inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANÝ: Rekreačný dom s prístupom k jazeru vo Vojke nad

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj novostavbu 3-izbového nízkoenergetického rodinného domu v lokalite rekreačná oblasť vo Vojke nad Dunajom.
Nehnuteľnosť sa nachádza v stráženej rekreačnej oblasti s priamym prístupom ku jazeru so zriadenými plážami iba 3 km od samotnej Vojky nad Dunajom.

Pozemok o rozlohe 392 m2 ponúka priestor na terasové posedenie, domček na záhradné náradie, jacuzzi, veľký gril, predpripravený povrch pre bazén a závlaha na trávnik zabezpečuje takmer celoročnú zeleň.
Areál zároveň ponúka možnosť prenájmu tenisových kurtov, beach volejbalového ihriska, kosenie trávnikov a osvetlenia v cene mesačných nákladov.

Rodinný dom: 2x spálňa, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, kúpeľňa s vaňou a WC. V technickej miestnosti sa nachádza práčka a dom disponuje aj samostatnou špajzou. Krb v obývacej izbe vytvára príjemné teplo a pocit domova, zatiaľ čo podlahové kúrenie vo zvyšku domu vykuruje ostatné miestnosti.

✅ tichá rekreačná oblasť
✅ vnútorné parkovanie pre 2 autá + vonkajšie parkovanie
✅ záhrada s možnosťou pestovania, grilovania a iných voľnočasových aktivít
✅ priamy prístup do jazera a predpripravená pláž
✅ 24hod strážený areál s vrátnicou
✅ klimatizácia v dome
✅ rýchla dostupnosť do Bratislavy

Pre lepšiu predstavivosť si pozrite virtuálnu prehliadku a prelet dronom.
V prípade potreby Vám vieme zabezpečiť komplexné financovanie na mieru v ktorejkoľvek banke s výhodnejším ako bežným úrokom.
___________________________________

We offer you for sale a newly built 3-room low energy family house in the recreation area of Vojka nad Dunajom. The property is located in guarded recreation area with direct access to the lake with established beaches only 3 km from Vojka nad Dunajom.

Land with an area of 392m2 offers space for sitting on terrace, tool house for garden work, jacuzzi, large grill, surface prepared for a pool and lawn irrigation ensures almost year round greenery.
The complex also offers the possibility of renting tennis courts, a beach volleyball court, lawn mowing and lighting at the price of monthly costs.
Family house: 2x bedrooms, spacious living room with kitchen and dining area, bathroom with bathtub and toilet. There is a washing machine in the utility room and the house also has a separate pantry. The fireplace in the living room creates a pleasant warmth and a feeling of home, while the underfloor heating in the rest of the house heats the other rooms

Land under the house is rented from CRESCO company for 99 years, and contract is renewed each time after change of the owners.

✅ quite recreation area
✅ indoor parking for 2 cars + outdoor parking
✅ garden with the possibility of growing, grilling and other leisure activities
✅ direct access to the lake and prepared beach
✅ 24/7 guarded area with a gatehouse
✅ air conditioning in the house
✅ quick access to Bratislava

