inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinný dom s veľkou slnečnou záhradou 1224 m2 Prenčov

Kategória: Domy

KARIN & PARTNERS ponúka na predaj 2 izbový, južne orientovaný, zrekonštruovaný dom v spoločnom dvore s krásnou slnečnou záhradou 1224 m2 a hospodárskou budovou v obci Prenčov, okres Banská Štiavnica.

Druh: Rodinný dom
Počet izieb: 2
Stav: Zrekonštruovaný
Úžitková plocha domu: 60 m2
Hospodárska budova: 50m2
Pozemok: Záhrada 1224 m2 / Spoločný dvor: 570m2
Lokalita: Prenčov / okres Banská Štiavnica
Orientácia: Južná
Siete: Elektrina / Voda (vlastná studňa + obecná) / ČOV
Kúrenie: Elektrina (centrálne) / Krb / Kachľová pec
Cena : 85.000€

Slnečný rodinný dom v obci Prenčov umožňuje novým majiteľom okamžité bývanie. Je vhodný na trvalé bývanie a ideálny na rekreačné využitie ako chalupa. Na krásnom slnečnom pozemku s rozlohou 1224 m2 sú zdravé ovocné stromy, vinič, niekoľko záhonov a väčší fóliovník. Pri dome je menšia hospodárska budova z ktorej polovica je využívaná ako komora a zvyšná časť ako dreváreň plus sklad náradia.

TECHNICKÉ ÚDAJE:
Rodinný dom je zrekonštruovaný, v dobrom suchom stave, napojený na elektrinu. Vykurovanie je centrálne, riešené elektrickým kotlom a pevným palivom v jednotlivých miestnostiach v kombinácii krb (obývačka) a kachľová pec (izba). Dom je napojený na obecný vodovod, no hlavným zdrojom vody je studňa, ktorá je spoločná s domom v spoločnom dvore. Podobne je to aj s odpadom, ktorý je riešený spoločnou čističkou odpadových vôd (čov) s priľahlým domom. Strecha je zdravá (menená v 2012), podkrovie priestranné s možnosťou zobytnenia, okná plastové, obvodové múry kameň, priečky tehla.

DISPOZÍCIA:
Dom má dva vstupy zo spoločného dvora. Vstupuje sa do presklenej a slnečnej predsiene pozdĺž celého domu, z ktorej sa vchádza jedným vstupom do obývacej miestnosti a druhým priamo do kuchyne. Všetky miestnosti sú vnútorne navzájom prepojené. Z obývačky sa prechádza do izby a kúpeľne, z ktorej sa prechádza do kuchyne (Pôdorys vo fotodokumentácii).

POZEMOK:
Pozemok sa skladá z dvoch častí: Záhrada s rozlohou 1224m2 a spoločný dvor o veľkosti 570m2. Do dvora, ktorý je spoločný s priľahlým domom sa vstupuje cez bránu od hlavnej cesty. Medzi bránou a cestou je široký chodník vyložený zámkovou dlažbou, ktorý sa tiahne pozdĺž celej obce Prenčov. Dvor je mierne svahovitý vyložený tiež zámkovou dlažbou.
Do záhrady sa vchádza popri studni schodíkmi z dvora. Záhrada je mierne svahovitá, vzhľadom na južnú orientáciu slnečná a poskytuje krásne výhľady na okolitú krajinu Štiavnických vrchov.

LOKALITA:
Rodinný dom sa nachádza v peknom prostredí Štiavnických vrchov v spodnej časti obce Prenčov, vzdialenej 15km južne od historickej Banskej Štiavnice. Obec je veľmi pekná, tichá, upravená a disponuje dobrou občianskou vybavenosťou ako je Pošta, Obecný úrad, Materská škôlka, Základná škola, obecná knižnica, komunitné centrum, 2x potraviny, cukráreň, domov dôchodcov, kaderníctvo, katolícky a evanjelický kostol...


