inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinné bývanie/investícia v 3-iz byte TUPOLEVOVA s dlhodobý

Kategória: Byty

B10 Vám ponúka na predaj tento 3 izbový byt v srdci Petržalky na obľúbenej a vyhľadávanej Tupolevovej ulici.





Nachádzame sa na 5. poschodí v 8. poschodovom panelovom dome. Byt si prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2013 (vymenené okná, jadro, elektrické rozvody, nové omietky) a v blízkej budúcnosti z fondu opráv je plánovaná výmena stúpačiek.





Výmera celého bytu je 69,34 m2, z toho samotný byt 65,24 m2, lodžia 2,8 m2, pivnica 1,3 m2). Celkové mesačné náklady predstavujú dokopy: 189€ byt (pre 3 osoby), 30€ elektrina a 5€ plyn.





LOKALITA:

v okolí ulice Tupolevova, sa nachádza množstvo obchodov, služieb športového, ale aj kultúrneho vyžitia (Lidl, Petržalská tržnica, Kaufland, plaváreň, fitnesscentrum, bowlingové centrum, kino, škôlka, škola, zdravotné stredisko, kostol, zástavka MHD, lekárne, kaderníctvo. Pohodlný prístup do centra len za 15 min. V blízkej budúcnosti tu pribudne aj zástavka električky). Okolie ulice Tupolevova je navyše plné zelene a parkov, kde môžete tráviť príjemné chvíle s rodinou a priateľmi.





DISPOZÍCIA BYTU:

Byt pozostáva z troch samostatných nepriechodných izieb, predsiene, samostatné WC, kúpeľňa, samostatná kuchyňa s výstupom na loggiu.





INVESTIČŃÁ VÝHODA BYTU:

Cena nájmu je momentálne vo výške 600€ a byt je aktuálne obývaný troma nájomcami, ktorí by mali v prípade dohody záujem ostať.





ODPORÚČANIE MAKLÉRA:

Perfektná lokalita s pohodlným a rýchlym prístupom do centra. Ideálne bývanie pre rodinu s deťmi, ako aj skvelá a dlhodobá investícia s okamžitým nájmom. Odporúčam!









