inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANÝ: DOM-REALÍT ponúka priestranný 2 izbový byt na u

Kategória: Byty

Vážený záujemca, ďakujeme za prejavený záujem o nehnuteľnosť. Tento krásny byt je už rezervovaný. Ak máte záujem o rovnako profesionálnu prezentáciu Vašej nehnuteľnosti a rýchly, výhodný a bezpečný predaj, kontaktujte ma: ,


Ponúkame Vám na predaj priestranný 2 izbový byt na ulici Jána Stanislava (Dlhé Diely)

+ celková rozloha 58,2 m2    

+ 2x presklená lodžia (jedna z nich je spojená s kuchyňou) vo výmere 7,5 m2

+ pivničná kobka priamo na poschodí vo výmere 1,7 m2

+ byt sa nachádza na 1. poschodí (z 5). Pod bytom sa nachádza ešte prízemný byt

+ tiché prostredie a pekný výhľad

+ v chodbe veľký dlhý šatník

+ samostatné WC

+ centrálne kúrenie

+ byt bol postupne do roku 2017 zrekonštruovaný (podlahy v izbách, kúpeľňa, plastové okná, zárubne a dvere, bezpečnostné dvere)

+ zrekonštruovaný bol v roku 2014 aj bytový dom (zateplenie, strecha, stúpačky, výťah)

+ mesačné náklady: 148 eur (správca vrátane všetkých poplatkov) + energie + internet (UPC optika)

+ bezproblémové verejné parkovanie + v prípade záujmu možnosť rezervovať si parkovacie miesto pred domom (385 eur ročne)

+ Dlhé Diely ponúkajú kompletnú občiansku vybavenosť a skvelé dopravné spojenie – v blízkosti zástavka električky

+ okamžite k dispozícii, predáva sa bez zariadenia (resp. je na dohode)



Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte, rád Vám ukážem osobne tento byt.

+ NEPLATÍTE právny servis

+ NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva

© Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
REZERVOVANÝ: DOM-REALÍT ponúka priestranný 2 izbový byt na u
Podobné inzeráty
REZERVOVANÝ: DOM-REALÍT: Veľký, zrekonštruovaný a kompletne
Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o nehnuteľnosť. Tomuto krásnemu bytu sme už našli nových majiteľov. Ak by sa Vám páčila rovnako profesionálna prezentácia Vašej nehnuteľnosti a rýchly, výhodný a bezpečný predaj, kontaktujte ma, rád Vám poradím a pomôžem s predajom: , Z poverenia majiteľov Vám ponúkame na predaj veľký zariadený 4 izbový byt na ulici Líščie Nivy v Ružinove + jedna z najlepších a najvyhľadávanejších lokalít v Ružinove + nadštandardná rozloha 95 m2 (byt 90 m2 + lodžia 5 m2)    + byt sa nachádza na 9. poschodí (z 12) s krásnymi výhľadmi na Ružinov, ktoré si môžete vychutnávať z priestrannej lodžie pri kávičke + poteší kobka na poschodí + veľká komora priamo v byte + byt prešiel postupne kompletnou poctivou rekonštrukciou (elektrina, plastové okná, kuchyňa, kúpeľňa, podlahy, interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné dvere) + súčasťou bytu je klimatizácia + poteší veľká kúpeľňa a samostatné WC s umývadlom + kompletne zrekonštruovaný je aj bytový dom + byt je svetlý s ideálnou orientáciou na východ + nepriechodné izby - ideálne ako detské izby, alebo pracovne + jednoduchou zmenou sa dá byt zmeniť dispozícia bytu na 3 izbový + mesačné náklady: 200 eur (správca + energie) + internet (optika) + predáva sa v prípade záujmu kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi (bez doplatku) + byt je bez tiarch, okamžite k dispozícii + bezproblémové rezidenčné parkovanie + vynikajúca občianska vybavenosť a dostupnosť do centra. Zástavka električky len 2 minúty od bytu. + bezpečná a veľmi príjemná lokalita pre rodiny plná zelene s detským ihriskom hneď za domom   Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte telefonicky: , alebo e-mailom: lubos@, rád Vám ukážem osobne tento krásny byt. + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
REZERVOVANÝ: DOM-REALÍT ponúka Novostavbu veľkého, zariadené
Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o nehnuteľnosť. Tomuto krásnemu bytu sme už našli nových majiteľov. Ak by sa Vám páčila rovnako profesionálna prezentácia Vašej nehnuteľnosti, kontaktujte ma, rád Vám poradím a pomôžem s predajom: , Z poverenia majiteľa Vám ponúkame na predaj Novostavbu veľkého a kompletne zariadeného 2 izbového bytu na ulici Estónska + priestranný byt s rozlohou až 62,5 m2 (byt 57,2 m2 + lodžia 4 m2 + murovaná pivnica 1,3 m2)     + kvalitná zateplená tehlová novostavba z roku 2010 + nachádza sa na 1. poschodí (pod bytom je ešte ďalší byt) + predáva sa kompletne zariadený vrátane kvalitných spotrebičov a nábytku + poteší veľká priestranná spálňa v ktorej je možné vytvoriť samostatný pracovný kút pre home office + nízke mesačné náklady, pre 2 osoby: 120 eur (100 správca + 20 elektrina) + optický internet + byt je svetlý s veľkými oknami, orientovaný na 2 svetové strany – juh (obývačka) a východ (spálňa) + tým, že sa jedná o novostavbu a byt je kompletne zariadený, máte nulové dodatočné náklady a môžete okamžite bývať, alebo byt prenajímať (ceny nájomného sa pohybujú okolo 650 eur) + príjemní susedia + bezproblémové verejné parkovanie v akomkoľvek čase priamo pred domom + byt je pre Vás okamžite k dispozícii, je bez tiarch s možnosťou financovania aj cez hypotekárny úver (vybavíme)   + jedna z najlepších lokalít vo Vrakuni. Výborná občianska vybavenosť, na skok máte Billu, Lidl, Tesco, DM drogériu, kaviarne a reštaurácie, fitness, lekáreň, školu, škôlku, poštu, banky, detské ihriská + skvelá dostupnosť autom (do centra dostanete do 15 minút), ako aj verejnou dopravou s priamym spojením do centra + nachádzate sa v bezprostrednej blízkosti Vrakunského lesoparku a Malého Dunaja. Potešia Vás cyklotrasy, ktorými sa môžete za chvíľku dostať napr. na Zelenú vodu, do Ivanky, alebo do Lodenice k Dunaju. Či už máte radi pokojné prechádzky v prírode, máte psíka, alebo milujete aktívny pohyb, toto miesto sa Vám bude páčiť.   Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte telefonicky: , alebo e-mailom: lubos@, rád Vám ukážem osobne tento krásny byt.   + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