For better imagina
REZERVOVANÝ: Rekreačný dom s prístupom k jazeru vo Vojke nad
Podobné inzeráty
Holiday home/ Rekreačný dom s prístupom k jazeru vo Vojke na
Ponúkame na predaj novostavbu 3-izbového nízkoenergetického rodinného domu v lokalite rekreačná oblasť vo Vojke nad Dunajom. Nehnuteľnosť sa nachádza v stráženej rekreačnej oblasti s priamym prístupom ku jazeru so zriadenými plážami iba 3 km od samotnej Vojky nad Dunajom. Pozemok o rozlohe 392 m2 ponúka priestor na terasové posedenie, domček na záhradné náradie, jacuzzi, veľký gril, predpripravený povrch pre bazén a závlaha na trávnik zabezpečuje takmer celoročnú zeleň. Areál zároveň ponúka možnosť prenájmu tenisových kurtov, beach volejbalového ihriska, kosenie trávnikov a osvetlenia v cene mesačných nákladov. Rodinný dom: 2x spálňa, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, kúpeľňa s vaňou a WC. V technickej miestnosti sa nachádza práčka a dom disponuje aj samostatnou špajzou. Krb v obývacej izbe vytvára príjemné teplo a pocit domova, zatiaľ čo podlahové kúrenie vo zvyšku domu vykuruje ostatné miestnosti. ✅ tichá rekreačná oblasť ✅ vnútorné parkovanie pre 2 autá + vonkajšie parkovanie ✅ záhrada s možnosťou pestovania, grilovania a iných voľnočasových aktivít ✅ priamy prístup do jazera a predpripravená pláž ✅ 24hod strážený areál s vrátnicou ✅ klimatizácia v dome ✅ rýchla dostupnosť do Bratislavy Pre lepšiu predstavivosť si pozrite virtuálnu prehliadku a prelet dronom. V prípade potreby Vám vieme zabezpečiť komplexné financovanie na mieru v ktorejkoľvek banke s výhodnejším ako bežným úrokom. ___________________________________ We offer you for sale a newly built 3-room low energy family house in the recreation area of Vojka nad Dunajom. The property is located in guarded recreation area with direct access to the lake with established beaches only 3 km from Vojka nad Dunajom. Land with an area of 392m2 offers space for sitting on terrace, tool house for garden work, jacuzzi, large grill, surface prepared for a pool and lawn irrigation ensures almost year round greenery. The complex also offers the possibility of renting tennis courts, a beach volleyball court, lawn mowing and lighting at the price of monthly costs. Family house: 2x bedrooms, spacious living room with kitchen and dining area, bathroom with bathtub and toilet. There is a washing machine in the utility room and the house also has a separate pantry. The fireplace in the living room creates a pleasant warmth and a feeling of home, while the underfloor heating in the rest of the house heats the other rooms Land under the house is rented from CRESCO company for 99 years, and contract is renewed each time after change of the owners. ✅ quite recreation area ✅ indoor parking for 2 cars + outdoor parking ✅ garden with the possibility of growing, grilling and other leisure activities ✅ direct access to the lake and prepared beach ✅ 24/7 guarded area with a gatehouse ✅ air conditioning in the house ✅ quick access to Bratislava For better imagina
POSLEDNÉ 2 RODINNÉ DOMY S VLASTNÝM POZEMKOM,PANORÁMA DRIENOV
