inzercia, predaj, predám, bazár

Rock pillars Crest QC 3,5

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predam detske lezecky zelene Rock pillars Crest QC. velkost 3,5. Povodna cena 52,- eur, predavam za 39,- eur. Minimalne nosene na cca 6 treningov.
Rock pillars Crest QC 3,5
Podobné inzeráty
Rock Pillars -  zlto cierne , velkost 4
Predam detske lezecky zlto cierne Rock Pillars. velkost 4. Povodna cena 52,- eur, predavam za 39,- eur. Minimalne nosene na cca 6 treningov.
Lezečky ROCK PILLARS
Predám lezečky ROCK PILLARS. Veľkosť 43. Vrecko na kriedu s kriedou.
Predam detske lezecky Rock Pillars Rebel LU
Predam detske lezecky Rock Pillars Rebel LU v dobrom stave velkost je napisana EU-37 ale skutocna velkost v dlzke je kratsia 205 mm co moze pasovat na velkost EU-33,5-34 pre dieta. Bolo by dobre vyskusat , ked sa da tak radsej osobny odber ale viem aj poslat. Cena 20EUR +postovne.
Lezecky - rock pillars 37
Lezecky - rock pillars 37
Predám lezecky la sportiva  a rock pillars
Predám la sportiva testarosa lezecky veľkosť sedí na nohu 34/35 obuté 2 krát 85€ Rock pillars veľkosť 35/36 nové nenosené 35€
lezecky Rock Pillars/ Ocun Ozone 42/8 UK
ahojte predam lezky, povodna guma, dost zachovala.Lezky boli vzdy dane na ozonovy susic topanok. Velkost uz bude stala a viac nepovolia(syntetika) zial po zraneni kotnika ich viac uz neobujem. som ochotny vymenit za vacsie 43,5 mozny odber BA,PP ale vklude serioznemu cloveku poslem aj packetou lezky, lezecky, lezecke topanky, tarantula, ocun, rock pillars, la sportiva, boreal, miura, solution, scarpa, simond, 5.10 atd:)