inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANÉ Na predaj zabehnutá ručná autoumýváreň s kaviar

Kategória: Ostatné

Číslo ponuky : 179871 , Telefón : , E-mail : kasaj@

Naša realitná kancelária Vám ponúka na predaj zabehnutú a zariadenú ručnú autoumývareň spojenú s kaviarňou v priemyselnej zóne na ulici Ľ. Podjavorinskej v Novom Meste n/V.
Stavba sa delí na dve spolu prepojené časti kaviareň a autoumývareň, bola postavená z klasickej pálenej tehly, je zateplená polystyrénom a ukončená bielou vonkajšou fasádnou omietkou.
Stropy interiéru SDK podhľady s bodovým osvetlením, nové vnútorné sadrové omietky, položené nová moderná keramická dlažba, odsávanie, klimatizácia, príprava pre vonkajší aj vnútorný kamerový systém, ako zabezpečovací systém je pripravený alarm zn. Paradox.

V roku 2015 prebehla čiastočná rekonštrukcia v kaviarenskej časti budovy.

Zastavaná plocha - 200 m2
Úžitková plocha kaviarne - 70 m2 + terasa 40 m2
Úžitková plocha autoumývarne s príslušenstvom 75 m2

Celková výmera pozemku - 759 m2

Dispozícia budovy :

- otvorená kaviareň s barovým pultom a prekrytou terasou
- sociálne zariadenia pre zákazníkov
- prechod do druhej časti - autoumývarne (2x garáž pre motorové vozidlá)
- technická miestnosť
- sociálne zariadenie pre zamestnancov
- sklad

+ veľké súkromné parkovisko

Na vykurovanie prvej časti budovy slúžia dva elektrické radiátory alebo je možné vykurovanie aj klimatizáciou, na ohrev studenej vody slúži pre kaviarenskú časť 60 litrový elektrický zásobník vody (bojlér), ktorý je osadený v technickej miestnosti.

Inžinierske siete - elektrina, obecný vodovod, verejná kanalizácia (všetky IS sú napojené na nehnuteľnosť).

Nehnuteľnosť sa predáva zariadená a vybavená okrem osobných vecí, kávovaru a vysokotlakového čističa.

Viac informácií o nehnuteľnosti, zariadenia a vybavenia tohto komerčného objektu Vám radi poskytneme na tel.č.  alebo na mail kde si môžete dohodnúť aj fyzickú obhliadku nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť sa nachádza na frekventovanom dopravnom ťahu, je bez akýchkoľvek tiarch a exekúcií, pripravená ihneď k odkúpeniu.

