inzercia, predaj, predám, bazár

Rolky z toaletného papiera

Kategória: Ostatné

Ponúkam veľké množstvo roliek od toaletného papiera. Množstvo je v stovkách.
Cena 1 cent za kus
Osobný odber v Prešove.
Rolky z toaletného papiera
Podobné inzeráty
Držiak toaletného papiera LEGO
Predám držiak na toaletný papier, pásku alebo rôzne kotúče v tvare Lego figúrky. Na stenu sa upevňuje pomocou závesných skrutiek, pomocou prísaviek alebo sa nohy dajú sklopiť a posadiť kdekoľvek. Vieme sa dohodnúť aj ja iných rozmeroch a veľkostiach. Cena štandardného držiaka na roku toaletného papiera je 30€.
Emco Polo - Držiak náhradného toaletného papiera, chróm 0705
Predám nikdy nenamontovaný Emco Polo - Držiak náhradného toaletného papiera, chróm 070500100. Osobny odber v Stupave alebo Bratislave po dohode.
Lepiaca technika
WOLFI KRAFT PLUS “OVERENÁ LEPIACA PÁSKA” špeciálna lepiaca páska na lepenie OSB dosiek, parozábran a prestupov. Materiál: Vodeodolný špeciálny papier v spojení s akrylátovým lepidlom Výhody: • Extrémna priľnavosť • ľahké odtrhnutie rukou • 3 UV stavbilita Oblasti použitia: lepenie parozábran a parobŕzd, prestupov, OSB a DWD dosiek, utesnenie škár. Šírka rolky: 60mm Dĺžka návinu rolky: 40m Roliek v kartóne: 20ks WOLFI FLEX „SUPER FLEXIBILNÁ“ Elastická fóliová lepiaca páska na vzduchotesné spojenie Oblasti použitia: lepenie parozábran a parobŕzd, prestupov, OSB a DWD dosiek, utesnenie škár. Materiál: Vystužená fóliová páska s akrylátovým lepidlom . Výhody: • Extrémna priľnavosť, super flexibilná • odolná voči pretrhnutiu • roztiahnuteľná . Šírka rolky: 60mm a 100mm Dĺžka návinu rolky: 25m Roliek v kartóne: 10ks a 6ks
Kotúčová rezačka papiera PREMIER Cassette Trim S
Predám novú rezačku papiera veľkosť A4 zn. PREMIER s náhradnými rezacími nožmi vo výmenných kazetách. Rezacia čepel je úplne skrytá ve výmennej kazete, čepel sa vysunie až po prítlaku na rezaciu hlavu so vsadenou kazetou. Rezacia hlava navrhnutá pre rýchlu a jednoduchú výmenu kaziet. Náhradné kazety sú integrované v tele pracovnej dosky, preto sú vždy po ruke. Meracia stupnica v centimetroch/palcoch a v stupňoch. Fixačná lišta pre upevnenie rezaného papiera. Rez až 10 listov papiera 80g/m² súčastne. Dĺžka rezu 330 mm Veľkosť stola 195x330 mm Rozmery 230x430x77 mm Rozmer výmennej kazety 32,2x35,5x9,7 mm Súčasťou balenia sú 4 výmenné kazety s čepeľami pre rovný, ryhovaný, perforovaný (dierkovaný) a vlnkový typ rezu.
Zásobník toaletneho papiera
Predam novy zasobnik wc papiera nepouzity. Povodna cena 25.
Papierové foto pozadie FOMEI - 65 ARCTIC WHITE
Predám kompletnú neskrátenú papierovú rolku foto pozadia použitú cca 5x. Rozmer rolky je 2,72x11 m. Rolka nebola skracovaná čoho známka je ešte pôvodný zostatok lepidla z výroby a začiatku rolky. V prípade záujmu pošlem detailné foto rolky. Pre viacej informácií mi napíšte SMS a ja Vám zavolám.