KONTAKT: Juraj Ladziansky , 0944
Rodinný dom s veľkou slnečnou záhradou 1224 m2 Prenčov
Podobné inzeráty
Krásny 3 izbový rodinný dom na predaj v obci Prenčov blízko
Exkluzívne ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Prenčov s krásnym slnečným pozemkom a tehlovou udiarničkou. Obec Prenčov je súčasťou Chránenej krajinnej oblasti Štiavnické vrchy , ktorá je vzdialená od Banskej Štiavnice do cca 11 km. Rodinný dom prešiel v roku 2022 kompletnou rekonštrukciou a predáva sa aj vrátane jeho zariadenia. Obytná plocha domu ma výmeru 124 m2 a pozostáva z 3 obytných izieb, centrálnej kuchyne a kúpeľne s toaletou. Kúrenie v dome je možné 2 spôsobmi a to prostredníctvom pevného paliva a elektriky. Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu, na pozemku sa nachádza aj studňa s ktorou je možné zalievať prípadnú záhradku alebo trávnik na pozemku. Na pozemku sa nachádzajú viaceré hospodárske budovy, ktoré môžu byť využívané rôznymi spôsobmi, či už ako odkladací priestor, garáž na auto, pivnica na potraviny, udiareň a ktoré svojou polohou a v nadväznosti na hlavnú stavbu vytvárajú dokonalé súkromie od susedných domov. Dom sa nachádza v tichej lokalite obce, čo mu dáva navyše potenciál využívať ho aj rekreačne ako chalupu, ak hľadáte miesto na oddych, preč z hlučného a rušného mesta. Celková výmera pozemku vrátane zastavanej plochy je vo výmere 1024 m2. Dom je voľný k užívaniu okamžite a vzhľadom k tomu, že sa predáva aj s jeho vnútorným zariadením, tak k nasťahovaniu Vám bude stačiť priviesť si len svoje osobné veci. S financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti Vám taktiež radi a ochotne pomôžeme, tak neváhajte a okúste život blízko štiavnických jazier v malebnej dedinke Prenčov. Pri rýchlom jednaní možnosť výraznej zľavy !!!!!
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Rodinný dom - Banská Štiavnica
Ponúkame na predaj samostatne stojaci 5 izbový rodinný dom v Banskej Štiavnici, v nádhernej lukratívnej lokalite kopca pod Kalváriou s veľkou slnečnou záhradou a výhľadom na celú Banskú Štiavnicu. Dom je vhodný na trvalé bývanie, alebo rekreačné užívanie v prekrásnom historickom prostredí Banskej Štiavnice a jej okolitých lesov. Rodinný dom sa nachádza na ul. SNP 29. V Banskej Štiavnici, súp. č. 1712 k. ú. Banská Štiavnica, okres Banská Štiavnica, je situovaný samostatne v zastavanom území obce, v zástavbe rodinných domov podobného prevedenia z rovnakého obdobia s prístupom z asfaltovej komunikácie. Parcela je situovaná v mierne svahovitom teréne na okraji mesta, v pokojnej časti s prístupom do historického centra mesta do piatich minút autom. Samotný pozemok, na ktorom sa rodinný dom nachádza je diskrétny, panoramaticky orientovaný, rovinatý a ponúka atraktívne výhľady na Sitno a Štiavnické Vrchy. Rodinný dom je podpivničený, má priestrannú garáž s kotolňou, letnou kuchynkou a hospodársko - technickými miestnosťami, /dreváreň, sklad náradia/. Prvé nadzemné podlažie je s veľkou, priestrannou predsieňou, schodiskom, kuchyňou, veľkou slnečnou obývačkou s dverami na záhradu a toaletou so sprchovacím kútom. Druhé nadzemné podlažie - obytné podkrovie, ponúka priestrannú chodbu, dve útulné podkrovné izby a jednu priestrannú veľkú izbu s balkónom, ktorú je možné rozdeliť na dve samostatné izby s balkónom, /vhodné aj ako hosťovské izby, alebo pre možnosť prenajímania a pod./ K rodinnému domu prislúcha ešte drobná stavba – priestranná garáž so sedlovou strechou, ktorá má vstupné dvere s diaľkovým ovládaním, bočné dvere a dve okná do záhrady, môže slúžiť aj ako záhradný domček, sklad, alebo letná kuchynka, a má prístrešok, ktorý vytvára ešte jedno parkovacie miesto. Dom má betónové základy s izoláciou, zvislé nosné konštrukcie z murovaných plných tehál, /pálených tvárnic/ v hrúbke 400-450mm, nosné priečky o hrúbke 300mm. Strecha trámová, hambálkový krov s pripravenou už osadenou minerálnou izoláciou, /po možnej rekonštrukcii a obložení sadrokartónom vhodný aj na bývanie/, strešná krytina z ťažkej betónovej škridle po rekonštrukcii v rokoch 2019 a 2022. Vonkajšia fasáda na báze hladkých omietok, po oprave a novom fasádnom nátere z roku 2009. Dom je v užívaní od roku 1996 niekoľko krát prešiel modernizáciou, /výmena plastových okien 2008 , podláh 2010, oprava fasády 2009, rekonštrukcia kúpeľne 2004, výmena kotla na kúrenie v roku 2018 a pod./ Vykurovanie – ústredné kúrenie, /oceľové radiátory v každej miestnosti/, kotol na tuhé palivo zásobník teplej vody/boiler. Vnútorné rozvody teplej/studenej vody z ústredného zdroja, vnútorné rozvody kanalizácie, elektroinštalácie, telekomunikačné rozvody, optický kábel, rozvod plynu osadený v prístupovej komunikácii, žumpa /nepoužívaná/, bleskozvod. Rodinný dom bol nepretržite obývaný, jeho technický stav je primeraný veku a pravidelnej údržbe celej stavby.
