inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinná hra – veľká drevená číselná veža

Kategória: Hračky

Bežná cena za takúto vežu je 10 €
Teraz Vám ponúkam rodinnú hru – veľkú drevenú číselnú vežu
za menej ako polovicu iba za 4,90 €

Drevená veža – zábava pre celú rodinu
Skvelá drevená hra, ktorá je populárna na celom svete.
Zvyšuje u detí zručnosť, intelektuálnu kreativitu a logické myslenie.
Táto hra sa dá hrať dvomi spôsobmi:
1. tehličky sa pomiešajú a postaví sa z nich veža – 3 tehličky na jedno poschodie.
Začnú sa vyberať postupne podľa čísla napríklad od jednotky smerom hore.
Každý kto vyberie tehličku položí ju na vrchol veže. Komu veža spadne prehral.
2. tehličky sa pomiešajú a postaví sa z nich veža – 3 tehličky na jedno poschodie.
Pred každým kolom sa dohodne počet hodených kociek napríklad 1, 2, 3, alebo 4
Po hodení sa spočítajú body a hráč vyberá z veže tehličku s týmto číslom.
Každý kto vyberie tehličku položí ju na vrchol veže. Komu veža spadne prehral.
Prajeme Vám veľa skvelej zábavy s touto klasickou, obľúbenou hrou.
Balenie obsahuje:
48 drevených tehličiek
4 kocky s číslami od 1 do 6
Výška veže je 235mm, šírka je 75mm
Veža je zabalená v peknej farebnej krabičke, vhodné ako darček

