inzercia, predaj, predám, bazár

Ring Video Doorbell Videovratnik (2 nd Generation)

Kategória: Ostatné drobné

Predám Ring Video Doorbell 2. generácie 2 gen videovratnik inteligentný zvonček Uplne nový, nepoužívaný, len skontrolovaný obsah balenia.

Aktuálne do zmazania, preferujem osobný odber, po dohode pošlem aj na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail/WhatsApp/Telegram/SMS alebo telefonicky
Ring Video Doorbell Videovratnik (2 nd Generation)
Podobné inzeráty
Netatmo Doorbell
Predam Netatmo Doorbell kupeny v Maji 2021, k predaju dam aj fakturu nakolko je este v zaruke. Zvoncek je nepouzity a este zabaleny - kupil som si iny.
Oura Ring Heritage Stealth (12)
Oura Ring je inteligentný prsteň, ktorý vám pomôže monitorovať a zlepšiť váš spánkový a fyzický výkon. Tento konkrétny kúsok má veľkosť 12 a bol zakúpený v roku 2019, pričom bol používaný približne rok. Oura Ring je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči opotrebeniu. Jeho hlavnou funkciou je monitorovať vašu aktivitu a spánkový cyklus. Má senzory, ktoré dokážu sledovať vaše srdcové frekvencie, teplotu tela a pohyby, aby vám mohol poskytnúť informácie o vašom fyzickom stave. Oura Ring tiež sleduje vaše spánkové návyky, takže vám môže poskytnúť detailné správy o tom, ako dlho trvá, kým zaspíte, koľkokrát sa prebudíte v noci a ako dlho trvá vaša REM fáza spánku. To vám umožní sledovať svoje spánkové návyky a prispôsobiť ich, aby ste sa cítili lepšie a mali lepší výkon počas dňa. Tento konkrétny prsteň bol používaný asi rok, ale je v skvelej kondícii a funguje ako nový. Ak hľadáte inteligentný prsteň, ktorý vám pomôže monitorovať a zlepšiť váš spánok a fyzický výkon, Oura Ring je vynikajúci výber.
Netatmo Doorbell Homekit
Predám pol roka starý zvonček Netatmo Doorbell.Podporuje Apple Homekit.Viac info cez telefon.
Predám nový videovrátnik
Predám nový videovrátnik so zárukou 2 roky. Popis zariadenia: Vonkajšia jednotka videovrátnika je z kvalitnej hliníkovej zliatiny atraktívneho vzhľadu. Je odolná voči poveternostným vplyvom a nepodlieha oxidácií. Súčasťou jednotky je aj nočný IR prísvit ktorý nie je pre ľudské oko viditeľný takže bez problémov sníma aj v noci. Vo vonkajšej jednotke je zabudovaný spínaný kontakt pomocou ktorého je možné ovládať elektrický zámok. Monitor je vo veľkosti 7´´ a v prevedení hands-free. Na monitore sa nachádzajú spredu ovládacie tlačidla a z pravej bočnej strany nastavovacie potenciometre pre hlasitosti a úpravu jasu obrazu. Technická špecifikácia: Vzdialenosť medzi vonkajšou a vnútornou jednotkou na základe priemere vodiča: Spojovací vodič 0,5mm²- 5-30m 0,75mm²- 30-50m 1mm²- 50-100m Vonkajšia jednotka: Kamera – 1/4 CMOS Min.osvetlenie: 0,5Lux Výstupné vodiče na pripojenie zámku Pracovná teplota: -20 - +50°C Montáž: Povrchová Materiál: plast ABS a hliníková zliatina Vnútorná jednotka: Obrazovka- 7´´ TFT/LCD Príkon: prevádzka 14W/ pohotovostný režim 2W Zapojenie 4-vodiče Obsah dodávky - 1x vonkajšia jednotka 1x vnútorná jednotka 1x napájací adaptér 2x pripojovací konektor komunikačný 1x pripojovací konektor zámok Na videovrátnik je záruka 2 roky. Cena: 90
Klavesnica k tabletu aipad air
Apple Smart Keyboard je pouzivana dva roky. Nesie znamky maleho pouzivania. Na fotke je aj porovnanie farby tejto klavesnice s novym modelom. Nikdy nebola klavesnica cisto cierna jedna sa o elegantnu sedu. Vyrobená je z kvalitných materiálov a disponuje skvelou presnosťou a príjemným užívateľským rozhraním. Klávesnica má slovenské klávesové znaky a určená je pre iPad 10,2'' (7. generácia) a iPad Air 10,5'' (3. generácia). Na pripojenie k zariadeniu nebudete potrebovať žiadny kábel. Jednoduchú konektivitu zabezpečí magnetický konektor. Po pripojení klávesnice k danému Apple zariadeniu môžete hneď začať písať. Poslúži vám aj ako tenké a elegantné puzdro. Špecifické vlastnosti produktu * Typ produktu: Smart klávesnica pre zariadenia Apple  * Rozhranie: slovenské znaky * Kompatibilita: Pad Pro 10.5-inch, iPad Air (3rd generation), iPad (8th generation), iPad (7th generation) * Farba: čierne elegantné prevedenie * Funkcie: nastaviteľné polohovanie, poslúži aj ako tenké elegantné puzdro * Pripojenie k zariadeniam: magnetický smart konektor Zdarma k nej darujem sklo na aipad air 3 gen a zadny kryt ktory sedi s klavesnicou. Predavam z dovodu ze aipad air sa mi pokazil a neda sa opravit. Predavam aj original apple pencil za 90€ ale mam na to samostatny inzerat.
Oura ring 3. generacie - kupón 40€ a mesačné členské ZDARMA
Poskytnem kupón na 40 EUR zľavu na kúpu prsteňa Oura ring 3 generácie a 1 mesačné členské zdarma. Členstvo si následne môžete alebo nemusíte predĺžiť Oura ring pomáha analyzovať spánok, sledovať aktivitu, teplotu, "oddýchnutosť“/pripravenosť tela a dáva cenné rady ako mať viac energie, vyváženejšie dni, lepši spánok a zlepšiť zdravie. Odkaz na zlavu skopíruj a klikni: