inzercia, predaj, predám, bazár

Robime poriadok

Kategória: Ostatné

PREDAM Kachle na drevo vhodne na chalupu .Potrebne vidiet a len osobny odber.Cena dohodou .
Robime poriadok
Podobné inzeráty
Notársky poriadok
Predám knihu Notársky poriadok od autorky JUDr. Valovej.
pracovný poriadok :-)
nová tabuľka pracovný poriadok :-)
Prevadzkovy poriadok a HACCP system
Vypracujem sanitacno -prevadzkovy poriadok a HACCP system pre gastronomicke prevadzky
HACCP plán
Každá prevádzka a predajňa potravín musí mať zavedený systém HACCP. HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín. H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie C – critical – kritický C – control – rozhodujúci, kontrolný P – points – body Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať: 1. Príručka HACCP 2. Hygienicko - sanitačný poriadok 3. Prevádzkový poriadok Inštrukcie Informácie o Vašej spoločnosti, Predmet podnikania plán/pôdorys prevádzky, popis činnosti, výpis z OR/ŽR Cena podľa typu prevádzky.
HACCP plán, sanitácia
Každá prevádzka a predajňa potravín musí mať zavedený systém HACCP. HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín. H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie C – critical – kritický C – control – rozhodujúci, kontrolný P – points – body Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať: 1. Príručka HACCP 2. Hygienicko - sanitačný poriadok 3. Prevádzkový poriadok Inštrukcie Informácie o Vašej spoločnosti, Predmet podnikania plán/pôdorys prevádzky, popis činnosti, výpis z OR/ŽR Cena za 20-30 strán. Garantované vypracovanie do 3 pracovných dní.
Skladací kôš na hračky, alebo oblečenie
Bežná cena za takýto kôš je 5 € Teraz Vám ponúkam tento skladací kôš na hračky za výhodnú cenu iba za 2,90 € Aj Vás rozčuľujú večne rozhádzané hračky a oblečenie v detskej izbe? Stále zvádzate nikdy nekončiaci boj s deťmi o to aby mali v izbe poriadok? Teraz je tu jednoduché riešenie. Získate poriadok a zároveň prehľad o veciach. Praktický skladací kôš na hračky a oblečenie. Je dostatočne veľký, ľahký, ľahko prenosný a vidíte všetko čo v koši je. Miesto neporiadku sa môže stať elegantným doplnkom každej izby. Za jednu sekundu ho rozložíte a za 2 až sekundy zložíte do malej taštičky. Môžete ho so sebou brávať na chalupu, k rodičom, na dovolenku a pod. Je vyrobený z polyesteru. Jeho rozmery sú 30x30x52cm V ponuke sú dve farebné odtiene ružová pre dievčatá a modrá pre chlapcov. Pri kúpe 2ks je cena 4,90 € (2,45 € za 1ks) Pri kúpe 3ks je cena 6,90 € (2,30 € za 1ks) Pri kúpe 4ks je cena 7,90 € (1,98 € za 1ks)