inzercia, predaj, predám, bazár

Rollei Lensball 90 mm

Kategória: Ostatné

Neviem ako to popísať. Sklenená fotoguľa. Je to pre mňa nevyužiteľné. Možno niekto iný to skôr využije.

číre priehľadné sklo, priemer 90mm, vhodné na fotografovanie krajiny, architektúry či pouličných fotografií, vrátane vystuženej cestovnej tašky a mikroutierky, hmotnosť 945g

Osobne/pošta/packeta + poštovné
Rollei Lensball 90 mm
Podobné inzeráty
Stabilizator (Gimbal) - Rollei Go ako novy - Predaj
Už žiadne roztrasené zábery: Gimbal Rollei GO! disponuje batériou s kapacitou 2 200 mAh, s ktorou môžete dokonca dobíjať aj svoj mobilný telefón, a to pomocou USB konektora, alebo bezdrôtovo. Obsahuje praktický statív, puzdro, kábel. Je dostupná aplikácia pre iOS aj Android. Takmer nepoužívaný, celý popis:
Tyč na selfie od Rollei
Ponúka tyč na selfie s ptíslušenstvom od f. Rollei, nová, zabalená, viď autentické fotky, dĺžka 950mm. Cena 9,90€ + pošta. Kliknutím na moje meno sa Vám otvorí celá moja ponuka. Kontakt cez mail, prípadne telefón, osobný odber možný v ZA. Ďakujem.
NOVÁ NEPOUŽÍVANÁ ROLLEI ČISTIACA SÚPRAVA
Predám Rollei - cestovnu čistiacu súpravu. Je nepoužívaná, nová = nevhodný darček. OBSAHUJE: Čistiaca sada – pre mokré a suché čistenie, mini vzduchový mech, čistiace pero na šošovku, 5 utierok z mikrovlákna, semišová utierka, roztok na čistenie šošoviek (30ml), 10 vlhkých čistiacich obrúskov, úložný box s karabínou. Pôvodná cena bola 32€, predám za 20€ + poštovné. Len SMS alebo mail. Prosím nevolať! Posielam dobierkou/PACKETOU po úhrade poštovného vopred na účet.
stabilizátor Rollei
Predám stabilizátor Rollei. Vhodný pre všetky akčné kamery. Možno použiť ako externú nabíjačku. V prípade záujmu pošlem viac fotografií. Plne funkčný a bez poškodení. Osobný odber Bratislava, poštou posielam po úhrade dobierky. Cena: 45€. Kontakt:
Adaptéry Tamron Adaptall 2
Predám Adaptéry Tamron Adaptall 2 pre: - Minolta MD s originál krytkou vo výbornom stave. Made in Japan. Cena 5€. - Canon FD s oboma originál krytkami vo výbornom stave. Made in Japan. Cena 7€. - Olympus OM s oboma originál krytkami vo výbornom stave. Made in Japan. Cena 7€. - Contax vo výbornom stave. Pozor ide o Tamron Adaptall, teda nie 2. Made in Japan. Cena 5€. - Rollei SL v dobrom stave. Pozor ide o Tamron Adaptall, teda nie 2. Made in Japan. Cena 5€. - Konica AR s krytkou vo výbornom stave. Made in Japan. Cena 5€.
Rollei35 film camera
rollei 35 film camera