inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinný dom priamo v centre mesta Mosonmagyaróvár

Kategória: Domy

Home 4 Life s. r. o. Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom na tichej ulici v centre mesta Mosonmagyaróvár.

Tento rodinný dom je v ponuke za najnižšiu cenu vo svojej kategórii, v jednej z najobľúbenejších, najkrajších a usporiadaných ulíc centra mesta, v rezidenčnej štvrti. Ulica, na ktorej je tento dom, sa nachádza v samom srdci mesta, ale keďže automobilová doprava má prednosť len v uliciach, ktoré ju križujú, neprechádza cez ňu v podstate žiadna premávka (sústredí sa na paralelné ulice), vďaka čomu je neuveriteľne tichá a pokojná.

Nehnuteľnosť odporúčam predovšetkým rodinám alebo mladým ľuďom plánujúcim rodinu, nakoľko je mimoriadne priestranná (dom s úžitkovou plochou 139m2 na pozemku 846m2).

V blízkosti sú dostupné všetky obchody, podniky a služby. Vzdialenosť od centra Bratislavy: 42 km (27 minút po diaľnici), vzdialenosť od Rajky 15 km (15 minút).

Vstup do domu je možný z dvora cez priestrannú a krytú terasu (19 m2). Po vstupe sa dostaneme do predsiene, z ktorej sa otvára kuchyňa/jedáleň, kúpeľňa/WC, komora (z ktorej sa dostaneme aj do podkrovia a pivnice), ako aj priestranné izby plné svetla. Vďaka svojej veľkosti sa dajú ľahko premeniť a rozdeliť podľa vkusu nového majiteľa. Strešná konštrukcia je v podstate nová, v roku 2018 bola zrekonštruovaná (čiastočne vymenená) tesárska konštrukcia, kompletne vymenený obklad a pokrytý škridlami. Objekt je čiastočne podpivničený (viac ako 35m2). Dom je vykurovaný plynovým kotlom s radiátorovým tepelným výkonom. V suteréne sa nachádza aj kotol na zmiešané palivo.
Do ďalšej časti budovy je možný prístup cez samostatný vchod. V súčasnosti slúži ako sklad, no podľa pôvodnej funkcie to bola kancelária. Otvára sa z nej aj zasadačka a toaleta. Predná časť kancelárie je presklená po celej výške fasády. V budúcnosti sa dá prerobiť na obytný priestor alebo využiť v pôvodnej funkcii, ale môže fungovať aj ako kaderníctvo, kozmetický salón, či zubná ambulancia.

Vedľa objektu je krytý prístrešok pre auto s trámovou konštrukciou s odkladacou plochou (ideálne pre záhradné náradie a kosačku). Obrovská záhrada s menšími ovocnými stromami sa nachádza v zadnej časti pozemku.

V blízkosti sa nachádza nemocnica, školy, škôlky, pošta, kultúrny dom, múzeum, obchodné centrum, obchody, zábavné podniky, telocvičňa.

Rodinný dom sa ponúka na predaj za výnimočnú cenu 150.000 EUR.

Uvedená cena je vrátane provízie kancelárie Home 4 Life s. r. o., ktorá zahŕňa tlmočenie, servis pred podpisom kúpnej zmluvy a tiež pomoc pri prehlásení vlastníka na úradoch a u dodávateľov energií. Ku kúpnej cene je potrebné pripočítať poplatok za spísanie zmluvy u autorizovaného advokáta.

Hľadáte najvhodnejší spôsob financovania? Pomôžeme Vám nájsť riešenie za súčinnosti skúsených finančných poradcov.

