inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinný dom 5-izbový v Nemeckej, časť Dubová, s krásnym rovi

Kategória: Domy

Ponúkam Vám na predaj starší, čiastočne zrekonštruovaný, 5-izbový murovaný rodinný dom v obci Nemecká, časť Dubová, na ulici Janka Kráľa. Vzdialenosť do Banskej Bystrice je autom 23,5 km čo je 21 minút. Z Brezna je to 19 km čo je 19 minút jazdy autom. Výmera pozemku je 1907 m2. Pozemok je rovinatý, slnečný, pekne udržiavaný. Je rozdelený na dvor a malým dreveným plotíkom sa vchádza do záhrady. Na dvore je trávička a okrasné kríky, na záhrade sú stromy kde sa dajú pestovať plodiny, chovať domáce zvieratá, alebo ju využiť podľa svojich predstáv.
Príslušenstvom k rodinnému domu je aj podbránie (kde sa dá parkovať autom), hospodárska časť ako je dreváreň, dielňa, senník a otvorené humno - kde by sa mohlo parkovať aj s dvomi autami.
Dispozícia a vybavenosť rodinného domu:
Rodinný dom je čiastočne podpivničený.
Na prízemí sa nachádza: vstupná chodba, kuchyňa so vstupom do kúpeľne s vaňou, 2 priestranné izby, samostatné WC, špajza, úložný priestor pod schodiskom.
Na prvom poschodí sú dve priestranné izby a jedna menšia. Z chodby na prvom poschodí je výstup na presklenú lodžiu a vstup na povalu.
Na prvom poschodí v tej menšej izbe je dotiahnutá voda, odpad.
Izby majú vysoké stropy a sú úžasne priestranné.
Čo sa týka rekonštrukcie boli vymenené nové plastové okná (zvonku hnedé, zvnútra biele) a pekné vkusné vchodové dvere. Strecha je nová (krytina je škridloplech). Na poschodí v izbách sú drevené parkety.
Dom je ináč v pôvodnom stave.
Siete:
Kúrenie je plynové, ale dá sa kúriť aj tuhým palivom. V izbe je kachľová pec. Ohrev teplej vody plynovým kotlom.
Elektrika v celom dome aj v hospodárskej časti.
Kanalizácia je do žumpy.
Verejný vodovod.
Rodinný dom sa ešte minulý rok plne užíval a všetko je úplne funkčné.
Náklady: 117 € mesačne - plyn, 2 x ročne 20 € - voda, 20€ mesačne elektrina.
Polohou sa nachádza rodinný dom v strednej časti obce.
V blízkosti domu je autobusová zastávka, vlaková je taktiež nie ďaleko.
V obci je MŠ, ZŠ, ZUŠ, viacero obchodov z potravinami, pošta, športoviská, lekár, veterinár, zberný dvor, atď pozrite si stránku obce: dom na mňa zapôsobil veľmi dobre, aj keď treba interiér zrekonštruovať - zmodernizovať, ale celkový dojem je veľmi dobrý a je ponúkaný za prijateľnú cenu. Najväčšou devízou tejto nehnuteľnosti je poloha, krásny rovinatý, veľký, slnečný pozemok, murovaná stavba, priestranné miestnosti, nová strecha, okná nové, nové vchodové dvere, plyn v dome, parkovanie atď.
V prípade otázok a dohodnutia obhliadky ma kontaktujte kedykoľvek:)
Vieme Vám poradiť aj s financovaním tejto nehnuteľnosti spolupracujeme so všetkými bankami, stavebnými sporiteľňami, súdnymi znalcami.
Máme viac ako 20- ročné skúsenosti.
Teším sa na obhliadku s Vami:)
Pekný deň želám.

Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený.
