inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinný dom Čečejovce, plynové kúrenie, krb, kotol na tuhé p

Kategória: Domy

Dvojpodlažný rodinný dom v Čečejovciach, s  plynovým kúrením, krbom a  kotlom na tuhé palivo. 




Súčasná podoba domu vznikla rekonštrukciou a prístavbou  pôvodného rodinného domu, ktorý sa bol postavený v 90. rokoch a niesol ľudový názov  „kocka“.

Rozloženie domu:




Prízemné podlažie:

jednoizbový byt s kúpeľňou, v pôvodnom stave,
komora,
kotolňa,
prevádzkový priestor v súčasnosti využívaný ako masérňa so sprchovacím kútom a wc,
garáž,
SAMOSTATNÉ VSTUPY Z DVORA DO KAŽDÉHO PRIESTORU.




Druhé nadzemné podlažie:

štvorizbový byt s kuchyňou, jedálňou a balkónom,
SAMOSTATNÝ VSTUP SCHODISKOM Z DVORA.




Pozemok:

dvor s okrasnými krami, stromami a ovocnými drevinami,
altánok a terasa,
funkčný bazén s priemerom 5m a hĺbkou 1,5m,
dielňa/malý sklad,
nové betónové oplotenie,
studňa,
kamerový systém.




Dom stojí na pozemku veľkom 565 m2 , pričom plocha domu má veľkosť 116 m2. Je napojený na vodovod, plyn, elektrinu. Má žumpu s objemom 20 000 l. Dom je vykurovaný novým plynovým kotlom, alternatívu zabezpečuje kotol na tuhé palivo.  Na hornom podlaží je možné využívať krb.  Na pozemku sa nachádza studňa s úžitkovou vodou.

Muškátová ulica je tichá, slepá ulica s malým počtom rodinných domov. Je to príjemné miesto na bývanie, priestor za domom so záhradou a bazénom poskytuje súkromie na oddych.

Lokalita:

Obec Čečejovce je obľúbeným miestom na bývanie s 20 minútovou jazdou autom do Košíc a do 10 minút jazdy do Moldavy nad Bodvou. Má autobusové spojenie a prechádza ňou železničná trať. Nachádza sa tu základná škola s materskou školou, ambulancia lekára a lekáreň, pošta, obchod, verejné multifunkčné ihrisko a telocvičňa, detské ihrisko a kultúrny dom.

