvalitne postavenú stavbu, súkromie v okrajovej časti obce, rýchly prístup k diaľnici, blízkosť mesta Liptovský Hrádok a krátka vzdialenosť do Liptovského Mikuláša (10 minút). Bližšie informácie o nehnuteľnosti, o jej cene, podmienkach predaja a o možnosti obhliadky Vám poskytne Ing. Peter Buocik, .
Predám Rodinný Dom 2ks
Predám rodinný dom bungalov v pokojnej časti Liptovského Trnovca. Dom je vhodný na trvalé bývanie. Na pozemku sa ešte nachádza menší rozostavaný rodinný domček tak tiež bungalov. Hlavný dom pozostáva z 3 izieb v ktorých sa v každej nachádza vstavaná skriňa. Väčšia kúpeľňa má sprchový kút , WC, a bola v nej vaňa. V dome sa nachádza ešte jedno WC. Obývačka s kuchyňou má aj malú špajzu . Nad dvoma tretinami domu je pôjd. Za domom sa nachádza terasa. V každej chodbe je vstavaná skriňa a v strede domu malá technická miestnosť. Celková výmera pozemku je 1163m2 z čoho je zastavaná plocha 120m2 bez terasy. Menší dom je postavený v štádiu uzavretej hrubej stavby zateplenej s fasádou. Priečky ešte neboli postavené takže vzniká možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv. Domček je vhodný na celoročné bývanie, rekreačné účely........ Domček má samozrejme platné stavebné povolenie ako rodinný dom s terasou. Hlavný dom - kolaudácia rok 2016, - murovaný, zateplený dom (systém IZOLOX)bez fasády - plastové okná (eurookná), - strecha valbová ( Tondach), - podlahy – dlažby a plávajúce podlahy, - vykurovanie – elektrický kotol, krb na tuhe palivo - inžinierske siete - elektrina, kanalizácia, verejný vodovod Menší dom -platné stavebné povolenie -sendvičové steny -strecha plech antracit -fasáda odvetraná Rumbus Obec Liptovský Trnovec je vzdialená len 8km od Liptovského Mikuláša, 22 km od lyžiarskeho strediska Jasná, 3 km od Aquaparku Tatralandia, 1km od Liptovskej Mary. V prípade akých kolvek otázok ma neváhajte kontaktovať.