inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinná vila s 10 spálňami, prvá línia od mora, Zadar, Chorv

Kategória: Domy

Podrobnosti o nehnuteľnosti

ID nehnuteľnosti C_4201

Miesto: Zadar

Typ nehnuteľnosti: Rodinný dom s pozemkom a výhľadom na more

Cena 1. 905.500 €

Obytná plocha domu: 587 m²

Pozemok: 777 m2

Dispozícia: 10 x samostatná spálňa, 9 x kúpeľňa

Vzdialenosť od mora: 50m, výhľad na more

Elektrina

Voda z vodovodu

Kanalizácia

Telefón / Internet

Prístup autom

Vzdialenosť od centra 1 km

Vzdialenosť od letiska 14 km

Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti:

Nábrežie

Centrum mesta

Blízko pláže

Kompletne zariadený

Panoramatický výhľad na more

Popis:

RK Relax properties Vám s potešením ponúka na predaj túto obytnú a obchodnú nehnuteľnosť vo výbornej lokalite v samom centre mesta Zadar.

Vzdialenosť od mora a pláže je len 50 m. V celom objekte je celkovo sedem bytových jednotiek.

Nehnuteľnosť pozostáva z 3 poschodí s nádherným panoramatickým výhľadom na more.

Prízemie pozostáva z dvoch bytov, z ktorých jeden je jednoizbový a druhý dvojizbového, ako aj kancelárskych priestorov a bytu 20 m2.

Na prvom poschodí sú 3 byty.

Dvojpodlažný byt pozostáva z 1 izby, kuchyne, jedálne a obývačky, kúpeľne, dvoch terás, z ktorých jedna je krytá a druhá nekrytá a komory.

Jednoizbový byt má tiež kuchyňu a jedáleň, obývaciu izbu a kúpeľňu a dve terasy.

Posledný byt na prvom poschodí pozostáva z 2 spální, kuchyne a jedálne, obývacej izby a nekrytej terasy.

Na druhom podlaží sa nachádza veľký dvojizbový byt s kuchyňou a jedálňou, dvomi obytnými miestnosťami, kúpeľňou a WC a dvomi terasami.

Všetky apartmány/byty sú vybavené klimatizáciou, sú kompletne zariadené a predávajú sa v takomto stave.

Táto nehnuteľnosť predstavuje ideálnu príležitosť pre niekoho, kto sa chce venovať cestovnému ruchu.

Viac o Zadare

Zadar má svoje vlastné letisko, je dôležitým a rastúcim mestom. Nedávno bol opísaný ako „hlavné mesto zábavy v Chorvátsku“ a nestalo sa tak náhodou. Je blízko ostrova Pag, ďalej národného parku Plitvice, kde sa konajú početné hudobné a kultúrne festivaly.

Nehnuteľnosti v Zadare a nehnuteľnosti v okolí Zadaru sú stále cenovo dostupné, no ich hodnota sa bude zvyšovať, a to nielen z dôvodu všeobecného zlepšenia vyhliadok zhodnotenia chorvátskeho majetku, ale aj prijatím meny Euro od 1.1.2023