ČO tak rodinný dom s vlastným pozemkom ako darček pod vianočný stromček? IBV Panoráma Drienovská Vám ponúka na predaj 8x 4 izbový 2-podlažný rodinný dom v Drienovskej Novej Vsi. Projekt spája prírodu s moderným bývaním v uzavretom areáli, kde sa nachádza mini ZOO, jazdecký areál, ale aj plánovaná výstavba DETSKÉHO IHRISKA, POTRAVÍN A BISTRA. Vstup do areálu bude riešený rampou. Rodinné domy budú dvojpodlažné v počte 8x, s výmerou pozemkov od 245 m2 do 318 m2. Úžitková plocha domu je 96 m2, kde 1 NP tvorí - zádverie, kúpeľňa s WC, technická miestnosť a šatník, kuchyňa prepojená s obývacou izbou a úložný priestor, 2 NP - chodba, schodisko, kúpeľňa s WC, 2x izba, spálňa. POSLEDNÉ 2 VOĽNÉ DOMY. Stihnite si rezervovať ten svoj. Čoskoro bude stavba komplet zastrešená a začali sa osadzovať okná. Rodinné domy sa predávajú v stave holodom. Pre viac informácii si pozrite video na tomto linku: V cene je zahrnuté: základy a základová doska obvodové murivo - pálená tehla - 250mm zateplenie fasády - polystyrén - 160 mm vonkajšia omietka, vnútorné priečky 125mm zateplenie stropu minerálnou vlnou sadrokartónové podhľady dvojitá protihluková stena predelená minerálnou vlnou pre lepšie odhlučnenie krytina - falcovaný plech okná plastové s trojsklom, 7 - komorové, zn. HESTA podlahové vodné vykurovanie/plynový kotol predpríprava na fotovoltaiku predpríprava na krb interiér: rozvody elektrina, voda, kanál, zásuvky, vypínače, vývody osvetlenia, zásobník vody, vývod rozvodu pre pračku, sušičku exteriér: vývod vody, zásuvka / 220 V, vývod pre svetlo a vypínač ( vstup a terasa ) dom bude napojený na elektrinu, vodu, plyn a kanál formou septiku základné terénne úpravy pod domom, retenčná nádrž a dažďové zvody V cene nie je zahrnuté: úprava terénu, krb, vnútorné vybavenie a terasa Lokalita a občianska vybavenosť: V obci sa nachádza obecný úrad, materská škola, základná škola, rímskokatolícky kostol Najsvätejšej Trojice, všeobecný lekár pre deti a dorast, veterinárny lekár, obchod Coop Jednota, pizzéria. V okolí sa nachádza Obišovský hrad, rímskokatolícky farský úrad (Ličartovce), centrum sociálnych služieb (Drienov), domov sociálnych služieb (Ličartovce), pošta (Kendice). Obec má výhodnú polohu, nachádza sa medzi Prešovom a Košicami (len 8 minút z Prešova a 16 minút z Košíc), rýchla možnosť napojenia sa na D1, v pešej dostupnosti sa nachádzajú autobusová zastávka SAD a vlaková stanica. Ponúkame: Rodinný dom typ P1, pozemok 318 m2 CENA: 174.000 EUR Rodinný dom typ P2, pozemok 248 m2 CENA: REZERVOVANÝ Rodinný dom typ P3, pozemok 248 m2 CENA: REZERVOVANÝ Rodinný dom typ P4, pozemok 248 m2 CENA: REZERVOVANÝ Rodinný dom typ P5, pozemok 248 m2 CENA: REZERVOVANÝ Rodinný dom typ P6, pozemok 194 m2 CENA: REZERVOVANÝ Rodinný dom typ P7, pozemok 194 m2 CENA: REZERVOVANÝ Rodinný dom typ P8, pozemok 245 m2 CENA: 168.000 EUR Cena nehnute
Predaj 4 izb. rodinného domu BUNGALOV v Dunajskej Lužnej
So súhlasom vlastníka nehnuteľnosti ponúkame na predaj 4 izb. rodinný dom v Dunajskej Lužnej kúsok na pešo od jazera Nové Košariská s prístupom k jazeru. Dom je postavený z tehly, má výmeru 685m2, úžitková plocha domu je 113 m2. Dom je jednopodlažný – bungalov s úložnou plochou na povale. Podiel na pozemku k súkromnému prístupu na jazero a pláž, ktoré je na pešo do 5 min. POPIS DOMU: • Dom je 4 izbový so zimnou záhradou, na pozemku je murovaný záhradný domček s prestrešením terasy na záhrade (domček výmeru 24m2) • Upravený exteriér domu (okrasné dreviny), vybudovaný a upravený po dlhšej dobe • Prístrešok pre 2 autá s úložným priestorom, celkovo sa zmestia parkovať 3 autá • Kompletné oplotenie domu, vstupná bránička a posuvná brána pre auta vyrobená na mieru umeleckým kováčom • Dom je umiestnený v pokojnej ulici rodinných domov s extra súkromným prístupom (podielom) k jazeru INTERIÉR DOMU: • Vstupná chodba