Kontakt: home4lifesro@ – kontaktovať nás môžete aj cez víkend
Rodinný dom priamo v centre mesta Mosonmagyaróvár
Podobné inzeráty
RD dom na predaj, Nitra - Šúdol
Rodinný dom priamo v Nitre, Šúdol - 1 Rodinný dom priamo v Nitre, Šúdol - 2 Rodinný dom priamo v Nitre, Šúdol - 3 Rodinný dom priamo v Nitre, Šúdol - 4 Rodinný dom priamo v Nitre, Šúdol - 5 Rodinný dom priamo v Nitre, Šúdol - 6 Rodinný dom priamo v Nitre, Šúdol - 7 Rodinný dom priamo v Nitre, Šúdol - 8 Rodinný dom priamo v Nitre, Šúdol - 9 Rodinný dom priamo v Nitre, Šúdol - 10 Ponúkame vám na predaj 3 poschodový rodinný dom s dvojgarážou a bazénom v Nitre na Hviezdoslavovej ulici, niekoľko metrov od mestskej časti Šúdol, ktorý stojí na 13,2 árovom pozemku. Bol postavený z tepelnoizolačných tvárnic YTONG Lambda a skolaudovaný v roku 2011. Na dome je izolácia 180mm - nobasil, elek.pripojenie na 380V a je napojený na všetky IS okrem kanalizácie. Odpad je riešený žumpou o veľkosti 10m3 s certifikovanou čističkou, z ktorej voda sa následne používa na zavlažovanie. Zastavaná plocha je 147m2, podlahová plocha domu je cca 140m2 + celopodpivničenie, s možnosťou zobytnenia podkrovia. Nachádzajú sa v ňom 4 izby-spálne + obývačka spojená s kuchyňou a výstup na zadnú terasu, ktorá je prekrytá. Predná terasa, vyvýšená, na ktorú sa ide schodami má 24m2 a potrebuje dokončenie. Pod ňou je dvojgaráž o veľkosti 50m2 s rozmermi približne 8x6,2 Na každom poschodí je kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. V dome je ústredné kúrenie, ale aj kachle s prieduchmi do každej izby. Strecha je plechová + izolácia. Náš názor: dom je postavený priamo v Nitre na krásnom, veľkom pozemku ideálnom pre rodiny s deťmi, s výbornou dostupnosťou a vedením bezproblémového každodenného života, nakoľko v tesnej blízkosti je niekoľko MŠ, ZŠ, MHD, obchodných centier, nákupných centier, poliklinika, ihriská, športoviská a mnohé iné . Potrebuje určité dokončenia, ktoré však nijako neovplyvňujú bývanie, iba estetickú stránku domu. Veľkou výhodou sú nízke mesačné náklady 150€ a možnosť pripojenia na obecné siete. K dispozícii je celá stavebná dokumentácia
PREDAJ 4izbový rodinný dom Mosonmagyaróvár
Typ: Rodinný dom Ulica: Duna Obec: Mosonmagyaróvár Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj rodinný dom v maďarskom mestečku Mosonmagyaróvár. Nádherný domov čaká na svojich nových obyvateľov v obľúbenom rezidenčnom parku Duna, maďarského mestečka Mosonmagyaróvár. Rodinný dom bol postavený v roku 2015, jednopodlažný, drevenej konštrukcie, s podlahovou plochou 84 m2 a pozemkom 420 m2. Je súčasťou dvojdomu. DISPOZÍCIA: chodba, priestranná obývačka / americká kuchyňa, 3 izby, špajza, terasa, kúpeľňa s vaňou a WC. 1. izba (13,65 m2) 2. izba (12,19 m2) 3. izba (10,24 m2) obývačka + jedáleň s americkou kuchyňou (33,44 m2) špajza (2,68 m2) kúpeľňa (6,5 m2) ) WC (1,8 m2) chodba (4,36 m2) Dvere sú plastové, žalúzie a sieťky proti hmyzu. Kúrenie je plynové- podlahové kúrenie. Na chladenie/kúrenie domu bola nainštalovaná klimatizácia. Podkrovie domu je vhodné na odkladanie sezónnych potrieb. Parkovanie: kryté parkovacie miesto, vhodné na parkovanie 2 áut. Vchod je vydláždený a terasa je krytá. Zavlažovanie je vyriešené vlastnou studňou a závlahovým systémom. Cena: 255.500 € Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s maklérom. KONTAKT : Katarína Hudáková Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 84 m2 Úžitková plocha: 84 m2 Plocha pozemku: 420 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Materiál: drevostavba
PREDAJ 4izbový rodinný dom Mosonmagyaróvár