V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 106850

Cena: 213900 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Rodinné bývanie/investícia v 3-iz byte TUPOLEVOVA s dlhodobý
Podobné inzeráty
Rodinné bývanie/investícia v 3-iz byte TUPOLEVOVA s dlhodobý
B10 Vám ponúka na predaj tento 3 izbový byt v srdci Petržálky na obľúbenej a vyhľadávanej Tupolevovej ulici. Nachádzame sa na 5. poschodí v 8. poschodovom panelovom dome. Byt si prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2013 (vymenené okná, jadro, elektrické rozvody, nové omietky) a v blízkej budúcnosti z fondu opráv je plánovaná výmena stupačiek. Výmera celého bytu je 69,34 m2, z toho samotný byt 65,24 m2, lodžia 2,8 m2, pivnica 1,3 m2). Celkové mesačné náklady predstavujú dokopy: 189€ byt (pre 3 osoby), 30€ elektrina a 5€ plyn. LOKALITA: v okolí ulice Tupolevova, sa nachádza množstvo obchodov, služieb športového, ale aj kultúrneho vyžitia (Lidl, Petržalska tržnica, Kaufland, plaváreň, fitnesscentrum, bowlingové centrum, kino, škôlka, škola, zdravotné stredisko, kostol, zástavka MHD, lekárne, kaderníctvo. Pohodlný prístup do centra len za 15 min. V blízkej budúcnosti tu pribudne aj zástavka električky). Okolie ulice Tupolevova je navyše plné zelene a parkov, kde môžete tráviť príjemné chvíle s rodinou a priateľmi. DISPOZÍCIA BYTU: Byt pozostáva z troch samostatných nepriechodných izieb, predsiene, samostatné WC, kúpeľňa, samostatná kuchyňa s výstupom na loggiu. INVESTIČŃÁ VÝHODA BYTU: Cena nájmu je momentálne vo výške 600€ a byt je aktuálne obývaný troma nájomcami, ktorí by mali v prípade dohody záujem ostať. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Perfektná lokalita s pohodlným a rýchlym prístupom do centra. Ideálne bývanie pre rodinu s deťmi, ako aj skvelá a dlhodobá investícia s okamžitým nájmom. Odporúčam! V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 106850 Cena: 213900.00 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Rodinné bývanie/investícia v 3-iz byte TUPOLEVOVA s dlhodobý
B10 Vám ponúka na predaj tento 3 izbový byt v srdci Petržalky na obľúbenej a vyhľadávanej Tupolevovej ulici. Nachádzame sa na 5. poschodí v 8. poschodovom panelovom dome. Byt si prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2013 (vymenené okná, jadro, elektrické rozvody, nové omietky) a v blízkej budúcnosti z fondu opráv je plánovaná výmena stúpačiek. Výmera celého bytu je 69,34 m2, z toho samotný byt 65,24 m2, lodžia 2,8 m2, pivnica 1,3 m2). Celkové mesačné náklady predstavujú dokopy: 189€ byt (pre 3 osoby), 30€ elektrina a 5€ plyn. LOKALITA: v okolí ulice Tupolevova, sa nachádza množstvo obchodov, služieb športového, ale aj kultúrneho vyžitia (Lidl, Petržalská tržnica, Kaufland, plaváreň, fitnesscentrum, bowlingové centrum, kino, škôlka, škola, zdravotné stredisko, kostol, zástavka MHD, lekárne, kaderníctvo. Pohodlný prístup do centra len za 15 min. V blízkej budúcnosti tu pribudne aj zástavka električky). Okolie ulice Tupolevova je navyše plné zelene a parkov, kde môžete tráviť príjemné chvíle s rodinou a priateľmi. DISPOZÍCIA BYTU: Byt pozostáva z troch samostatných nepriechodných izieb, predsiene, samostatné WC, kúpeľňa, samostatná kuchyňa s výstupom na loggiu. INVESTIČŃÁ VÝHODA BYTU: Cena nájmu je momentálne vo výške 600€ a byt je aktuálne obývaný troma nájomcami, ktorí by mali v prípade dohody záujem ostať. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Perfektná lokalita s pohodlným a rýchlym prístupom do centra. Ideálne bývanie pre rodinu s deťmi, ako aj skvelá a dlhodobá investícia s okamžitým nájmom. Odporúčam! V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 106850 Cena: dohodou Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
2,5-IZB. KOMPL. ZREKONŠTRUOVANÝ BYT SO ZARIADENÍM V PRIAMOM