K rodinnej hre Vám pridám aj darček Nočné svetlo do zásuvky
v hodnote 2 € ZADARMO
Rodinná hra – veľká drevená číselná veža
Podobné inzeráty
Tlapková patrola veža top stav výška 90 cm
14 Tlapková patrola veža top stav výška 90 cm, Inzeráty > Hračky a hry Použitý tovar - uložené 2× Tlapková patrola veža top stav výška 90 cm Elektronické hračky Plastové Pre dievčatá Pre chlapcov Maxi veža Paw Patrol s Mega prislusenstvom. Veža je s originál krabicou a zo všetkymi tlapkami, co som doma navyse našla. ????. Je už zmontovana, což považujem za úžasný bonus, lebo sme ju skládali takmer 2 hodiny ????. Nevejde sa už do originál krabice, ale verte, že skládat by ju nikto nechcel????. Sucastou už aj baterie, veža vydává zvuky. Je super. Vsade stojí medzi 250 - 415 eur. Pridavam popis výrobcu.... Strážna veža malých záchranárov dosahuje výšku 90 cm a ponúka deťom priestor pre zábavnú hru s figúrkami Paw Patrol. Skladba a funkčnosť: interaktívné svetla, autentické zvuky aktivácia zvukov stlačením tlačidla odpaľovacie rampa na vozidlá dlhá šmykľavka pre rýchly presun do záchrannej akcie Obsah balenia: veža, vozidlo, 6 figúrok Vhodné pre deti od 3 rokov Materiál: plast Výška: 90 cm Rozmer balenia: 91,4 x 50,8 x 20,3 cm PD, ZA, MT, BB, HA doveziem zdarma. Inak kurierom,postovne 10 eur.
Rodinná stolová hra - Vianočná Cesta do Betlehema
Preám rodinná stolová hra - Chcete počuť od vášho manžela alebo dieťaťa, čo si na vás váži, čo na vás miluje? ???? Chcete naučiť svoje dieťa, že dobro a vzájomná pomoc bývajú odmenené? Vianočná Cesta do Betlehema cena 23€ kupena na Ako deťom lepšie priblížiť Príbeh narodenia Ježiška? Deti sú hravé, majú veľkú fantáziu a milujú rozprávky tak sme vytvorili túto hru biblického príbehu v rozprávkovom dizajne. Vďaka tejto hre môžu rodičia s deťmi stráviť krásny pohodový čas a stať sa súčasťou vianočného príbehu… Hra Cesta do Betlehema je originálna stolová hra, ktorú sme vytvorili, aby si celá rodina a najmä deti mohli priblížiť vianočný príbeh – Evanjelium narodenia Ježiška hravým a jedinečným spôsobom. Vďaka tejto hre sa deti oboznámia nielen so samotným biblickým príbehom, ale naučia sa aj vážiť si spoluhráčov a spolupracovať. Taktiež si priblížia niekoľko ďalších dobrých vlastností, ktorú budú cestou zbierať a symbolicky ich prinesú Ježiškovi, ako dary k jasličkám. Vďaka tejto hre Vaše deti spoznajú a naučia sa: + vážiť si spoluhráčov a nebrať ich iba ako súperov + spolupracovať a pomáhať si navzájom aj keď sa každý sám snaží vyhrať + dobro a vzájomná pomoc bývajú odmenené + spoznajú a priblížia si texty z Písma: Narodenia Ježiša hravým spôsobom + priblížia si niektoré dobré vlastnosti ako napr. trpezlivosť, ochota, múdrosť, štedrosť, láska a ďalšie Vďaka špeciálnym mini úlohám ich tiež podnieti vyjadrovať: + vďačnosť + pekné a dobré veci o spoluhráčoch + svoje sebahodnotenie, svoje dobré vlastnosti či konanie A v neposlednom rade pri tejto hre môžu prežiť krásny radostný a požehnaný čas so svojimi súrodencami či rodičmi – veď aj o tom sú predsa Vianoce ???? Hra obsahuje: * HERNY PLÁN vo veľkom rozmere až 45 cm x 45cm vyrobený zo špeciálnej látky, ktorá sa nekrčí a keď sa obleje sa jej vôbec nič nestane – veľká výhoda pri malých detičkách ???? * NÁVOD HRY * KARTIČKY DAROV, dobrých vlastností * KARTIČKY S VIANOČNÝM BIBLICKÝM PRÍBEHOM * 6 FIGÚROK A KOCKA *KARTIČKA ŽOLÍKA *KARTA S ŽETÓNIKMI DAROV Počet hráčov : 1-6 (maximálny počet však nie je obmedzený , len si treba pridať vlastné figúrky ???? ) Hracia doba : cca 15 min. (podľa počtu hráčov) Odporúčaný vek : 5+ rokov
Spoločenská hra Hotel
Rodinná hra Hotel Tycoon je jednoduchá ekonomická hra, podobná hre Monopoly, zameraná na stavbu a prevádzku hotelov. Musíte si v nej najskôr kúpiť pozemok, postaviť prvý hotel a čakať na zákazníkov. Pokiaľ sa vám podarí zarobiť nejaké tie peniaze, môžete svoj hotel rozširovať, postaviť miesto pre stálych zákazníkov, vylepšovať poskytované služby. Zároveň súťažíte s ostatnýmí hotelmi o najvýhodnejšie vstupy, kadiaľ môžu prúdiť zákazníci. Najlepšie na tomto novom deluxe vydaní je to, že všetky budovy hotelov čo staviate, sú krásne 3D modely, takže hra sa nielen veľmi príjemne hrá, ale aj nádherne vyzerá! OBSAH HRY 1 hrací plán 28 budov (častí hotelov) 8 rekreačných zariadení (častí hotelov) 8 listín vlastníctva 1 riadiaca veža 1 hangár 30 hotelových vchodov 1 balíček bankoviek 3 lietadlá 1 kocka 1 pravidlá
Hracia veža
Hracia veža so šmykľavkou, pieskoviskom a dvojhojdačkou: Ideálne na domáce ihrisko. Veža sa skladá z: vežovej konštrukcie so strechou a krytinou, zábradlia, rebríka, šmykľavky a dvojhojdačky. Základom konštrukcie je hranaté drevo s hrúbkou 7 cm x 7 cm, Drevená strecha s krytinou. Hojdačka s dvoma plastovými sedákmi (dostupné sú 2 typy sedákov). Návod a súprava kovania. Výhody: Veľká platforma Veža vyrobená z tlakovo impregnovaného dreva Rám hojdačky vyrobený z tlakovo impregnovaného dreva Najvyššia kvalita hobľovania Presnosť lícovania kontrolovaná výrobcom Trvanlivosť spracovania Prírodná a obnoviteľná surovina Vežu si ľahko zostavíte sami Technické dáta: Všeobecné rozmery podlahy: 190 x 394 cm Presah strechy: 21 cm Výška: 335 cm Stĺpiky 70 x 70 mm Vnútorné rozmery: 126 x 139 cm Minimálna vnútorná výška strechy: 140 cm Úžitková plocha chaty: 1,75 m2 Druh dreva: Borovica Impregnácia: Tlaková impregnácia v zeleno-olivovej farbe Sada obsahuje: Konštrukcia veže, ktorá obsahuje hotové prvky, t.j. stĺpiky, podlahu, strechu, rebrík, zábradlie, pieskovisko. Hojdací rám pozostávajúci z 2 štandardných sedadiel (možnosť dokúpenia (29,99€)sedadla 3v1 pre menšie detičky vid foto), dve sady svoriek. 4 sady rukovätí Šmykľavka (Možnosť výberu červená/modrá) Návod na inštaláciu, pre dve osoby cca 5 hodín roboty. Sada skrutiek Možnosť prikúpenia kotiev do Zeme. 6x zatĺkacia kotva do zeme - 36€ Možnosť dopravy: Cena po telefonickej dohode.
Labková patrola vratká veža Jenga od Spin Master
Drevená hra vratká veža je zábavná dynamická spoločenská hra, v ktorej je úlohou odoberať stavebné diely a dávať ich hore na vrch veže. Farebná kocka určuje farbu dielika k vytiahnutiu. Komu veža pri jeho ťahu spadne, ten prehráva. Sada obsahuje 48 drevených dielikov a farebnú kocku. Pre 2 a viac hráčov. Materiál: drevo Veková kategória: 4+ Rozmery balenia (D x Š x V): 8cm x 8cm x 27cm Osobný odber v Lučenci.
Spoločenská hra Futbal - Caps Football + 2 x BONUS
Predám spoločenskú stolnú hru Futbal - Caps Football + pribalím zdarma Vysielačky Stav v podstate všetko ako nové - viď. obr. Veľkosť - rozmer krabice 30 x 20 cm BONUS - poštovné v cene (najskôr Zásielkovňa) Popis z internetu: Hra Caps Football, výrobca Trefl. Caps Football je výnimočne zábavná hra, ktorá prináša skutočné futbalové zážitky. Súčasťou hry je kompletný futbalové ihrisko s bránkami a brankári a futbalové lopty v tvare viečkom, ktoré sa prstami kopú na súperovu bránu. Samozrejme obrana je možná, veď figúrkami brankárov sa dá pohybovať. Caps Football pre zábavu doma, hra ideálna pre spríjemnenie nudných chvíľ v pochmúrnom daždivom počasí. Stolová spoločenská hra určená pre dvoch hráčov. Zábavná hra, vďaka ktorej si môžete vychutnať radosť zo streleného gólu ako skutoční hrači tejto najobľúbenejšie loptové hry našej planéty. Hra pre 2 hráčov. Hra obsahuje hraciu plochu, mantinely, brány, brankára, futbalové lopty v tvare viečka. Doba hrania 25 minút. Pre deti od 5 rokov.