Typ: Rodinný dom Ulica: Duna Obec: Mosonmagyaróvár Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj rodinný dom v maďarskom mestečku Mosonmagyaróvár. Nádherný domov čaká na svojich nových obyvateľov v obľúbenom rezidenčnom parku Duna, maďarského mestečka Mosonmagyaróvár. Rodinný dom bol postavený v roku 2015, jednopodlažný, drevenej konštrukcie, s podlahovou plochou 84 m2 a pozemkom 420 m2. Je súčasťou dvojdomu. DISPOZÍCIA: chodba, priestranná obývačka / americká kuchyňa, 3 izby, špajza, terasa, kúpeľňa s vaňou a WC. 1. izba (13,65 m2) 2. izba (12,19 m2) 3. izba (10,24 m2) obývačka + jedáleň s americkou kuchyňou (33,44 m2) špajza (2,68 m2) kúpeľňa (6,5 m2) ) WC (1,8 m2) chodba (4,36 m2) Dvere sú plastové, žalúzie a sieťky proti hmyzu. Kúrenie je plynové- podlahové kúrenie. Na chladenie/kúrenie domu bola nainštalovaná klimatizácia. Podkrovie domu je vhodné na odkladanie sezónnych potrieb. Parkovanie: kryté parkovacie miesto, vhodné na parkovanie 2 áut. Vchod je vydláždený a terasa je krytá. Zavlažovanie je vyriešené vlastnou studňou a závlahovým systémom. Cena: 252.000 € Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s maklérom. KONTAKT : Katarína Hudáková Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 84 m2 Úžitková plocha: 84 m2 Plocha pozemku: 420 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Materiál: drevostavba
PREDAJ 3izbový rodinný dom Mosonmagyaróvár
Typ: Rodinný dom Ulica: Mosonmagyaróvár Obec: Mosonmagyaróvár Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Bratislava ponúka na predaj 3izbový rodinný v maďarskom mestečku Mosonmagyaróvár. Dom sa nachádza v tichej uličke tohto príjemného mestečka. Podlahová plocha: 62 m2 Pozemok: 246 m2. Dom prešiel rekonštrukciou, ktorá bola dokončená 2023.  Bola vymenená strecha a trámy. Vonkajšie zateplenie fasády domu je 15 cm. Dispozícia: vstupná chodba, 2 spálne, obývačka s americkou kuchyňou, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC. Okná a dvere sú plastové. Vykurovanie je plynové s radiátorovým odvodom tepla. Vo dvore je vytvorené kryté parkovisko, ktorého strechu je možné po dohode s majiteľom v prípade potreby prekryť. Cena: 159.000€ Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s maklérom. KONTAKT : Katarína Hudáková Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 62 m2 Úžitková plocha: 62 m2 Plocha pozemku: 246 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - plyn
PREDAJ 4izbový rodinný dom Mosonmagyaróvár
Typ: Rodinný dom Ulica: Mosonmagyarovar Obec: Mosonmagyaróvár V obľúbenom rezidenčnom parku maďarského mestečka Mosonmagyaróvár, v rezidenčnom parku Duna Vám ponúkam tento dobre vybavený rodinný dom s krásnym pozemkom. Ide o jednopodlažný dom, s obytnou plochou 130 m2, pozemok má 756 m2. Súčasní majitelia ho kompletne zrekonštruovali v roku 2015. Vymenené boli podlahy, dlažby, interiérové ​​dvere. V izbách je praktický vstavaný nábytok a nová kuchynská linka. Vonkajšia fasáda je zateplená. Dispozícia: vstupná chodba, priestranná obývačka/jedáleň/americká kuchyňa, odtiaľ sa vchádza na krytú terasu 25 m2, chodba, špajza, 3 izby, kúpeľňa s vaňou + sprchovací kút, samostatné WC a práčovňa, 20 m2 garáž. Dvere a okná sú plastové, vybavené žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Kúrenie je plynové s radiátorovým odvodom tepla + podlahové kúrenie. Zakúriť sa dá aj útulným krbom v obývačke. Vstup do garáže je možný z domu aj z ulice, kde je elektrická brána. Z obývačky sa vychádza na dobre vybavenú terasu. Záhradná časť je krásne upravená.  Nedávno bol vymenený aj plot a brána. Na dvore sa nachádza 25 m2 zateplený "domček" výborný na uskladnenie strojov a náradia, ako aj kryté parkovacie miesto. Záhradu je možné zavlažovať z automatického zavlažovacieho systému.  Cena: 316.000€ Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s maklérom. KONTAKT : Katarína Hudáková Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 130 m2 Úžitková plocha: 130 m2 Plocha pozemku: 756 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230/400V Garáž: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.