inzercia, predaj, predám, bazár

Romanticke obliecky

Kategória: Postele

SK rozmer, velmi pekne navlecky.100% bavlna Dva vzory, cena za jeden set
Romanticke obliecky
Podobné inzeráty
Posteľné obliečky
Posteľné obliečky, sada na vankúš aj prikrývku, v 5D kvalite, romantické so srdiečkami. Nové, originál zabalené!
Vianočné obliečky na jednolôžko SANTA 4
Vianočné obliečky na jednolôžko SANTA 4 Nádherné vianočné obliečky SANTA 4 z bavlny so zimným motívom oživia každú spálňu, no vyniknú aj v detskej izbe. Kvalitný materiál je ako stvorený na zimné noci, zahreje a vďaka zaujímavému prevedeniu splní aj dekoračnú funkciu. Praktické zapínanie na zips zaručuje jednoduchú výmenu. Navoďte si doma sviatočnú atmosféru s obliečkami z našej ponuky. Farby sú odolné a nestrácajú na intenzite ani po viacerých praniach. Materiál: 100% bavlna Rozmery (ŠxD): vankúš: 80 x 70 cm paplón: 140 x 200 cm Farebné prevedenie: biela / červená SKLADOM - DORUČÍME DO 5 DNÍ NOVÉ, ZABALENÉ... Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné.
Postelné obliečky
Predám 100% bavlnené obliečky 1+1 balenie 15€,100% bavlnené obliečky 2+2 balenie 30€
posteľné obliečky
Nové posteľné obliečky, nepoužité, rozmer na dvojposteľ set/ 15€ Detské flanelové obliečky 11€ a klasicke 12€
Postele 180x80 obliecky Minie zdarma
Predam 2 postele Minie,rozmer 180x80 cm s uloznym pristorom. v pohodke sa vyspi i clovek vysky 175 cm. Cena spolu 200 eur a obliecky Minie k tomu. Samostatne 100 eur za 1postel a obliecky. Ulozny priestor na kolieskach.
Vianočné obliečky na jednolôžko SANTA 4
Vianočné obliečky na jednolôžko SANTA 4 Nádherné vianočné obliečky SANTA 4 z bavlny so zimným motívom oživia každú spálňu, no vyniknú aj v detskej izbe. Kvalitný materiál je ako stvorený na zimné noci, zahreje a vďaka zaujímavému prevedeniu splní aj dekoračnú funkciu. Praktické zapínanie na zips zaručuje jednoduchú výmenu. Navoďte si doma sviatočnú atmosféru s obliečkami z našej ponuky. Farby sú odolné a nestrácajú na intenzite ani po viacerých praniach. Materiál: 100% bavlna Rozmery (ŠxD): vankúš: 80 x 70 cm paplón: 140 x 200 cm Farebné prevedenie: biela / červená SKLADOM - DORUČÍME DO 5 DNÍ NOVÉ, ZABALENÉ... Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné. POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.