2,5-IZB. KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ BYT SO ZARIADENÍM V PRIAMOM CENTRE ZVOLENA Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa na predaj 2,5 izbový byt v priamom centre mesta. Je po kompletnej, kvalitnej rekonštrukcii so zmenenou dispozíciou a predáva sa aj so zariadením, tak ako ho vidíte na fotke. Ihneď voľný. Je vhodný na bývanie aj ako investícia na dlhodobý prenájom. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, WC, kúpeľne, kuchyne spojenej s obývacou izbou a dvoch izieb. K bytu prislúcha jedna murovaná pivnica. POPIS NEHNUTEĽNOSTI: • celková rozloha bytu je 56 m2, nachádza sa na prízemí/4poschodí • odhlučnené steny, nové bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami • v celom byte na mieru robený nábytok aj s posuvnými interiérovými dverami • kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi, s barovým pultom • samostatne murované WC, samostatne murovaná kúpeľňa so sprchovým kútom • kompletné náklady na bývanie vrátane všetkých energií sú 107€ / mesačne • energetický certifikát - B • k bytu prislúcha 1 murovaná pivnica • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Byt sa nachádza v priamom centre Zvolena, preto je vhodný na bývanie, ale aj ako investícia, na dlhodobý prenájom. Blízko je obchodný dom Centrum, na námestie to máte 3min.pešo, rovnako aj do OD Európa. O výhodách tejto lokality teda nemusím viac písať. Bytovka je zateplená s novou strechou, spoločné priestory tiež prešli rekonštrukciou. Kompletná a kvalitná rekonštrukcia celého bytu na mňa veľmi zapôsobila. V celom byte bol na mieru vyrábaný nábytok od chodby, cez spálňu, až ku kuchyni s obývacou izbou. Zmenená dispozícia pôvodne 2,5 izbového bytu bola prepracovaná do najmenšieho detailu, všetko tu má svoje miesto. Boli vymenené rozvody vody, nová elektrika, v celom byte je kvalitná vinylová podlaha, stierky, bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami, zasúvacie interiérové dvere, odhlučnené steny atď....Predáva sa tak ako ho vidíte na fotografiách so zariadením a elektronikou. V tomto byte už nič netreba prerábať, nový majiteľ si ho len farebne doladí podľa svojich predstáv. Aj keď sa byt nachádza v meste, okolo bytovky je samá zeleň z oboch strán. Kto má záujem bývať priamo v meste v krásnom byte, ten nech volá a dohodne si obhliadku. Tešíme sa na Vás . PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie neh
ÚPLNE PREROBENÝ 2,5 IZB. BYT SO ZARIADENÍM V PRIAMOM CENTRE
2,5-IZB. KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ BYT SO ZARIADENÍM V PRIAMOM CENTRE ZVOLENA Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa na predaj 2,5 izbový byt v priamom centre mesta. Je po kompletnej, kvalitnej rekonštrukcii so zmenenou dispozíciou a predáva sa aj so zariadením, tak ako ho vidíte na fotke. Ihneď voľný. Je vhodný na bývanie aj ako investícia na dlhodobý prenájom. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, WC, kúpeľne, kuchyne spojenej s obývacou izbou a dvoch izieb. K bytu prislúcha jedna murovaná pivnica. POPIS NEHNUTEĽNOSTI: • celková rozloha bytu je 56 m2, nachádza sa na prízemí/4poschodí • odhlučnené steny, nové bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami • v celom byte na mieru robený nábytok aj s posuvnými interiérovými dverami • kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi, s barovým pultom • samostatne murované WC, samostatne murovaná kúpeľňa so sprchovým kútom • kompletné náklady na bývanie vrátane všetkých energií sú 107€ / mesačne • energetický certifikát - B • k bytu prislúcha 1 murovaná pivnica • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Byt sa nachádza v priamom centre Zvolena, preto je vhodný na bývanie, ale aj ako investícia, na dlhodobý prenájom. Blízko je obchodný dom Centrum, na námestie to máte 3min.pešo, rovnako aj do OD Európa. O výhodách tejto lokality teda nemusím viac písať. Bytovka je zateplená s novou strechou, spoločné priestory tiež prešli rekonštrukciou. Kompletná a kvalitná rekonštrukcia celého bytu na mňa veľmi zapôsobila. V celom byte bol na mieru vyrábaný nábytok od chodby, cez spálňu, až ku kuchyni s obývacou izbou. Zmenená dispozícia pôvodne 2,5 izbového bytu bola prepracovaná do najmenšieho detailu, všetko tu má svoje miesto. Boli vymenené rozvody vody, nová elektrika, v celom byte je kvalitná vinylová podlaha, stierky, bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami, zasúvacie interiérové dvere, odhlučnené steny atď....Predáva sa tak ako ho vidíte na fotografiách so zariadením a elektronikou. V tomto byte už nič netreba prerábať, nový majiteľ si ho len farebne doladí podľa svojich predstáv. Aj keď sa byt nachádza v meste, okolo bytovky je samá zeleň z oboch strán. Kto má záujem bývať priamo v meste v krásnom byte, ten nech volá a dohodne si obhliadku. Tešíme sa na Vás . PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie neh
ZNÍŽENÁ CENA  ÚPLNE PREROBENÝ 2,5 IZB.BYT V PRIAMOM CENTRE
2,5-IZB. KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ BYT SO ZARIADENÍM V PRIAMOM CENTRE ZVOLENA Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa na predaj 2,5 izbový byt v priamom centre mesta. Je po kompletnej, kvalitnej rekonštrukcii so zmenenou dispozíciou a predáva sa aj so zariadením, tak ako ho vidíte na fotke. Ihneď voľný. Je vhodný na bývanie aj ako investícia na dlhodobý prenájom. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, WC, kúpeľne, kuchyne spojenej s obývacou izbou a dvoch izieb. K bytu prislúcha jedna murovaná pivnica. POPIS NEHNUTEĽNOSTI: • celková rozloha bytu je 56 m2, nachádza sa na prízemí/4poschodí • odhlučnené steny, nové bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami • v celom byte na mieru robený nábytok aj s posuvnými interiérovými dverami • kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi, s barovým pultom • samostatne murované WC, samostatne murovaná kúpeľňa so sprchovým kútom • kompletné náklady na bývanie vrátane všetkých energií sú 107€ / mesačne • energetický certifikát - B • k bytu prislúcha 1 murovaná pivnica • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Byt sa nachádza v priamom centre Zvolena, preto je vhodný na bývanie, ale aj ako investícia, na dlhodobý prenájom. Blízko je obchodný dom Centrum, na námestie to máte 3min.pešo, rovnako aj do OD Európa. O výhodách tejto lokality teda nemusím viac písať. Bytovka je zateplená s novou strechou, spoločné priestory tiež prešli rekonštrukciou. Kompletná a kvalitná rekonštrukcia celého bytu na mňa veľmi zapôsobila. V celom byte bol na mieru vyrábaný nábytok od chodby, cez spálňu, až ku kuchyni s obývacou izbou. Zmenená dispozícia pôvodne 2,5 izbového bytu bola prepracovaná do najmenšieho detailu, všetko tu má svoje miesto. Boli vymenené rozvody vody, nová elektrika, v celom byte je kvalitná vinylová podlaha, stierky, bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami, zasúvacie interiérové dvere, odhlučnené steny atď....Predáva sa tak ako ho vidíte na fotografiách so zariadením a elektronikou. V tomto byte už nič netreba prerábať, nový majiteľ si ho len farebne doladí podľa svojich predstáv. Aj keď sa byt nachádza v meste, okolo bytovky je samá zeleň z oboch strán. Kto má záujem bývať priamo v meste v krásnom byte, ten nech volá a dohodne si obhliadku. Tešíme sa na Vás . PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie neh
Znížená cena  3 izbový byt - Petržalka
PREDAJ moderný 3 izb. byt v príjemnej lokalite v Petržalke,Tupolevova 3-izbový byt Bratislava - Petržalka Podlahová plocha: 73.56 m2 Celková plocha: 73.56 m2 3-izbový byt Lodžia Pivnica Výťah Parkovanie: verejné Poschodie: 1 z 8 Postavené z: panel Stav: úplne prerobený Zariadenie: zariadený Klimatizácia Okná: plastové Vykurovanie: spoločné Plyn Byt sa predáva kompletne zariadený kompletne zrekonštruovaný priestranný byt vo vyhľadávanej časti Petržalky, Tupolevova ulica. Nachádza sa v kompletne zrekonštruovanom bytom 8 podlažnom dome na 1. poschodí. Patrí medzi petržalské byty s veľkou výmerou a výborným dispozičným riešením. Úžitková plocha bytu: 73,56 m2 /vrátane pivnice/. Dispozičné riešenie: - vstupná hala - kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC - veľkorysá obývacia izba - samostatná kuchyňa so vstupom na loggiu - 2 spálne V byte sa nachádza klimatizácia. Byt je zariadený elegantným, kvalitným nábytkom, nové vstavané skrine. K bytu prislúcha pivnica. Mesačné náklady: elektrika: 35 Eur plyn: 3,60 Eur poplatky správca: 160,- Eur V blízkosti sa nachádza Petržalská plaváreň, bowlingové centrum, základná škola, materská škôlka, pošta, zdravotné stredisko, potraviny atd. Bezproblémoví susedia. Parkovanie verejné. Výborná občianska vybavenosť. Dostupnosť MHD . Byt kúpou voľný.