inzercia, predaj, predám, bazár

Rohová sedačka s taburetkou/stolíkom

Kategória: Kreslá a gauče

Predám zachovalú rohovú sedačku
Materiál: čierna kvalitná látka.
Rozmery: 215 x 305 x 106
Sedačka sa predáva spolu s taburetkou, ktorá zároveň slúži aj ako stolík (je k tomu drevená doska na suchý zips) - viď. foto.
Má známky používania, bolo by nutné vytepovať.
Sedačka bola v domácom nahrávacom štúdiu, ktoré žial rušíme a potrebujeme vyprázdniť izbu.
Porosím kontaktovať telefonicky.
Ďakujem, snáď ešte niekomu poslúži
Rohová sedačka s taburetkou/stolíkom
Podobné inzeráty
Retro kreslo s taburetkou
Krásne retro kreslo Brusel III. zo 60. rokov 20. stor. s taburetkou. Vymenené popruhy, molitan vyššej tuhosti, nový poťah. Poťahová látka Inspire me vyniká príjemným, prírodným ,,NATURAL´´ vzhľadom, zloženie 30% AC, 55% PES, 15% CO, skúška na odery: 30 000 Martindale. Pôvodný náter z dreva odstránený zbrúsením, namorené v odtieni céder + ošetrené prémiovým voskovým olejom. Kreslo: šírka 60 cm x výška 83 cm Taburetka: šírka 40 cm x hĺbka 30 cm x výška 36 cm Cena: 210 € (predáva sa spolu s taburetkou)
Zachovalá rohová sedačka s kreslom a taburetkou
Predám použitú, zachovalú rohovú sedačku s kreslom a taburetkou v zelenej farbe. Len osobný odber. Odvoz si treba zabezpečiť. Rozmery sedačky: 230x180
Dizajnová rohová sedačka - rozkladacia
Rohová rozkladacia sedačka s nastavením hĺbky sedu, mentolová. (Pravý roh) Pôvodná cena 1 569€ Stav- používaná, bez viditelných známok poškodenia alebo vysedenia. (Dôvod predaja reorganizácia priestoru) Sedacia časť je vyplnená pružinou v kombinácii s pur penou, ako výplň do operadlových vankúšov boli použité silikónové guľôčky. Tento príjemne mäkký materiál zaistí pohodlie sediaceho, ktorý sa zaborí do sedačky pohodlne ako do perín. Výhodou silikónu je taktiež jeho trvácnosť, takže vankúše vyplnené silikónom vydržia dlho mäkké a nadýchané. Použitý materiál zabezpečuje trvalý objem vankúšov. Materiál: látka Bergamo 82 Oderuodolnosť textílie podľa testu Martindale: 100 000 oderov Farba: mentolová Rozmery (ŠxHxV): 260x188x87/111 cm Výška sedu: 43 cm Regulácia hĺbky sedu Polohovanie opierok chrbta ocenia predovšetkým osoby nižšieho vzrastu Hĺbka sedu: 54/80 cm Výška spodného priestoru od podlahy: 8,7 cm S funkciou rozloženia Rozmery plochy na spanie (ŠxD): 146x214 cm S úložným priestorom Pravé prevedenie Rohová Celočalúnená Dekoratívne prešitie sedacej časti Výplň sedacej časti: pružina v kombinácii s pur penou Výplň vankúšov: silikónové guľôčky 4 operadlové vankúše 4 menšie dekoratívne vankúše Moderné dizajnové nožičky Svojím dizajnom s dekoratívnym prešitím sedacej časti ohúri nielen vás, ale aj vašich návštevníkov. Látka Bergamo je príjemná na dotyk a farebné prevedenie mentolová zas okúzli očká. Jej umiestnenie je praktické, vhodné do rohov miestnosti alebo rovno doprostred. Pretože je celočalúnená, nie je nutné, aby stála pri stene. Aby toho nebolo málo, sedacia súprava je rozkladacia a ukrýva v sebe úložný priestor. Moderný nadčasový dizajn s funkciou regulovania hĺbky sedu určite oceníte. O čom hovoríme? Sedacia časť má hĺbku 80 cm, no vy si ju jednoduchým spôsobom viete zmenšiť na 54 cm. Dizajnéri totiž zakomponovali do sedačky posúvacie operadlá. Jednoduchým mechanizmom operadlo zasuniete a získate tak maximálne pohodlie aj pre sediacich nižšieho vzrastu.
Predám sedačku aj s veľkou taburetkou
Predám veľkú sedačku s taburetkou aj spolu s vankúšmi. Pôvodná cena 1300€. Stav nepoškodená mierne opotrebovaná.Sedačka je prispôsobená aj na pravý aj ľavý roh.
Predám sedačku s kreslom a taburetkou
Predám zachovalú sedačku s kreslom a taburetkou. Sedačka je rozkladateľná s úložným priestorom, rozmery: 265x165x84cm Odvoz neposkytujem.
Rohová sedačka + kreslo a taburetka
NA PREDAJ Rohová sektorová sedačka Rozmery Sedačka: 345(285)x280x90 cm Dlhšia strana sa dá skrátiť o 60cm Kreslo: 110x90 Taburetka: 85x60 (Kreslo a taburetka v cene) Materiál: Eko koža Stav: Pekný, nepoškodený Cena:590€