s úložným priestorom, rozdeľovacia do všetkých miestností • Pri vstupe kúpeľňa s rozšíreným sprchovacím kútom a wc • Kuchyňa so samostatnou komorou, a s obývacou časťou • Výstup na zimnú záhradu, slúži ako ďalšia oddychová miestnosť • Dve samostatné izby, detská izba alebo hosťovská izba • Samostatná spálňa • Kúpeľňa s vaňou a extra wc TECHNICKÉ INFORMÁCIE: • V celom dome je alarm s čidlami v každej miestnosti • V celom dome okná a posuvné dvere značky Schueco, vonkajšie žalúzie • Kúrenie je zabezpečené cez plynový kotol Junkers, podlahové kúrenie, v dvoch miestnostiach sú radiátory • Klimatizácia 2 x, umiestnená v spálni a detskej izbe • Vlastná studňa na pozemku (vŕtana), napojená na automatickú závlahu • Záhradný domček je murovaný s oknami a prestrešením, úžitková plocha domčeku je cca 24 m2, výhodou je možnosť prezimovania kvetov v kochlíkoch • Automatická pravidelne servisovaná závlaha napojená na studňu • Stropy sú v celom dome zvýšené • Množstvo úložného priestoru vyrobeného na mieru v izbách, ktoré je zabudované a bude ponechané v dome a je zahrnuté v predajnej cene domu CELKOVÉ ZHRNUTIE A NÁŠ POSTREH: •Príjemný a kompletne dokončený rodinný dom vhodný pre rodinu s deťmi alebo ľudí ktorý sú aktívni, sú radi v prírode, pri vode, ocenia prístup k jazeru. • Dostupnosť na viaceré smery, veľmi zlepšená dopravná situácia vybudovaním rýchlostnej cesty R7, dostupnosť do BA autom, vlakom ( cca do 10 min. chôdzou do domu), cyklotrasy, reštaurácie v okolí, potraviny a nákupné centrum, lekáreň. • Dom je kompletne dokončený, stačí si ho už len udržiavať a oddychovať v ňom. PREDAJNÁ CENA: Predajná cena nehnuteľností vrátane sprostredkovania, právnych služieb a poplatkov je 388.890,- €.
PONUKA KTORÁ SA NEODMIETA -krásny rekreačný dom v Hamuliakov
Ponúkame na predaj krásny 4. izb. rekreačný dom v Hamuliakove na Havranej ulici kúsok od hrádze a Dunaja. Dom sa nachádza v tichom prostredí obce . Dom pozostáva zo suterénu v ktorom je práčovňa a technická časť domu ako Darling , bojler a taktiež čerpadlo na solárne panely . Na prízemí sa nachádza kuchyňa s obývačkou a kúpeľňa s WC .Z kuchyne je východ na terasu a dvor. Na prvom podlaží sú dve izby a mala pracovňa. Dom je zateplený sklenou vatou a taktiež má plastové okná . Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Na dome je možné prihlásenie trvalého pobytu . - kolaudovaný, zateplený, slnečné kolektory, internet  T com na adresu, satelit Magio. Dom má veľmi nízke mesačné náklady. Dom sa predáva len čiastočne zariadený, a je možné financovanie len  hotovosť, zámena za byt v danej hodnote v lokalite Bratislava-blízke okolie , Dunajská Streda/bez tiarch/, alebo založením inej nehnuteľnosti.   Tento rodinný rekreačný dom je v tichej lokalite obce Hamuliakovo no zároveň v pešej dostupnosti do centra obce . Táto lokalita poskytuje nádherné prechádzky do okolia Dunaja , lužných lesov. Taktiež športové aktivity, cyklotrasy. Prečo kúpiť tento rekreačný dom   : Názov rekreačný dom má len evidenčný charakter, je to plnohodnotný rodinný dom. Financovanie možné len hotovosť, zámena za byt v danej hodnote v lokalite Bratislava-blízke okolie , Dunajská Streda, alebo založením inej nehnuteľnosti.  - vynikajúca lokalita -  vhodná ako investícia Cena nehnuteľnosti je 193 000,-Eur  v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 193 000,-Eur celkom. V cene je aktuálny znalecký posudok . Kontakt: Klaudia Mastilovič, mastilovic@, tel.: 0911 509 517.