Rodinný dom s veľkou záhradou na Cintorínskej ulici v…
rodinný dom, Cintorínska, Šurany, Nové Zámky - Rodinný dom s veľkou záhradou na Cintorínskej ulici v Šuranoch. Popis: Ponúkame vám na predaj rodinný dom s veľkou záhradou na Cintorínskej ulici v Šuranoch. Kompletnú fotodokumentáciu, pôdorys a virtuálnu prehliadku si môžete pozrieť tu: Dom má dve spálne, kuchyňu so špajzou, ktorá sa dá zrekonštruovať na obývačku s kuchyňou, kúpeľňu aj letnú kuchynku. Na dvore je garáž, drobné stavby využiteľné ako technické miestnosti, kurník a zajačníky. Milovníkov orechov potešia dva veľké, zdravé stromy. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez ťarchy. Premýšľate nad super investíciou? Teraz je ten správny čas! Nájdeme Vám najvýhodnejšie financovanie - kompletne vypracujeme a porovnáme ponuky všetkých bánk. Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa už aj poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade. V prípade záujmu o obhliadku alebo ak ste nenašli odpoveď na vaše otázky, kontaktujte realitného makléra na tel. č.: . Teší sa na Vás Emily! Zaujíma Vás práca realitného makléra? Nie je jedno o koho sa môžete oprieť. Naši spokojní klienti to už vedia. Prikloňte sa k skúsenostiam. Dohodnite si informatívne stretnutie na tel. č.: . Počet izieb: 2.izbový Celková úžitková plocha m2: 118 Plocha obytnej časti m2: 118 Výmera pozemku m2: 1519 Zastavaná plocha m2: 118 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1957 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Rekonštrukcie: Fasáda, Strecha Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Golf Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: (virtuálna prehliadka) Obhliadky a ďalšie informácie: Emília Federičová e.federicova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Team Adresa: M.R.Štefánika 3 94201 Šurany Telefón:
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
PREDAJ: PRIESTRANNÝ, KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 4 IZBOVÝ RODI
Pozrite si profesionálnu 3D PREHLIADKU tohto krásneho rodinného domu: (Skopírujte link do vyhľadávača) Csaba Őszi - realitný maklér pre Komárno a okolie Vám ponúkam na predaj priestranný, dispozične šikovne riešený 4 izbový rodinný dom so zimnou záhradou, dvomi krytými terasami a veľkou slnečnou záhradou v Komárne, časť Nová Stráž. V pokojnej a obľúbenej lokalite Novej Stráže sa nachádza kompletne zrekonštruovaný rodinný dom na pozemku s výmerou 1000 m2. Budúci majiteľ domu určite ocení dom po kompletnej rekonštrukcii, ktorý nevyžaduje žiadne ďalšie investície. Pokojné a tiché prostredie dáva dobré vyhliadky pre pohodové bývanie. Rodinný dom pozostáva zo štyroch priestranných izieb, z kuchyne s jedálňou, dvoch kúpeľní, zimnej záhrady, chodby, komory, a z dvoch krytých terás. V obývačke, ktorá je čiastočne spojená s kuchyňou a jedálňou nájdeme krásny, funkčný krb, vedľa spálne je šatník. V hlavnej kúpeľni sa nachádza aj sprchovací kút aj vaňa. V zadnej časti domu nájdeme ďalšie dve izby, kúpeľňu so prchovacím kútom a zimnú terasu, odkiaľ je krásny výhľad do záhrady. TECHNICKÉ INFORMÁCIE: - 10 árový pozemok - 189 m2 zastavanej plochy - tehlový rodinný dom, zadná dostavba v roku 2009 - polystyrénom zateplený rodinný dom - strešný krytina zn. Bramak - okná sú plastové s vnútornými žalúziami - v obývačke je krb - kúrenie je aj na elektrinu - elektrický bojler na výrobu teplej vody - v izbách sú drevené parkety - v izbách sú plávajúce podlahy - KANALIZÁCIA, obecná voda, elektrina. VÝHODY DOMU: - kompletne zrekonštruovaný rodinný dom, bez ďalších investícií - krásna, udržiavaná záhrada, kde môžu deti bezpečne športovať, šantiť - krytá terasa pre rodinné, priateľské grilovačky - krásne upravené okolie domu, veľa zelene, - slnečná zimná záhrada, - priestranné izby, v obývačke krb, v spálni šatník, - dve plnohodnotné kúpeľne, - nízke režijné náklady (200 eur elektrina, 25 voda) - krb, klimatizácia, optický internet, - kľudná, pokojná loklalita. Tento rodinný dom je vhodnou voľbou pre rodinu s deťmi ako aj pre každého, kto si chce splniť svoj sen a vymeniť bývanie v byte za bývanie v priestrannom rodinnom dome so záhradou, ktorá poskytuje deťom priestor na každodenné šantenie a dospelým na pokoj, oddych a relax. CENA: 245.000,- EUR ŽIADNE ĎALŠIE POPLATKY! Všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctkych práv na katastrálnom úrade HRADÍME ZA VÁS. Vďaka moderným predajným technikám, prepracovaným inzerciám a preverenými dlhoročnými skúsenosťami pomáham svojim klientom predať ich nehnuteľnosti bezpečne a za vyššiu cenu, ako by zvládli sami. Pozrite sa ako predávam nehnuteľnosti: KONTAKT: Csaba ŐSZI csaba.oszi@ Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 189m² Celková rozloha: