inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinná kronika

Kategória: Ostatné

Predám staršiu rodinnú kroniku,bez poškodenia
Rodinná kronika
Podobné inzeráty
Kúpim knihy - História
Dobrý deň mám záujem o tieto knihy : Okáľ Ján, Kronika Slovákov Arabské správy o Slovanoch Uhorsko-poľská kronika Kostnická kronika Kronika anonymného notára kráľa Bela Laubert Vladimír, Slovieni a Jozef II. Tomáš Sitár, Osídlenie Tekovskej stolice v stredoveku Ponuky prosím do mailu.
Biblia s kovovými rožkami - Starý a Nový zákon
Uplne nova, osobny odber Senec alebo postou pri platbe vopred. ISBN 978-80-551-1958-8 Nové vydanie prvej zberateľskej rodinnej Biblie na Slovensku! Biblia pre rímsko-katolícku cirkev. Biblia je jedna z najčítanejších, najvplyvnejších a aj najpredávanejších kníh ľudstva. Rodinná kronika v úvode knihy robí z tejto Biblie výnimočný dar, ktorý sa bude dediť z pokolenia na pokolenie. Výnimočnosť publikácie: kompletné znenie Starého a Nového zákona, prehľadné mapy Svätej zeme, rozsiahly poznámkový aparát, pôsobivé ilustrácie Gustava Dorého, rodinná kronika, luxusné viazanie.
Kronika A4 200 strán zelená
Nová. Pôvodná cena 24.70€ Ručne šitá kronika formátu A4, obal z celastiku. Vhodná pre vaše mesto, obec, múzeum, hotel, reštauráciu. Nadpis "kronika" je razba zlatým písmom. Reliéfny efekt po potlačení, písmo sa dá nahmatať. Čisté biele papiere - 200 listov (140g/m2) Farba obalu - celastik/ zelená
Veľká rodinná biblia
Predám veľkú rodinnú bibliu - starý a novy zákon + v závere rodinná kronika. Kniha bola 1 x precitana, zahŕňa aj obal s krížom (zo zadnej strany je obal trochu biely neviem či už bol pri kupe alebo napríklad od slnka, viď foto, kniha je úplne v poriadku). Pôvodná cena bola okolo 300 eur.
Jozef Lada Kronika mého života 1974
Predám knihu Kronika mého života.kniha v dobrom stave, obal poskodeny. Cena pre osobny odber v Bratislsve, inak + postovne.
Živá kronika
Predám knihu Živá kronika. Osobne alebo na dobierku.