Pozemok je celý vyňatý, v prípade potreby a záujmu má nový majiteľ možnosť dobudovania prístavby alebo ďalšej samostatnej komerčnej budovy.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo /  HU - zabezpečený nehnuteľnosťou.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky
REZERVOVANÉ  Na predaj zabehnutá ručná autoumýváreň s kaviar
Podobné inzeráty
41307-Nadčasová -Autoumyváreň
So súhlasom majiteľa ponúkame modernú nadčasovú plne vybavenú Autoumyváreň.Nachádza sa na parkovisku pri obchodnom centre Kaufland (Humenné). Svojou výnimočnou polohou zabezpečuje neustály prísun klientov. Je plne vybavená všetkou technikou potrebnou k činnosti, zabudované prístroje značky Kärcher. (tepovač, wapka, vysávač...)Kamerový systém umožňuje kedykoľvek prevádzku skontrolovať. (2Xkamera vonkajšie priestory, 2x kamera vnútorné priestory)Prevádzka má vlastný vodomer, napojená na mestskú kanalizáciu, má vlastný ohrev vody a čističku odpadových vôd. Vo vnútornej časti sa nachádza aj samostatná miestnosť pre zamestnancov plus práčovňa.Nájomná zmluva uzavretá s nájomcom Kaufland je platná do roku 2026.Autoumyváreň je prenosná, je možnosť presunúť ju kdekoľvek.V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
41307-Nadčasová -Autoumyváreň-
So súhlasom majiteľa ponúkame modernú nadčasovú plne vybavenú Autoumyváreň.Rozmer 5x15m.Nachádza sa na parkovisku pri obchodnom centre Kaufland (Humenné). Svojou výnimočnou polohou zabezpečuje neustály prísun klientov. Je plne vybavená všetkou technikou potrebnou k činnosti, zabudované prístroje značky Kärcher. (tepovač, wapka, vysávač...)Kamerový systém umožňuje kedykoľvek prevádzku skontrolovať. (2Xkamera vonkajšie priestory, 2x kamera vnútorné priestory)Prevádzka má vlastný vodomer, napojená na mestskú kanalizáciu, má vlastný ohrev vody a čističku odpadových vôd. Vo vnútornej časti sa nachádza aj samostatná miestnosť pre zamestnancov plus práčovňa.Nájomná zmluva uzavretá s nájomcom Kaufland je platná do roku 2026.Autoumyváreň je prenosná, je možnosť presunúť ju kdekoľvek.V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Zabehnutá polyfunkčná budova na predaj v Šali mestská časť V
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI: Ponúkame Vám na predaj – Zabehnutú prevádzku, polyfunkčnej budovy v Šali na ulici gen. Ludvíka Svobodu vo Veči. Na prízemí je zabehnutá prevádzka ( Herňa ), možné iné využitie. Na poschodí je zabehnutá cestovná kancelária a troj izbový byt. Lokalita – Veľmi kľudná lokalita, zabehnuté veľké sídlisko. Veľmi dobrá zamestnanosť v regióne. Dobrá dostupnosť do Nitry, Trnavy, Senca, Bratislavy. V blízkosti je diaľničné pripojenie. O cene je možné jednať ! V cene je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis. V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver a poistenie. Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA. Počet poschodí: 2 Dodatok k cene: O cene je možné jednať ! Zastavaná plocha: 207m² Obytná plocha: 168m² Celková rozloha: 168m² Rozloha pozemku: 207m² Úžitková plocha: 168m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Kanalizácia: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Výťah: nie Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne Strecha: po rekonštrukcii Káblová televízia: áno Energetický certifikát: B Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Prístupová cesta: asfaltová cesta
Zabehnutá polyfunkčná budova s bytovou jednotkou v Trnovci n
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI: Ponúkame Vám na predaj – Jedinečná investičná príležitosť! Nehnuteľnosť sa nachádza na hlavnej ulici v centre obci Trnovec nad Váhom. Celý objekt pozostáva z dvoch budov a veľkej zastrešenej terasy. Je oplotený s hlavnej ulice je vstup na súkromné parkovisko s kovovou posuvnou bránou. Plot má vlastnú reklamnú plochu (momentálne prenajímanú). Jedna budova je dvojpodlažná, murovaná, zateplená, má plastové okná aj vchodové dvere. Podlaha - liaty epoxid. Na prvom podlaží sa nachádza zabehnutá prevádzka pohostinstva - do budúcna využiteľné aj ako obchod, kancelária alebo iný podnikateľský priestor. Na poschodí je v súčasnosti plne vybavená bytová jednotka o rozlohe 60 m² so samostatným vstupom. Druhá budova je jednopodlažná murovaná, zateplená, má plastové okná aj vchodové dvere. Je možné ju otvoriť do ulice a využívať ako samostatnú prevádzku, prípadne využiť a rozšíriť ponuku. Terasa je zastrešená s možnosťou úplného uzavretia. Podlaha je liaty epoxid. Parkovanie na vlastnom pozemku. Objekt je napojený na kanalizáciu a všetky inžinierske siete. Internet: optika. Objekt má klimatizované priestory, je napojený na bezpečnostný a kamerový systém. Nehnuteľnosť sa predáva ako zabehnutá prevádzka, plne zariadená a kompletne vybavená. By na poschodí je kompletne zariadený a vybavený. Lokalita – Veľmi výhodná lokalita na bývanie a podnikanie. V blízkosti je prípoj na diaľnicu. Veľmi dobrá dostupnosť do Galanty, Šale, Trnavy, Nitry, Senca a Bratislavy. Veľmi dobrá zamestnanosť v regióne. O cene je možné jednať ! V cene je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis. V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver a poistenie. Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 5 Dodatok k cene: O cene je možné jednať ! Zastavaná plocha: 150m² Obytná plocha: 190m² Celková rozloha: 190m² Rozloha pozemku: 342m² Úžitková plocha: 190m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Terasa: áno Pivnica: nie Garáž: nie Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Energetický certifikát: B Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové Prístupová cesta: asfaltová cesta
REZERVOVANÉ Na predaj bezdotyková autoumyváreň
MATEJ REAL ponúkame Vám na predaj nepoužívanú technológiu bezdotykovej autoumyvárne bez pozemku v Prešove na ul. Čergovská. Plocha: úžitková 161 m2. Bezdotykova autoumyváreň bola len vyskušaná je v dobrom stave a predáva sa s kompletnou technológiou. Pozostáva z troch umývacích boxoch a po dokúpení technológie je možné ju rozšíriť na štyri umývacie boxy. Pôvodná cena bola v sume viac ako 120 000 € teraz sa ponúka za 40 000,-€, akcia platí do 30.11.2022. V prípade záujmu o obhliadku alebo ďalšie informácie nás môžete kontaktovať na t. č. .
Samoobslužná a ručná autoumyváreň v Stropkove
Ponúkam na predaj samoobslužnu a ručnú autoumyváreň v Stropkove. Nachádza sa na ulici Hviezdoslava oproti areálu Tesla. Výmera pozemku je 1900 m2. V autoumyvárke je šesť samoobslužnych boxov. V areály umývarky sa nachádza objekt vhodný na kaviareň, reštauráciu , predaj autodielov a iné .. Pre viac informácií ma kontaktujte na tel .