PONUKA KTORÁ SA NEODMIETA -krásny rekreačný dom v Hamuliakov
Ponúkame na predaj krásny 4. izb. rekreačný dom v Hamuliakove na Havranej ulici kúsok od hrádze a Dunaja. Dom sa nachádza v tichom prostredí obce . Dom pozostáva zo suterénu v ktorom je práčovňa a technická časť domu ako Darling , bojler a taktiež čerpadlo na solárne panely . Na prízemí sa nachádza kuchyňa s obývačkou a kúpeľňa s WC .Z kuchyne je východ na terasu a dvor. Na prvom podlaží sú dve izby a mala pracovňa. Dom je zateplený sklenou vatou a taktiež má plastové okná . Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Na dome je možné prihlásenie trvalého pobytu . - kolaudovaný, zateplený, slnečné kolektory, internet  T com na adresu, satelit Magio. Dom má veľmi nízke mesačné náklady. Tento rodinný rekreačný dom je v tichej lokalite obce Hamuliakovo no zároveň v pešej dostupnosti do centra obce . Táto lokalita poskytuje nádherné prechádzky do okolia Dunaja , lužných lesov. Taktiež športové aktivity, cyklotrasy. Prečo kúpiť tento rekreačný dom   : Názov rekreačný dom má len evidenčný charakter, je to plnohodnotný rodinný dom, vkusne zariadený.  - vynikajúca lokalita -  vhodná ako investícia Cena nehnuteľnosti je 199 900,-Eur  v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 199 900,-Eur celkom. Kontakt: Klaudia Mastilovič, mastilovic@, tel.: 0911 509 517
4 - izb. moderný dom s prístupom k jazeru, Vojka nad Dunajom
Ponúkame na predaj novostavbu 4 -i zbového nízkoenergetického rodinného domu v lokalite rekreačná oblasť Vojka nad Dunajom. Nehnuteľnosť sa nachádza v stráženej rekreačnej oblasti s priamym prístupom ku jazeru so zriadenými plážami iba 3 km od samotnej Vojky nad Dunajom. Pozemok o rozlohe 659m2 ponúka priestor na terasové posedenie, krásny trávnik, bazén, či jacuzzi. Dom s terasou 115m2, úžitková plocha domu 95m2. Areál zároveň ponúka možnosť prenájmu tenisových kurtov, beach volejbalového ihriska, kosenie trávnikov a osvetlenia v cene mesačných nákladov. Rodinný dom: 3x spálňa, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou(so špajzou) a jedálenským kútom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Dom disponuje aj samostatným šatníkom. Krb v obývacej izbe vytvára príjemné teplo a pocit domova, zatiaľ čo podlahové kúrenie vo zvyšku domu vykuruje ostatné miestnosti. Dom je nízkoenergetický, s inteligentným systémom, s kódovaným vstupom. Zateplenie minerálnou vatou hrúbky 16cm, plastové okná s trojsklom, vonkajšie horizontálne žalúzie, elektrické podlahové kúrenie, bojler, krb. Bezfalcové interiérové dvere, v celom dome sú drevené parkety, kvalitný obklad a dlažba, priestranný celosklenený sprchový kút, kuchynská linka, klimatizácia, rekuperácia vzduchu, prestrešená terasa. Dispozícia domu: viď priložený pôdorys. Dom je dispozične rozdelený na dennú a nočnú časť: kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou, chodba so samostatným vstupom do troch izieb, šatník, kúpelňa s WC a sprchovým kútom, terasa ✅ tichá rekreačná oblasť ✅ inteligentný systém ✅ záhrada s možnosťou pestovania, grilovania a iných voľnočasových aktivít ✅ priamy prístup do jazera a predpripravená pláž ✅ 24hod strážený areál s vrátnicou ✅ klimatizácia v dome ✅ rýchla dostupnosť do Bratislavy Cena nehnuteľnosti je 239.000 eur s DPH, vrátane kompletného právneho servisu, s možnosťou odpočtu DPH. V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte ma prosím kedykoľvek, aj vo večerných hodinách a cez víkend: , mail: romana@