REZERVOVANÝ: DOM-REALÍT ponúka jedinečný zariadený 3 izbový
Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o nehnuteľnosť. Tomuto krásnemu bytu sme už našli nových majiteľov. Ak by sa Vám páčila rovnako profesionálna prezentácia Vašej nehnuteľnosti a rýchly, výhodný a bezpečný predaj, kontaktujte ma, rád Vám poradím a pomôžem s predajom: , Z poverenia majiteľa Vám ponúkame na predaj jedinečný, kompletne zrekonštruovaný a zariadený 3 izbový byt na ulici Bodrocká Sú byty, ktoré zaujmú hneď ako do nich vstúpite, dovoľte, aby som Vám predstavil jeden z nich: + rozloha 69,34 m2 (byt 64,54 m2 + lodžia 3,6 m2 + pivnica 1,2 m2)    + nachádza sa na 3. poschodí (zo 7) s výťahom + byt je kompletne zrekonštruovaný (elektrické rozvody, vodoinštalácia, nové podlahy, kúpeľňa a WC, kuchyňa, plastové okná). Prevažná časť rekonštrukcie bytu prebiehala v rokoch 2013 – 2018 + aj bytový dom je kompletne zrekonštruovaný (zateplenie, strecha, stúpačky, výťah) + byt sa predáva zariadený, súčasťou je aj nová klimatizácia + poteší kompletne vybavená kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi: umývačka, mikrovlnka, rúra, plynový sporák, chladnička s mrazničkou. Súčasťou zariadenia bytu je aj práčka a sušička + byt je svetlý, orientovaný na 2 svetové strany – juhovýchod (obývačka a kuchyňa) a severozápad (spálňa a detská izba) + súčasťou bytu je lodžia s markízou + pivničná kobka + odkladací priestor na medziposchodí + samostatné WC + mesačné náklady pre 2 osoby: 175 eur (130 eur správca, 45 eur energie) + internet (optika) + slušný vchod, príjemní susedia + bezproblémové verejné parkovanie priamo pred domom   + jedna z najlepších lokalít v Biskupiciach. Pred domom máte krásny zelený park plný stromov (zabudnete, že nie ste v lese) + bezprostredne pri dome môžete doslova v papučkách vybehnúť na trh, kde vždy nájdete čerstvú zeleninu a ovocie, alebo do Terna nakúpiť potraviny + v pešej dostupnosti máte Billu, Lidl, Tesco, DM drogériu, kaviarne a reštaurácie, fitness, lekáreň, školu, škôlku, poštu, balíkobox, banky – SLSP, VÚB, Tatrabanka, detské ihriská... + skvelá dostupnosť autom (po spustení diaľnice D4/R7 sa do centra dostanete za 15 minút), ako aj verejnou dopravou - zástavka Hronská hneď pred domom s viacerými spojmi (nielen) do centra mesta + aktívne rodiny potešia cyklotrasy, ktorými sa môžete za chvíľku dostať napr. na Zelenú vodu, alebo popri Malom Dunaji až do Lodenice k Dunaju   Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte telefonicky: , alebo e-mailom: lubos@, rád Vám ukážem osobne tento krásny byt. + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
REZERVOVANÝ: DOM-REALÍT: 2 izbový štýlový staromestský byt n
Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o nehnuteľnosť.  Tento krásny byt je už rezervovaný. Ak máte záujem o rovnako profesionálnu prezentáciu Vašej nehnuteľnosti a rýchly, výhodný a bezpečný predaj, kontaktujte ma: , Z poverenia majiteľky Vám ponúkame na predaj štýlový staromestský byt na ulici Grösslingova + najlepšia adresa v Bratislavskom Starom meste + ideálny ako investícia na prenájom / Arirbnb + štýlový staromestský byt s nádhernými vysokými stropmi (3,6 metra) a neopakovateľnou atmosférou + luxusná tohtoročná rekonštrukcia pod taktovkou uznávaného architektonického ateliéru, ktorý spojil tie najkvalitnejšie materiály s ponechaním charakteru bývania v Starom meste + byt je na prízemí s veľkými francúzskymi oknami orientovanými výlučne do súkromného vnútrobloku plného zelene, čo zaručuje tiché a pokojné bývanie s