inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANY Original japonsky futon

Kategória: Matrace

Obojstranný prírodný futon, ručná výroba
tradičnou japonskou technológiou.
Futon sa skladá z ôsmich 100 % bavlnených plátov.

Rozmery: cca 90-200cm x 15cm hrubka
Stav: Pouzivany, ale v super starostlivosti, pravidelne otacany, vetrany (ziadne plesne atd). Su na nom minimalne viditelne skvrny od malovania(casto som malovala na nom), urcite sa daju vycistit alebo vyprat/vymenit obal (je tam potah na zips).

Stabilná a pohodlná opora chrbtice a chrbta, vyliecila som si skoliozu spanim na nom.

Bavlna je prirodzene protialergická, cirkuluje vzduch vo vnútri matraca
a reguluje teplotu tela počas spánku.v lete navodí pocit chladu, v zime príjemne izoluje. Futon nema v sebe pružiny, preto nenarušuje tok energie v tele. Vyspite sa na nom ako babatko.

Starostlivost:
-pravidelne otáčanie,rolovanie

Povodna cena:
175eur plus postovne

Osobny odber v Bratislave.
kontaktujte ma emailom, prosim.
REZERVOVANY Original japonsky futon
Podobné inzeráty
Predám japonský matrac - futon 200 x 180 cm
Futon bol kupeny 09/2022, pouzivany 5 mesiacov. Je k tomu samozrejme aj doklad. Hladali sme tvrdy matrac ale tu sme to uz trochu prestrelili. Matrac bol cely cas pouzivany s vrchnou nepremokavou plachtou. Cena noveho 300€, predavam aj s vankusom (na fotke) spolu za 150€. Detail o matraci tu Osoby odber Bratislava, ma to cca 30kg.
Matrac/futon
Predám futon naturál (bavlna) 230x240 vo veľmi dobrom stave. 8 vrstiev. Bol príležitostne používaný. Cena 180€ (naťahovacia plachta k tomu grátis), osobný odber. Prírodná surová bavlna je ideálna surovina na výplň futonu. Jej vlastnosti sú pozitívne pre pokojný a nerušený spánok. Tak prečo ju nemať? Futon je zo 100 % bavlny, je plnený vrstvami bavlny, nie “chumáčmi”. Preto si zachováva svoju elasticitu a v priebehu spánku dokáže rozložiť a zachovať teplotu po celom tele. V skutočnosti bavlna dokáže sledovať krivky tela a pritom zostáva dostatočne pevná, aby správne podporovala chrbticu. Preto si vychutnáte hlboký, pokojný spánok. Obal je tiež z bavlny, čím sa predíde alergickým problémom. Má vynikajúce vzdušné vlastnosti a v lete navodí pocit chladu, v zime príjemne izoluje. Futony nemajú v sebe pružiny, preto nenarušujú tok energie v tele. 1.foto je ilustračné, zvyšné je real.
FUTON prevedenie cotton (bavlna) by
Futon, len rozbaleny, ako novy. Pre mna prilis tvrdy na spanie. Varianta 90x200cm, natural. Link tu: Po dohode moznost dovozu v ramci BA. V ponuke aj viac veci :)
Futon (matrac z prirodnej bavlny)
Predavam udrziavana futon z prirodne bavlny, so svetlym potahom, kupovany na strane Rozmer 140x200
Matrac/futon
Predám futon naturál (bavlna) 230x240 vo veľmi dobrom stave. 8 vrstiev. Bol príležitostne používaný. Cena 150€ (naťahovacia plachta k tomu grátis), osobný odber. Prírodná surová bavlna je ideálna surovina na výplň futonu. Jej vlastnosti sú pozitívne pre pokojný a nerušený spánok. Tak prečo ju nemať? Futon je zo 100 % bavlny, je plnený vrstvami bavlny, nie “chumáčmi”. Preto si zachováva svoju elasticitu a v priebehu spánku dokáže rozložiť a zachovať teplotu po celom tele. V skutočnosti bavlna dokáže sledovať krivky tela a pritom zostáva dostatočne pevná, aby správne podporovala chrbticu. Preto si vychutnáte hlboký, pokojný spánok. Obal je tiež z bavlny, čím sa predíde alergickým problémom. Má vynikajúce vzdušné vlastnosti a v lete navodí pocit chladu, v zime príjemne izoluje. Futony nemajú v sebe pružiny, preto nenarušujú tok energie v tele. 1.foto je ilustračné, zvyšné je real.
Predám futon Classic 180x200 cm v perfektnom stave
Futon Classic obsahuje bavlnu a vlnu. Vďaka vlne futon v zime hreje a v lete chladí. Poťah je 100% bavlnené plátno. Vpravo je vidieť fľak. Sú to len okraje od vody ale nevysusila som ho, preto tam okraje ostali. Funkčnosť to nijako neovplyvnilo. Inak bolo o neho dobre postarané, pravidelne obracany a vetrany, preto je v perfektnom stave.