inzercia, predaj, predám, bazár

Rómske Jedlo (GOJO)

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj rómske tradične jedlo Goja.
Rómske jedlo Gojo je dlhoročnou tradíciou,mnohými ľuďmi považované za veľmi chutne rómske jedlo.
Gojo je plnené zemiakovou plnkou do chrumkavá opečené.
Objednávku vytvorím až pri objednani od 5 kusov a viac.
Viem zabezpečiť dovoz len v okoli Topoľčany/Nitra/Banovce/Partizanske po dohode.
Rómske Jedlo (GOJO)
Podobné inzeráty
Jedlo ako jed,jedlo ako liek
Predám knihu,jedlo ako jed,jedlo ako liek. Veľmi zaujímavá a nápomocná kniha
Predám knihu Jedlo ako jed, jedlo ako liek
Predám knihu Jedlo ako jed, jedlo ako liek, cenu ponúknite, dohoda. Pozri aj ostatné inzeráty.
Avent Philips 2v1 parný mixer pre bábätka
Najlepšia vec pre mamičky ktoré začínajú s prikrmami. Super rýchlo spravené akékoľvek jedlo pre bábätko na pare, otočením nádoby sa zmení na mixer a hned všetko rozmixuje. Používaný ale všetko funguje perfektne. Kombinovaný parný hrniec a mixér Philips AVENT umožňuje ľahko pripraviť zdravé domáce detské jedlo. Najprv uvarte v pare ovocie, zeleninu, rybu či mäso a potom jednoducho nádobu zdvihnite, prevráťte a vykonajte mixovanie. Jedlo nie je nutné nikam prenášať! Vlastnosti: - kompaktné prevedenie pre ľahké uskladnenie - jednoduché dopĺňanie vody - varte v pare a po prevrátení nádoby mixujte - len niekoľko častí, ktoré je potrebné čistiť Dokáže pripraviť detské jedlo pre každú fázu odstavenia dieťaťa: - mixuje tiež mäso, ryby a strukoviny - vhodné pre omáčky a nastrúhané potraviny - výkonné mixovanie pre jemná pyré Inšpirujte sa v našej online knihe receptov. Obsah balenia: - parný hrniec / mixér - stierka - odmerka
Amzchef FC-J18 400W sekáčik na jedlo/maso/
Amzchef FC-J18 400W sekáčik na jedlo Krájač na jedlo/mäso s 1,8 l sklenenou misou Bez BAP, 2 pracovné režimy a bezpečnostné funkcie, 4 čepele z nerezovej ocele 1. Efektívny pracovný výkon Maximálny 400W motor z čistej medi poháňa dvojvrstvovú čepeľ z nerezovej ocele a vytvára stav rezania typu tornáda. S vylepšenou čepeľou v tvare S môže elektrický krájač potravín dosiahnuť 360 ° rýchle a rovnomerné mixovanie, aby v priebehu niekoľkých sekúnd rozomlel mäso, ovocie, zeleninu, cibuľu, cesnak, zemiaky a detskú výživu. 2. Dve pracovné rýchlosti Pracovnú rýchlosť na prípravu jedla si môžete ľubovoľne zvoliť. Vysoká rýchlosť je dobrá pre mäso, fazuľa, mrkva; Pomalá rýchlosť sa aplikuje na vajcia, cibuľu, zeleninu, ovocie atď. Ľahko pripravte zemiakovú kašu, mliečne koktaily, šaláty a omáčky na cestoviny. 3. Inteligentné ovládanie a bezproblémové používanie Tento mlynček na mäso AMZCHEF oproti iným vrtuľníkom využíva funkciu brzdy, vrtuľa sa zastaví okamžite, keď zdvihnete motor. Žiadne špliechanie jedla! 3 vrstvy hrubého plášťa z nerezovej ocele, odolné a odolné proti deformácii. Vstavaná podložka stlmenia môže účinne znížiť hluk vysokorýchlostného motora a vytvoriť tak pohodlné prostredie na varenie.
CARL OSCAR N'ICE BOX na jedlo s chladiacim diskom
Predám používaný box na jedlo v zachovalom stave (používaný jedno leto - týždeň počas letného tábora - zakúpený kôli chladiacej časti. V zachovalom stave - pozri foto. Obsahuje odnímateľný chladiaci disk, udrží jedlo studené približne 5 hodín. Obsahuje aj vnútornú škatuľku s vekom (moťnosť oddelenia jedla), multipríbor CUTElery™ upevnený vo vrchnáku (pozri foto). Neobsahuje BPA, ftaláty ani olovo, hladiaci disk má v netoxický chladiaci gél. Vhodný aj do mikrovlnnej rúry a umývačky riadu (horný kôš). Chladiaci obal však v mikrovlnnej rúre nepoužívať. Postavičky zvieratiek sú dielom švédskej ilustrátorky Linn Eldin. Jedinečný patentovaný dizajn od Carla Oscara® zo Švédska. Rozmery 600 ml 0,300 kg 12,5x17x6,3 cm. Pôvodná cena 19,90. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na uvedenej emailovej adrese alebo telefonicky. Na sms nereagujem (technické dôvody).
Nádobky na jedlo, detská termoska
Predám rôzne detské nádobky na jedlo s vrchnákmi, používané. Dávkovač na mlieko Babylove ... 5,- Termoska na jedlo .... 5,- Eur PREDANÁ! Ostatné nádobky cenu ponúknite. Osobný odber v Žiline, prípadne pošlem poštou po úhrade vopred. Kontakt telefonicky alebo email. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty. Inzerát platný do zmazania.