Vily na pobreží neďaleko Zadaru sú skvelými dovolenkovými lokalitami a byty v meste Zadar sú vyhľadávané turistami aj domácimi. Blízkosť Plitvice, najznámejšieho chorvátskeho národného parku, a kultúrny rozmer turistického priemyslu robí nehnuteľnosť v Zadare žiaducou.
Rodinná vila s 10 spálňami, prvá línia od mora, Zadar, Chorv
Podobné inzeráty
Vila s bazénom v prvej morskej línii, Zadar, Chorvátsko
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4292 Miesto: Zadar Typ nehnuteľnosti: Rodinná vila v prvej morskej línii Cena: 1.184.000 EUR Rozloha domu: 180m2 Rozloha pozemku: 534 m2 Dispozícia: 3 x samostatná spálňa, 2 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 20 m, prvá morská línia, výhľad na more Orientácia západ Elektrina, všetky siete Telefón / internet Prístup autom Septik Vzdialenosť od centra letoviska: 1,7 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Novostavba Južná orientácia Garáž V blízkosti pláže Strešná terasa Panoramatický výhľad Sauna Popis: Realitná kancelária Relax properties Vám ponúka na predaj túto modernú samostatnú vilu v TOP lokalite v prvej morskej línii. Vila má rozlohu 180 m2, ktorá sa rozprestiera na dvoch poschodiach a nachádza sa na pozemku 534 m2. Prízemie pozostáva z priestrannej obývacej izby, kuchyne s jedálenskou časťou, úložným priestorom a toaletou. Vnútorné schodisko vedie do horného poschodia pozostáva z troch spální. Jedna z miestností má svoju vlastnú kúpeľňu, zatiaľ čo dve izby zdieľajú druhú. Veľká terasa 70 m2 slúži na vychutnanie si letných dní a nocí, ale tiež na ochladenie pri bazéne počas dňa. Vila má zaujímavé umiestnenie, prírodu, architektúru a skvelý dizajn interiéru. Viac o Zadare Zadar má svoje vlastné letisko, je dôležitým a rastúcim mestom. Nedávno bol opísaný ako „hlavné mesto zábavy v Chorvátsku“ a nestalo sa tak náhodou. Je blízko ostrova Pag, ďalej národného parku Plitvice, kde sa konajú početné hudobné a kultúrne festivaly. Nehnuteľnosti v Zadare a nehnuteľnosti v okolí Zadaru sú stále cenovo dostupné, no ich hodnota sa bude zvyšovať, a to nielen z dôvodu všeobecného zlepšenia vyhliadok zhodnotenia chorvátskeho majetku, ale aj prijatím meny Euro od 1.1.2023 Vily na pobreží neďaleko Zadaru sú skvelými dovolenkovými lokalitami a byty v meste Zadar sú vyhľadávané turistami aj domácimi. Blízkosť Plitvice, najznámejšieho chorvátskeho národného parku, a kultúrny rozmer turistického priemyslu robí nehnuteľnosť v Zadare žiaducou.
Nádherná vila s výhľadom na more, 330m od mora, Zadar, Chorv
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4198 Miesto: Zadar Typ nehnuteľnosti: Rodinný dom s veľkým pozemkom a výhľadom na more Cena 1.328 700€ Obytná plocha domu: 300 m² Pozemok: 1.097 m2 Dispozícia: 4 x samostatná spálňa, 2 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 330m, výhľad na more Elektrina Voda z vodovodu Kanalizácia Telefón / Internet Prístup autom Vzdialenosť od centra 300 m Vzdialenosť letiska 70 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: •Bazén •Južná orientácia •V blízkosti pláže •Kompletne zariadený Popis: RK Relax properties Vám s potešením ponúka na predaj túto krásnu vilu s bazénom a výhľadom na more v lokalite súostrovia Zadar. Dom bol postavený na veľkom pozemku 1097 m2, s obytnou plochou cca. 300 m2. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 2005, no v roku 2017 bola kompletne zrekonštruovaná a pozostáva z dvoch poschodí. Sú tu celkom 4 izby a dve kúpeľne okrem kuchyne a obývačky aj dve terasy. Celý dom je kompletne zariadený a všetky izby sú klimatizované a predávajú sa vrátane nábytku a vybavenia. Pred domom je bazén 10,5×5,5m hlboký 1,5x2m s krytou letnou kuchynkou a priestorom na posedenie, grilovanie a vychutnanie si spoločných priateľských či rodinných stretnutí. K dispozícii sú celkom dve vonkajšie parkovacie miesta s možnosťou rozšírenia o ďalšie dve vozidlá. Dom je vzdialený len 300 m od centra mesta. Najbližšie letisko je vzdialené 70 km. Viac o Zadare Zadar má svoje vlastné letisko, je dôležitým a rastúcim mestom. Nedávno bol opísaný ako „hlavné mesto zábavy v Chorvátsku“ a nestalo sa tak náhodou. Je blízko ostrova Pag, ďalej národného parku Plitvice, kde sa konajú početné hudobné a kultúrne festivaly. Nehnuteľnosti v Zadare a nehnuteľnosti v okolí Zadaru sú stále cenovo dostupné, no ich hodnota sa bude zvyšovať, a to nielen z dôvodu všeobecného zlepšenia vyhliadok zhodnotenia chorvátskeho majetku, ale aj prijatím meny Euro od 1.1.2023 Vily na pobreží neďaleko Zadaru sú skvelými dovolenkovými lokalitami a byty v meste Zadar sú vyhľadávané turistami aj domácimi. Blízkosť Plitvice, najznámejšieho chorvátskeho národného parku, a kultúrny rozmer turistického priemyslu robí nehnuteľnosť v Zadare žiaducou.
Rodinný dom s panoramatickým výhľadom v prvej línii pri mori
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4193 Miesto: Zadar Typ nehnuteľnosti: Rodinný dom v prvej línii pri mori Cena 772.500 € Obytná plocha domu: 160 m² Pozemok: 636 m2 Dispozícia: 4 x samostatná spálňa, 2 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: prvá línia 20m Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Vzdialenosť od centra mesta 500 m Vzdialenosť od letiska 75 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Prvá línia pri mori Bazén Centrum mesta Na pláži Samostatne stojaci dom Popis: RK Relax properties Vám s potešením ponúka na predaj tento priestranný apartmánový rodinný dom v nádhernej lokalite v prvej línii pri mori. Nehnuteľnosť sa nachádza v oblasti súostrovia Zadar, len 20 m od mora a ponúka jedinečný panoramatický výhľad na more. Dom sa nachádza na pozemku o výmere 636 m2, celková obytná plocha je 160 m2. Nehnuteľnosť pozostáva z dvoch podlaží. Apartmán na prízemí má veľkosť 64 m2 s terasou 16 m2 a pozostáva z 2 spální, kuchyne, jedálne, ďalej je tu obývacia izba a kúpeľňa. Na 1. poschodí sa nachádza apartmán s identickými rozmermi a podobnou dispozíciou. Okrem toho v nehnuteľnosti je i štúdiový apartmán. Apartmány sú vybavené klimatizáciou, internetom a sú kompletne zariadené a predávajú vrátane tohto zariadenia, ktoré je zahrnuté v cene. Pred domom je bazén s grilom a vonkajšie parkovacie miesta. Najbližšie letisko je vzdialené 75 km. Viac o Zadare Zadar má svoje vlastné letisko, je dôležitým a rastúcim mestom. Nedávno bol opísaný ako „hlavné mesto zábavy v Chorvátsku“ a nestalo sa tak náhodou. Je blízko ostrova Pag, ďalej národného parku Plitvice, kde sa konajú početné hudobné a kultúrne festivaly. Nehnuteľnosti v Zadare a nehnuteľnosti v okolí Zadaru sú stále cenovo dostupné, no ich hodnota sa bude zvyšovať, a to nielen z dôvodu všeobecného zlepšenia vyhliadok zhodnotenia chorvátskeho majetku, ale aj prijatím meny Euro od 1.1.2023 Vily na pobreží neďaleko Zadaru sú skvelými dovolenkovými lokalitami a byty v meste Zadar sú vyhľadávané turistami aj domácimi. Blízkosť Plitvice, najznámejšieho chorvátskeho národného parku, a kultúrny rozmer turistického priemyslu robí nehnuteľnosť v Zadare žiaducou.
Komfortná vila s bazénom, 414 m2, ul. Diamantová
Hľadáte komfortný a zároveň útulný domov pre Vás a Vašu rodinu? Prípadne túžite spojiť Vaše bývanie s podnikaním? Chcete bývať na dosah od centra mesta, ale pritom chcete tráviť Váš čas na príjemnom a tichom mieste? Máme pre Vás riešenie. Exkluzívne ponúkame na predaj komfortnú a luxusnú rodinnú vilu, ktorá sa nachádza v pokojnom a tichom prostredí, v lokalite Košice Západ, na Diamantovej ulici, v bezprostrednej blízkosti centra mesta. Táto vila svojou veľkosťou uspokojí aj viac člennú rodinu a svojim komfortom aj najnáročnejších klientov. Dvojpodlažná rodinná vila má celkovú rozlohu 414 m2, prízemie vily tvorí oddychová zóna, ktorej súčasťou je bazén, dve sauny, vstupná miestnosť, oddychová miestnosť, samostatná kuchyňa, viacero toaliet, šatní, sprchy a technické miestnosti. Na druhom podlaží sa nachádza veľká hala prepojená s kuchyňou, s krbom, galériou a panoramatickými oknami, štyri samostatné spálne, sklad a dve kúpeľne, pričom v jednej sa nachádza veľká masážna vaňa a sprchovací kút, v druhej sprchovací kút a toaleta. Pozrite si video prehliadku vily skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Rodinná vila bola zrekonštruovaná v roku 2004, časť horného podlažia s galériou a strecha vily boli opäť rekonštruované v roku 2017, vila je postavená z tehál, zateplená polystyrénom, strechu pokrýva asfaltový šindeľ, okná sú plastové päť komorové. Vila je napojená na všetky inžinierske siete, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, pričom sa jedná z časti o podlahové kúrenie a z časti o kúrenie prostredníctvom radiátorov. Kuchyne sú vybavené komplet vstavanými spotrebičmi, nachádzajú sa tu šatníky, vstavané skrine a množstvo odkladacieho priestoru, miestnosti na druhom podlaží majú vonkajšie žalúzie. Bazén je kompozit zo živice a skleného vlákna, má dĺžku 12 metrov, protiprúd, postupne sa zvažuje a je tu možnosť jeho napojenia na tepelné čerpadlo, sauny sú obe značky Klafs. Na rovinatom oplotenom pozemku v rozlohe 1021 m2 sa nachádza veľká terasa s vonkajšou vírivkou, ktorá je napojená na samostatný plynový kotol, parkovisko pre šesť áut, automaticky otvárateľná brána, a veľká záhrada s rôznymi zákutiami, ktorá poskytuje dostatočné súkromie a pokoj. Táto rodinná vila je vhodná pre náročných klientov, ktorí si potrpia na komfort a súkromie a zároveň chcú bývať na dosah od centra mesta v absolútnej blízkosti občianskej vybavenosti. Zároveň je tu možnosť využitia časti vily, resp. celej vily na podnikateľské účely, vila má obrovský potenciál, je ideálna napríklad na prepojenie Vášho podnikania s Vašim bývaním. V mestskej časti Košice Západ sa nachádzajú materské, základné a stredné školy, rôzne obchody a služby, reštaurácie, kaviarne a taktiež množstvo zastávok MHD. Ak Vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - - Certifikovaný realitný maklér NARKS. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 5 Zastavaná plocha: 257m² Obyt
Veľká rodinná vila v prvej morskej línii, Rogoznica, Chorvát
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4290 Miesto: Rogoznica Typ nehnuteľnosti: Vila v prvej línii pri mori Cena 1.339.000 € Obytná plocha domu: 310m² Veľkosť pozemku: 475 m2 Dispozícia: 8 x spálňa, 6 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 40 m, prvá línia pri mori Orientácia na juhovýchod Elektrina, Kompletné siete Kanalizácia Telefón / internet Prístup autom Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: • Prvá línia pri mori • centrum letoviska • Orientácia na juh • V blízkosti pláže • Vonkajšie posedenie •Panoramatický výhľad na more • Samostatný dom s pozemkom Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj túto krásnu rodinnú vilu s pozemkom na atraktívnom mieste mesta Rogoznica a to v prvej línii pri mori. Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná a je kompletne vybavená. Rozloha domu je 310m2 a nachádza sa na pozemku 475 m2. Disponuje 8 samostatnými spálňami a 6 kúpeľňami. Prízemie pozostáva z apartmánu s tromi spálňami, skladovacia miestnosť a štúdiový apartmán. Prvé poschodie má miestnosť, ktorá slúži ako sklad a dva apartmány s jednou spálňou. Druhé poschodie má tiež úložné priestory a k dispozícii sú dva apartmány s jednou spálňou. Pred domom je priestranné parkovisko. Vďaka svojej perfektnej polohe a veľkosti predstavuje vynikajúcu príležitosť na investície do nehnuteľnosti so skvelým zhodnotením z potencionálneho turistického prenájmu. Viac o Rogoznici Rogoznica je vzdialená 45 minút jazdy severne od Splitu a iba 20 minút od letiska a mesta Trogir. Je to tiež len 30 minút jazdy od Šibeniku. Pobrežná voda je úplne čistá a preto ju mnohí ľudia s mladými rodinami vyhľadávajú ako tú pravú dovolenkovú destináciu. Nájdete tu nádherné pláže, stredomorskú výbornú stravu, morský vzduch, ktorý dopĺňa pomalé kľudné tempo života. Existuje tu veľa kilometrov pláže a málo turistov v porovnaní s ostatnými lokalitami, takže tí, ktorí majú radi súkromie a ústranie, majú tu veľa možností Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Rogoznici, našli pokojné, tiché kúzlo stredomorského života.
Luxusná vila s 5 spálňami na pláži v Lozenets Bulharsko
Táto novopostavená luxusná vila sa nachádza 150 metrov od pláže, na úpätí prírodnej rezervácie Strandzha. Vila je luxusne zariadená. Vila sa nachádza v uzavretom komplexe s výhľadom na more. Vila má obytnú plochu 313 m2 a vonkajší pozemok 100 m2 Vila je trojpodlažná s vnútorným schodiskom. Na prízemí je posilňovňa, sklad / práčovňa a dve spálne s vlastnými kúpeľňami. Zo spální je priamy vstup do bazéna. Na prvom poschodí je toaleta a veľká obývacia izba s otvorenou kuchyňou a jedálenským kútom. Z obývacej izby je vstup na záhradu a veľkú terasu, ktorá dom obklopuje. Na záhrade je ratanový nábytok, lehátka a letná záhradka s grilom Na druhom poschodí sú tri spálne s vlastnými kúpeľňami a z dvoch spální je vstup na balkón, odkiaľ je úžasný výhľad na krajinu a more. K vile patrí garáž a parkovacie státie vo dvore a parkovanie pred domom pre neobmedzený počet áut Vila je vybavená všetkým komfortom pre pohodlné bývanie, ako je plne vybavená kuchyňa, klimatizácia vo všetkých izbách, trezor, Wi-Fi, TV, SOT, práčka, žehliaci stôl so žehličkou a fén. Vila sa nachádza medzi štyrmi plážami s dĺžkou cca 150m s mnohými miestami pre zábavu, vodné športy, atrakcie, kulinárske zážitky a je len 10min chôdze od centra Lozenets. Okrem pláže je v okolí čo robiť a vidieť, ako je výlet do udržiavaného parku Strandža, prírodná rezervácia s horami, riekami, jazerami a malými nedotknutými prírodnými plážami alebo návšteva centrum Lozenets, kde sú miestne trhy a reštaurácie a bary. Pešo do centra Lozenets trvá iba 10 minút. Objekt Vzdialenosti Vzdialenosť do Lozenec 1 km Vzdialenosť do Burgasu 58 km Vzdialenosť od mora 150 m Vzdialenosť k obchodom 500 m Poplatok za údržbu areálu je 600 Euro ročne Žiadna ďalšia provízia pre kupujúceho za túto nehnuteľnosť