inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANÉ Predám Logitech Z 906

Kategória: Repro sústavy

Predám repro sústavu Logitech Z906, je v skvelom stave, je naozaj máličko používaná, čo je aj dôvodom predaja.

Myslím, že ju nie je potrebné nijako zvlášť predstavovať, jedná sa o 5.1, dnes už legendárnu sústavu.
Celá sústava pozostáva zo výkonného subwoofera, centrálnej riadiacej jednotky, centrálneho reproduktora, štyroch ďalších reprákov (2 predné a 2 zadné), kabeláže a ďaľkového ovládača (vymenený za nový kus, pôvodný viem pridať tiež).

Sústava je plne funkčná, bez akýchkoľvek problémov.

Silne preferujem osobný odber v NZ okrese, no v krajnej možnosti som ochotný zaslať aj na dobierku po uhradení poštovného vopred. (treba počítať s tým, že celá sústava má svoju váhu a poštovné nebude najnižšie)

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
REZERVOVANÉ Predám Logitech Z 906
Podobné inzeráty
Reproduktory 2,1 k PC Logitech Z-3
Predam reproduktory repro 2.1 Logitech Z k PC Logitech 2.1 Z3 Zachovale plne funkcne, malo pouzivane. Užijte si styl domácího hi-fi a špičkový zvuk reproduktorového systému Logitech Z-3, jehož nápaditý design je inspirován domácími hi-fi systémy. Satelitní reproduktory s fázovými kalotami a technologie tlakového subwooferu produkují vysoce kvalitní zvuk, jaký od společnosti Logitech očekáváte. Satelitní reproduktory mají přední strany ze zdrsněného hliníku a snímatelné mřížky. Reproduktory2 Subwoofer Ano Vstup Analogový Výstup na sluchátka Ano Tel:
Logitech Z Cinema 2.1
Predám reproduktory Logitech Z Cinema 2.1 vo výbornom stave. Ide asi o najlepsie 2.1 repro k pc alebo domacemu kinu ešte z čias ked sa nešetrilo ako dnes. Pripájajú sa k pc cez usb, aj aux. Majú externú zvukovu kartu čiže vhodné aj k notebookom. Velka vyhoda su dvojpasmove satelity a dialkové ovládanie. Majú vlastný software vo windows. Na jednom satelite je maličká prasklinka, ide len o kozmeticku chybu, nema to ziadny vplyv na kvalitu zvuku. Prikladam aj odkaz na recenzie kde si viete precitat vsetky podrobnosti: Parametre a špecifikácie: Rozhranie: USB 2.0 Celkový výkon: 180 W RMS Subwoofer: 110 W RMS (4 ohm, 45Hz) Satelity: Stredový reproduktor:26 W RMS x 2 (4 ohm, 335Hz) Výškový reproduktor:9 W RMS x 2 (16 ohm, 17.4kHz) Ostatné: USB kábel prenáša dáta aj zvuk v 24-bitovej kvalite Priestorový zvuk bez zadných reproduktorov Výstup na slúchadlá Vstup na MP3 Systémové požiadavky: Windows ® XP Media Center Edition, Windows Vista ® Home Premium Edition, alebo Windows Vista ® Ultimate Edition USB port CD-ROM mechaniku 256 MB RAM 20 MB miesta na pevnom disku Obsah balenia: 2x satelit 1x subwoofer USB a napájací kábel s dĺžkou 1,8 m Rozmery: Satelity:250,4 x 115 x 112,4 mm Subwoofer:292,4 x 290,6 x 413.9 mm
Predám Logitech Z 906
Predám repro sústavu Logitech Z906, je v skvelom stave, je naozaj máličko používaná, čo je aj dôvodom predaja. Myslím, že ju nie je potrebné nijako zvlášť predstavovať, jedná sa o 5.1, dnes už legendárnu sústavu. Celá sústava pozostáva zo výkonného subwoofera, centrálnej riadiacej jednotky, centrálneho reproduktora, štyroch ďalších reprákov (2 predné a 2 zadné), kabeláže a ďaľkového ovládača (vymenený za nový kus, pôvodný viem pridať tiež). Sústava je plne funkčná, bez akýchkoľvek problémov. Silne preferujem osobný odber v NZ okrese, no v krajnej možnosti som ochotný zaslať aj na dobierku po uhradení poštovného vopred. (treba počítať s tým, že celá sústava má svoju váhu a poštovné nebude najnižšie) V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Predám plne funkčné Logitech Z5500
Predám legendárnu 5.1 repro sústavu Logitech Z5500, 500W rms, vrátane kablov aj optický navyše , stav používane, ale plne funkčné, mierne poškodený ovládač, inak top stav. V prípade záujmu viem pridať originál Logitech konzoly na stenu 5ks za 50eur. Celková cena s konzolami 180e. Ideálne písať mail alebo sms, casto nedvíham telefón kvôli práci.
Logitech Speaker System Z623
Predam velmi zachovalu repro sustavu 2.1 Logitech Speaker System Z623 Bez akehokolvek poskodenia 100%stav Velmi dobra volba pre krasny zvuk 2.1 systemu Na hudbu alebo Hru uplny ideal Maximalna spokojnost po vsetkych strankach Dovod predaja Dostal som darcek Reprobox JBL a tuto audio supravu nevyuzivam. Viacej inf
Logitech z537 - 2.1 BT repro
Predám reproduktory 2+1 Logitech Z537. Pripojenie aj cez bluetooth. Popis: Ideálne osobný odber BA / MA / SC, po dohode možné zaslanie na dobierku. Stav ako nové.