Ostatné fotografie, 3D prehliadka a pôdorysy sa nachádzajú:
Rodinný dom Čečejovce, plynové kúrenie, krb, kotol na tuhé p
Podobné inzeráty
Invest & Real | Gazdovský rodinný dom | Čečejovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Čečejovce Mestská časť: Obec: Čečejovce Invest & Real a Adrián Puškáš Vám exkluzívne ponúka na predaj príjemný rodinný dom v obci Čečejovce. Bývanie v tejto časti širšieho okolia Košíc - konkrétne len 20 minút od Košíc, je vhodné hlavne pre rodiny, ktorým vyhovuje pokojná poloha bývania, no zároveň aj skvelá dostupnosť mesta. Dom disponuje tromi plnohodnotnými spálňami a jednej obývacej izby. DOM: Dom gazdovského typu má podlhovasté rozloženie izieb, 3 izby sú priechodné. Vchodovými dverami vstupujeme do chodbičky ktorá spája napravo 2 izby (samostatná spálňa + priechodná detská izba alebo pracovňa), oproti vchodu sa nachádza komora, po ľavej strane pokračujeme do ďalšich 2 izieb, ďalej prejdeme do kuchyne a z kuchyne sa dostaneme na koniec domu kde sa nachádza kúpelňa s veľkou vaňou, spojená s toaletou. Po celej dĺžke domu sa tiahne gánok, ktorý je v jedej časti domu zateplený. Z vonkajšej časti domu sa nachádza vstup do technickej miestnosti a do rozsiahleho altánku. K štandardom domu patrí vykurovanie elektrickým obojživelným kotlom, ktorým je možné vykurovať aj tuhým palivom. Dom nie je pripojený na kanalizáciu využíva žumpu. Udržiavaná záhrada je svojou rozlohou a vybavenosťou vhodná na všestranné využitie - či už na rôzne rodinné aktivity, spoločenské stretnutia pri ktorých je možné využiť altánok s vybudovaným krbom alebo záhradkárčenie so záhradným domčekom. Na záhrade sa nachádza aj užitočná kopaná studňa. LOKALITA: Dom je situovaný v centre obce Čečejovce, s rodinným charakterom bývania. Súčasťou okolia sú menšie potraviny, kostol, detské ihrisko. Hlavným pozitívom je výborná dostupnosť autom aj autobusovou dopravou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 900 m2 Úžitková plocha: 86 m2 Plocha pozemku: 900 m2 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa El. napätie: 230/400V Voda: studňa a vodovod Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné Pivnica: nie
Invest & Real | Rodinný dom | Čečejovce | REZERVOVANÉ
Typ: Rodinný dom Ulica: Čečejovce Mestská časť: Obec: Čečejovce Invest & Real a Adrián Puškáš Vám exkluzívne ponúka na predaj príjemný rodinný dom v obci Čečejovce. Bývanie v tejto časti širšieho okolia Košíc - konkrétne len 20 minút od Košíc, je vhodné hlavne pre rodiny, ktorým vyhovuje pokojná poloha bývania, no zároveň aj skvelá dostupnosť mesta. Dom disponuje tromi plnohodnotnými spálňami a jednej obývacej izby. DOM: Dom gazdovského typu má podlhovasté rozloženie izieb, 3 izby sú priechodné. Vchodovými dverami vstupujeme do chodbičky ktorá spája napravo 2 izby (samostatná spálňa + priechodná detská izba alebo pracovňa), oproti vchodu sa nachádza komora, po ľavej strane pokračujeme do ďalšich 2 izieb, ďalej prejdeme do kuchyne a z kuchyne sa dostaneme na koniec domu kde sa nachádza kúpelňa s veľkou vaňou, spojená s toaletou. Po celej dĺžke domu sa tiahne gánok, ktorý je v jedej časti domu zateplený. Z vonkajšej časti domu sa nachádza vstup do technickej miestnosti a do rozsiahleho altánku. K štandardom domu patrí vykurovanie elektrickým obojživelným kotlom, ktorým je možné vykurovať aj tuhým palivom. Dom nie je pripojený na kanalizáciu využíva žumpu. Udržiavaná záhrada je svojou rozlohou a vybavenosťou vhodná na všestranné využitie - či už na rôzne rodinné aktivity, spoločenské stretnutia pri ktorých je možné využiť altánok s vybudovaným krbom alebo záhradkárčenie so záhradným domčekom. Na záhrade sa nachádza aj užitočná kopaná studňa. LOKALITA: Dom je situovaný v centre obce Čečejovce, s rodinným charakterom bývania. Súčasťou okolia sú menšie potraviny, kostol, detské ihrisko. Hlavným pozitívom je výborná dostupnosť autom aj autobusovou dopravou. Status: rezervované Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 900 m2 Úžitková plocha: 86 m2 Plocha pozemku: 900 m2 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa El. napätie: 230/400V Voda: studňa a vodovod Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné Pivnica: nie
Rodinný dom, Čečejovce, Muškátova ulica
Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom v Čečejovciach, s plynovým kúrením, krbom a kotlom na tuhé palivo. Má dva samostatné byty, garáž, pekný pozemok, studňu, bazén a mnoho iných výhod. Súčasná podoba domu vznikla rekonštrukciou a prístavbou pôvodného rodinného domu, ktorý sa bol postavený v 90. rokoch a niesol ľudový názov „kocka“. Rozloženie domu: Prízemné podlažie: jednoizbový byt s kúpeľňou, v pôvodnom stave, komora, kotolňa, prevádzkový priestor v súčasnosti využívaný ako masérňa so sprchovacím kútom a wc, garáž, SAMOSTATNÉ VSTUPY Z DVORA DO KAŽDÉHO PRIESTORU. Druhé nadzemné podlažie: štvorizbový byt s kuchyňou, jedálňou a balkónom, SAMOSTATNÝ VSTUP SCHODISKOM Z DVORA. Pozemok: dvor s okrasnými krami, stromami a ovocnými drevinami, altánok a terasa, funkčný bazén s priemerom 5m a hĺbkou 1,5m, dielňa/malý sklad, nové betónové oplotenie, studňa, kamerový systém. Dom stojí na pozemku veľkom 565 m2 , pričom plocha domu má veľkosť 116 m2. Je napojený na vodovod, plyn, elektrinu. Má žumpu s objemom 20 000 l. Dom je vykurovaný novým plynovým kotlom, alternatívu zabezpečuje kotol na tuhé palivo. Na hornom podlaží je možné využívať krb. Na pozemku sa nachádza studňa s úžitkovou vodou. Muškátová ulica je tichá, slepá ulica s malým počtom rodinných domov. Je to príjemné miesto na bývanie, priestor za domom so záhradou a bazénom poskytuje súkromie na oddych. Lokalita: Obec Čečejovce je obľúbeným miestom na bývanie s 20 minútovou jazdou autom do Košíc a do 10 minút jazdy do Moldavy nad Bodvou. Má autobusové spojenie a prechádza ňou železničná trať. Nachádza sa tu základná škola s materskou školou, ambulancia lekára a lekáreň, pošta, obchod, verejné multifunkčné ihrisko a telocvičňa, detské ihrisko a kultúrny dom. 3D ohliadku a pôdorys nájdete na:
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, DVOJG…
rodinný dom, Veľké Blahovo, Veľké Blahovo, Dunajská Streda - KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, DVOJGARÁŽ, SKLAD NÁRADIA, POZEMOK IDEÁLNY 700 m2 Popis: Ponúkam na predaj kompletne zrekonštruovaný rodinný dom s dvojgarážou pri Dunajskej Strede v obci Veľké Blahovo na pozemku o výmere 700 m2. 3-izbový rodinný dom s obytnou plochou 100m2 je vo veľmi dobrom, ihneď v obývateľnom stave bez podpivničenia a bol postavený v roku 1965 z tehál . Dispozičné riešenie domu : Predsieň , chodba, kuchyňa, obývacia izba s výstupom na krytú terasu, izba, kúpeľňa s vaňou a so sprchovacím kútom, samostatná toaleta, spáľňa. Dom je napojený na elektrinu 220/380V , kúrenie je plynové - gamatky, alebo na tuhé palivo nakoľko v obývačke je krb s prieduhmi, voda je zásobovaná z mestského vodovodu , odvoz odpadových vôd je riešená kanalizáciou . Na polievanie v záhrade slúži vlastná studňa napojená na automatický zavlažovací systém. V rodinnom dome prebehla kompletná hĺbková rekonštrukcia v roku 2013, počas ktorej boli vymenené : okná za plastové , strecha - laty pod plechovou krytinou, plechová krytina, fasáda - zateplenie 8 cm sklenenou vatou, elektroinštalačný materiál, rozvody elektriny , nová poistná skriňa , potrubia, nové kúrenie - gamatky - krb s prieduchmi, komplet nova kúpelňa s toaletou , podlahy , interiérové dvere , vchodové dvere , nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi , vstavané skrine, sadrokartónové stropy, steny sú upravené - vystierkované. Pozemok je ideálny, oplotený a priestranný o rozlohe 700 m2 na ktorom sú: dvojgaráž ( za sebou dve autá) krytá terasa, sklad náradia, oddelený priestor pre zeleninu, inak je zatrávnený, je v udržiavanom stave - ovocné stromy - okrasné rastliny - záhradné jazierko. Odporúčam tento rodinný dom lebo je vo veľmi dobrom , ihneď v obývateľnom stave , ŽIADNA ĎALŠIA INVESTÍCIA, TREBA SA LEN NASŤAHOVAŤ A BÝVAŤ! V prípade záujmu kontaktujte ma prosím, teším sa na Vás! Kontaktná osoba: Jozef Andrejkovics, tel.: Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 160 Plocha obytnej časti m2: 100 Výmera pozemku m2: 700 Zastavaná plocha m2: 139 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1965 Rok poslednej rekonštrukcie: 2013 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa, Satelitný prijímač, Internet Kúrenie: Plynové, Na tuhé palivo, Kombinované Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Dvojgaráž Vybavenie domu: Krb, Terasa Rekonštrukcie: Po kompletnej rekonštrukcii, Kúpelňa, WC, Fasáda, Strecha, Podlahy, Omietky, Rozvody, Kúrenie Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Zimné športy, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Jozef Andrejkovics
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.