dokonalým súkromím + poteší veľká terasa so záhradným sedením v súkromnej záhrade ktorá patrí k bytovému domu a je využívaná výhradne majiteľmi tohto bytu – je to úžasné miesto na relax, rannú kávičku, alebo na stretnutie s priateľmi + rozloha bytu je 38,5 metra + pivničné priestory + bývajte tam, kde to žije – najlepšie reštaurácie, bistrá, kaviarne, puby, vinotéky a pivárne, divadlá a galérie, čaro prechádzok po korze, či po promenáde pri Dunaji, alebo radšej shopping v Eurovea, či v novom Centre Nivy? To všetko máte dostupné len na pár krokov + ste v pulzujúcom srdci Bratislavy s čím sa spája kompletná občianska vybavenosť: Yeme, Lidl, Billa, Tesco, McDonald´s, Poliklinika Bezručova, pošta, drogéria, obchody, banky, Alzabox, Balíkobox, školy, škôlky, ... Tento zoznam by mohol byť nekonečný, je tu skutočne všetko na čo si spomeniete + podlahové kúrenie, dubové „fish-bone“ parkety, drevené okná s izolačným trojsklom, nábytok realizovaný na mieru – každý detail vždy silno zameraný na kvalitu a pripravovaný tak, aby zdôraznil charakter tohto jedinečného bytu + mesačné náklady na 2 osoby: 135 eur (správca) + elektrina a internet + byt je okamžite k dispozícii pre nového majiteľa, predáva sa čiastočne zariadený (dohodou, podľa potrieb nového majiteľa) Zaujal Vás tento byt? Kúpou tejto nehnuteľnosti si nekupujete len nové bývanie, ale životný štýl. Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte telefonicky na: . Pre klientov som k dispozícii aj vo večerných hodinách a počas víkendov. Rád Vám ukážem osobne tento nádherný byt.   + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
Novostavba 2-3 izbových bytov Dunajská Streda
RK Allrisk Slovakia Vám predstavuje najnovší projekt pod názvom obytný park EMERALD RESIDENCE, ktorý sa  nachádza v srdci mesta Dunajská Streda. Je to moderná, polyfunkčná budova, ktorá poskytuje pohodlný život. Ponúkame na predaj 16 bytov, ku každému bytu patria dva vyhradené parkovacie státia, ktoré zabezpečujú bezstarostné parkovanie pred obytným domom. Byty si viete zakúpiť v stave holobyt a dokončiť si ich podľa vlastných predstáv, alebo za príplatok +8.500€ so štandardným vybavením , vtedy si máte možnosť vybrať parkety, zárubne a dvere, obklady, dlažbu a sanitu do kúpeľne. BYT DELUXE – 2NP, 3NP • Úžitková plocha o rozlohe od 47,03m² - 69,43m² • Vlastný balkón (od 2,87m² - 6,13m²) • LCD videovrátnik • Vlastný bojler • Elektrické podlahové kúrenie s dotykovými termostatmi (v každej izbe je samostatný termostat) • Farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom • Sádrokarton • Prípojka na vysokorýchlostný internet, TV • Prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák • Predpríprava na alarm • Predpríprava fotovoltaické panely Cenník za vybavenie bytu do štandardu : 8.500 € • Plávajúca podlaha podľa vlastného výberu s montážou • Kompletné vybavenie kúpeľne - podľa vlastného výberu obkladov, dlažieb a sanity s montážou • Interiérové dvere so zárubňou, hladké plné - fólia s vlastného výberu s montážou • Maľovanie na bielo Ku každému bytu je možné dokúpiť si vlastné parkovacie miesto za 5.000€ Uvedená cena je za holobyt 2NP Obytná plocha Kúpna cena Byt č. 1 (2 izbový) 64,34 m² + 2,87 m² balkón 152.500€ Byt č. 2 (2 izbový) 69,42 m² + 6,04 m² balkón 158.500€ Byt č. 3 (3 izbový) 69,43 m² + 3,62 m² balkón 168.500€ Byt č. 4 (1 izbový) 29,07 m² 80.500€ - REZERVOVANÝ Byt č. 5 (3 izbový) 65,90 m² + 3,57 m² balkón 166.000€ Byt č. 6 (2 izbový) 67,71 m² + 5,40 m² balkón 163.500€ Byt č. 7 (2 izbový) 56,45 m² + 5,12 m² balkón 148.500€ - REZERVOVANÝ Byt č. 8 (2 izbový) 47,68 m² + 2,87 m² balkón 132.500€ 3NP Byt č. 1 (2 izbový) 64,50 m² + 5,13 m² balkón 152.500€ Byt č. 2 (2 izbový) 69,37 m² + 6,13 m² balkón 158.500€ Byt č. 3 (3 izbový) 68,56 m² + 3,68 m² balkón 168.500€ Byt č. 4 (1 izbový) 29,37 m² 80.500€ - REZERVOVANÝ Byt č. 5 (3 izbový) 67,49 m² + 3,64 m² balkón 166.000€ Byt č. 6 (2 izbový) 67,84 m² + 5,47 m² balkón 163.50