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2199
Rodinný dom 5-izbový v Nemeckej, časť Dubová, s krásnym rovi
Podobné inzeráty
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Na predaj 5 izbový, podpivničený rodinný dom s krbom …
rodinný dom, Podhorská, Dubová, Pezinok - Na predaj 5 izbový, podpivničený rodinný dom s krbom v obci Dubová Popis: Ponúkame vám na PREDAJ podpivničený 5 izbový Rodinný dom v krásnom prostredí na úpätí Malých Karpát v obci Dubová. Rodinný dom je trojpodlažný s celkovou výmerou 192 m2, z toho 128 m2 obytnej časti a je orientovaný na dve svetové strany. Prízemie pozostáva z garáže cca 26 m2, skladových priestoroch 28 m2 a s kotolne 9,5 m2. Prvé nadzemné podlažie: obývačka s krbom 22 m2 a s výstupom na terasu, hosťovská izba 14 m2, jedáleň 9 m2 a kuchyňa 9,8 m2, špajza 2 m2, kúpeľňa s toaletou 4 m2, chodba 4 m2 spolu cca 64 m2. Druhé nadzemné podlažie: spálňa 14 m2 s výstupom na balkón (s prechodom do šatníka a kúpeľne spojenej s toaletou), izba 16 m2, druhá izba 15 m2, kúpeľňa s toaletou 12 m2, šatník 3 m2 a chodba 4 m2 spolu cca 64 m2. Rodinný dom má elektrické podlahové vykurovanie. Na pozemku sa nachádza studňa. Žumpa na pozemku momentálne využívaná ako nádrž na dažďovú vodu. Plyn sa nachádza na ulici, možnosť pripojenia. Tento rodinný dom je skolaudovaný v roku 1996 a je vhodný na rekonštrukciu, ktorú si môže nový vlastník dotvoriť podľa svojho vkusu a požiadaviek. Lokalita: Obec Dubová leží na západnom okraji Podmalokarpatskej pahorkatiny. V obci sa nachádza škola, škôlka, úrad, futbalové ihrisko, pošta a potraviny. Je vzdialená 11 km od mesta Pezinok, od Trnavy 25 km, od Senca 22 km a od Bratislavy 30 km. Pohľad makléra: Veľkým plusom bývania v obci Dubová je okolitá príroda vhodná na turistiku, cykloturistiku a to, že rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti spojenej s okolitou prírodou. Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade. V prípade akýchkoľvek otázok a obhliadok ma neváhajte kontaktovať 7 dní v týždni. Bc. Simona Pániková ☏ ✉ s.panikova@ Počet izieb: 5.izbový Celková úžitková plocha m2: 192 Plocha obytnej časti m2: 128 Výmera pozemku m2: 1000 Zastavaná plocha m2: 130 Pozemok: Mierne svahovitý Konštrukcia domu: Durisol Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno Skolaudovaný v roku: 1996 Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Septik, Verejný vodovod, Studňa, Satelitný prijímač Kúrenie: Elektrické Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Vybavenie domu: Krb, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Zimné športy, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy, Tenisové kurty Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Simona Pániková s.panikova@ Detail realitnej kancelárie: Direc
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
PREDAJ rodinného domu  s potenciálom v obci Dubová
Hľadáte rodinný dom v tichej lokalite plnej zelene neďaleko Malých Karpát? Prípadne víkendový domček na oddych alebo relax? Iba u nás na predaj rodinný dom s potenciálom na prerobenie až 5 izieb v obci Dubová na skok od okresného mesta Pezinok na Dolnej ulici. Rodinný dom je postavený na pozemku o rozlohe 721m2 a rozdeľuje sa na dve časti, tým nám vznikajú dva rodinné domy so samostatným vstupom, po menších úpravách možnosť spojenia do hromady. Na pozemku sa taktiež nachádza terasa s krbom, dreváreň a dve murované miestnosti ktoré slúžia ako kôlne, tým Vám vzniká ďalší priestor ktorý sa dá zobytniť. VÝHODY: - slnečný krásny pozemok - tichá lokalita (mimo hlavnej cesty) - neďaleko Pezinka - vhodné na oddych - možnosť dobudovania ďalších izieb - príjemná atmosféra - parkovanie priamo pred domom - nová strecha - zateplený - neďaleko Malých Karpát ROZLOHA: - pravý rodinný dom - 37.2m2 - ľavý rodinný dom - 56m2 - veranda - 29m2 - kôlne + dreváreň - 60,32m2 DISPOZÍCIA: Vstup do rodinných domov zabezpečuje veranda. V pravom rodinnom dome sa nachádza priestranná kuchyňa, obývacia izba, samostatná spálňa a veľká kúpeľňa so sprchovacím kútom + vaňa s toaletou. V ľavom rodinnom dome sa nachádza kuchyňa, samostatná izba a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti považujeme že po menších stavebných úpravách nám vznikne veľkorysý obytný priestor. Ľavý rodinný dom bol postavený v roku 1951 a pravý 1962. Je vo veľmi udržiavanom stave, rodinný dom je zateplený a má novú strechu ktorá bola menená v roku 2018. Celý rodinný dom má príjemnú atmosféru a disponuje s krásnou slnečnou záhradou. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. V roku 1998 prebehol dom rekonštrukciou , v roku 1999 boli v dome menené okná a rolety. Kúrenie domu zabezpečujú plynové radiátory a krb v obývacej miestnosti. Parkovanie je priamo pred domom. LOKALITA: Dom sa nachádza v blízkosti centra obce, lokalita je veľmi príjemná na bývanie v bezprostrednej blízkosti prírody, na úpätí Malých Karpát. V obci Dubová sa nachádzajú potraviny, autobusová zastávka, ZŠ, MŠ, kostol, obecný úrad, pohostinstvo, pizzeria, pošta, futbalové ihrisko, záhradné centrum, kvetinárstvo.. Vzdialenosť od Bratislavy – 30km, Pezinka – 12km, Trnavy – 25km. Lyžiarske stredisko Zochova chata je vzdialené 8km, hrad Červený kameň – 6 km. Okolitá príroda je vhodná na turistiku, cykloturistiku. Dom je bez tiarch, kúpou voľný. CENA DOMU 252,350 EUR. V uvedenej cene zabezpečíme kompletný realitný a právny servis. Najvýhodnejšie HYPOTEKÁRNE financovanie zabezpečí špecialista BEZPLATNE! *** © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 250m² Obytná plocha: 122.2m² Celková rozloha: 721m² Rozloha pozemku: 721m&s
PREDAJ RODINNÉHO DOMU v krásnom prostredí, Dubová, okres Pez
RE/MAX Plus ponúka na predaj samostatný rodinný dom v obci Dubová, na Zámockej ulici. Dom je 4-izbový s 2 loggiami a terasou, podpivničený, s garážou. Pozemok o veľkosti 642m2. Dom sa nachádza v zastavanej časti obce, vo veľmi príjemnej lokalite, v tichej ulici. Pozemok je oplotený, slnečný, s vysadenými ovocnými stromami a kríkmi. RODINNÝ DOM (RD): » Zámocká ulica, Dubová, okres Pezinok » r. 1972 » 4 izby + samostatná veľká kuchyňa » kompletne podpivničený » zastavaná plocha: 90 m2 » úžitková plocha: 160 m2 + 2x loggia + terasa » mesačné náklady 160 Eur ( plyn, elektrina, voda) Dom je dvojpodlažný, podpivničený, s plochou strechou, postavený z kvádrov, priečky sú murované. Dom je napojený na všetky IS: vodovod, plynovod, elektrické vedenie, kanalizácia. RD má ústredné teplovodné vykurovanie, zdroj tepla - plynový kotol. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. V dome prebehla v priebehu posledných 10 rokov postupne čiastočná rekonštrukcia – výmena plastových okien ( okná majú vnútorné žalúzie a vonkajšie rolety), výmena vonkajších vchodových dverí, krytiny plochej strechy, výmena kotla, zrekonštruovaná kúpeľňa, v kúpeľni nové rozvody vody. DISPOZÍCIA: (pôdorys v galérii) Prízemie: vstupná predsieň, schodisko, vstup do pivnice. Z predsiene sa vstupuje do obývacej izby (19m2), samostatnej kuchyne (16m2) so špajzou a loggiou a kúpeľne so sprchovým kútom. Z kúpeľne je vstup do samostatného WC. Poschodie: chodba, z ktorej sa vstupuje na terasu (8m2), 3x izba (18,5m2, 16m2, 12,5m2). Jedna izba má loggiu. Pivničné priestory: schodisko, chodba, technická miestnosť s kotlom, práčovňa / kúpeľňa s vaňou a wc, sklad a garáž. Pivničné priestory je možné zmeniť na bytovú jednotku a vytvoriť viacgeneračné bývanie. POZEMOK: » o výmere 642 m2 » rovinatý, slnečný » oplotený murovaným plotom » vstup na pozemok z ulice je cez kovovú bránu » na pozemku sa nachádza zastrešené parkovacie státie a murovaný sklad na náradie LOKALITA: Dom sa nachádza v blízkosti centra obce, lokalita je veľmi príjemná na bývanie v bezprostrednej blízkosti prírody, na úpätí Malých Karpát. V obci Dubová sa nachádzajú potraviny, autobusová zastávka, ZŠ, MŠ, kostol, obecný úrad, pohostinstvo, pizzeria, pošta, futbalové ihrisko, záhradné centrum, kvetinárstvo.. Vzdialenosť od Bratislavy – 30km, Pezinka – 12km, Trnavy – 25km. Lyžiarske stredisko Zochova chata je vzdialené 8km, hrad Červený kameň – 6 km. Okolitá príroda je vhodná na turistiku, cykloturistiku. Dom je bez tiarch, kúpou voľný. Tento rodinný dom v krásnom prostredí Malých Karpát MÁ HODNOTU: 290.000 Eur Uvedená cena je vrátane provízie RK, poradenstva a kompletného právneho servisu (kúpne zmluvy sú pripravované cez notársky úrad). Nehnuteľnosť je možné financovať hypotekárnym úverom - bezplatne Vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver. Tento dom sa predáva EXKLUZÍVNE
PREDAJ RODINNÉHO DOMU v krásnom prostredí, Dubová, okres Pez
RE/MAX Plus ponúka na predaj samostatný rodinný dom v obci Dubová, na Zámockej ulici. Dom je 4-izbový s 2 loggiami a terasou, podpivničený, s garážou. Pozemok o veľkosti 642m2. Dom sa nachádza v zastavanej časti obce, vo veľmi príjemnej lokalite, v tichej ulici. Pozemok je oplotený, slnečný, s vysadenými ovocnými stromami a kríkmi. RODINNÝ DOM (RD): » Zámocká ulica, Dubová, okres Pezinok » r. 1972 » 4 izby + samostatná veľká kuchyňa » kompletne podpivničený » zastavaná plocha: 90 m2 » úžitková plocha: 180 m2 + 2x loggia ( 2x4m2) + terasa (8m2) Dom je dvojpodlažný, podpivničený, s plochou strechou, postavený z kvádrov, priečky sú murované z tehál. Dom je napojený na všetky IS: vodovod, plynovod, elektrické vedenie, kanalizácia. RD má ústredné teplovodné vykurovanie, zdroj tepla - plynový kotol. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. V dome prebehla v priebehu posledných 10 rokov postupne čiastočná rekonštrukcia – výmena plastových okien ( okná majú vnútorné žalúzie a vonkajšie rolety), výmena vonkajších vchodových dverí, krytiny plochej strechy, výmena kotla, zrekonštruovaná kúpeľňa, v kúpeľni nové rozvody vody. DISPOZÍCIA: (pôdorys v galérii) Prízemie: vstupná predsieň, schodisko, vstup do pivnice. Z predsiene sa vstupuje do obývacej izby (19m2), samostatnej kuchyne (16m2) so špajzou a loggiou a kúpeľne so sprchovým kútom. Z kúpeľne je vstup do samostatného WC. Poschodie: chodba, z ktorej sa vstupuje na terasu (8m2), 3x izba (18,5m2, 16m2, 12,5m2). Jedna izba má loggiu. Pivničné priestory: schodisko, chodba, technická miestnosť s kotlom, práčovňa / kúpeľňa s vaňou a wc, sklad a garáž. Pivničné priestory je možné zmeniť na bytovú jednotku a vytvoriť viacgeneračné bývanie. POZEMOK: » o výmere 642 m2 » rovinatý, slnečný » oplotený murovaným plotom » vstup na pozemok z ulice je cez kovovú bránu alebo malú bránku » na pozemku sa nachádza zastrešené parkovacie státie a murovaný sklad na náradie LOKALITA: Dom sa nachádza v blízkosti centra obce, lokalita je veľmi príjemná na bývanie v bezprostrednej blízkosti prírody, na úpätí Malých Karpát. V obci Dubová sa nachádzajú potraviny, autobusová zastávka, ZŠ, MŠ, kostol, obecný úrad, pohostinstvo, pizzeria, pošta, futbalové ihrisko, záhradné centrum, kvetinárstvo.. Vzdialenosť od Bratislavy – 30km, Pezinka – 12km, Trnavy – 25km. Lyžiarske stredisko Zochova chata je vzdialené 8km, hrad Červený kameň – 6 km. Okolitá príroda je vhodná na turistiku, cykloturistiku. Dom je bez tiarch, kúpou voľný. Tento rodinný dom v krásnom prostredí Malých Karpát MÁ HODNOTU: 290.000 Eur Uvedená cena je vrátane provízie RK, poradenstva a kompletného právneho servisu (kúpne zmluvy sú pripravované cez notársky úrad). Nehnuteľnosť je možné financovať hypotekárnym úverom - bezplatne Vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver. Tento dom sa predáva EXKLUZÍVNE prostredníctvom rea