inzercia, predaj, predám, bazár

Rieker 39 - dámske zimné topánky

Kategória: Topánky, obuv

Rieker 39 - dámske zimné topánky
Veľkosť: 39
Vnútorná dĺžka: 25,2 cm
Technológia: Rieker.Tex
Vo veľmi dobrom stave, viď fotky
Sú vyčistené a vydezinfikované

Predávame obuv, knihy, oblečenie, hračky a podobne po rodine a známych, preto natrafíte na rôzne veľkosti a žánre.
Rieker 39 - dámske zimné topánky
Podobné inzeráty
Rieker slip-on tenisky, veľ. 36
Dámske, dievčenské tenisky Rieker L0561-12 , veľ.36, vnútorná dĺžka 22,5cm, navýšenie pod pätou 3cm a vpredu 2cm. Popis výrobcu: Dámske tenisky značky Rieker budú ideálnym spoločníkom pri Vašich prechádzkach prírodou. Perforovanie po stranách zaistí odvetrávanie aj v teplých letných mesiacoch. Zaujímavý dizajn topánky dopĺňa kontrastná podrážka a tiež šnurovanie na gumičku, ktoré je len dekoratívne. Podošva vďaka technológii Antistres je ľahká a flexibilná. Technológia: Antistress - podošva je vďaka tejto technológii ľahká, flexibilná, absorbuje nárazy pri došliapnutí a ľahko sa prispôsobí každej nohe. Táto obuv je vybavená vyberateľnou stielkou. Sú nové, v originálnom balení. Cena + poštovné. PC: stáli cez 80€, teraz v akcii 66€
Dámske topánky Rieker obuté len 3x veľkosť 39
Dámske topánky Rieker, v stave ako nové, obuté len 3x z auta do kancelárie. osobne BA Nivy, Senec, inak pošta po úhrade vopred.
Pánske tenisky Rieker vel. 41
Predam Pánske tenisky Rieker B7796-54 zelená nosene, ale zachovale velkost 41 Kontaktovat prosim telefonom, alebo mailom, na sms nereagujem. Dakujem.
Zimné členkové topánky Rieker veĺk. 37
Predám 2x obuté topánky Rieker veľkosť 37, sú mi malé, nie sú vyteplené. Kupované cez rieker eshop.
Dámske zimne topánky Rieker
Predám pár krát obuté zimné topánky Rieker. Topánky sú celokozene, po obvode prešívané a vo vnútri zateplené.topanky sú v perfektnom stave.
Dámske zimne topánky Rieker
Predám pár krát obuté zimné topánky Rieker. Topánky sú celokozene, po obvode prešívané a vo vnútri zateplené.topanky sú v perfektnom stave. Veľkosť 39