inzercia, predaj, predám, bazár

Rošt + popolník BEF

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Rošt 180 x 120 mm do všetkých nových typov krbových vložiek BeF.
VIEM POSLAŤ NA DOBIERKU +5€
Rošt + popolník BEF
Podobné inzeráty
BeF Kompakt Feel 6
BeF kompakt feel 6 predám novú krbovú vložku Kompaktná krbová vložka BeF Feel s opláštením, ktoré umožňuje prevádzku spotrebiča ako kachle výkon: 5kW napojenie: horné DN150mm cena: 1700€ s DPH
Krbová vložka s ohništěm BEF HOME Blanzek V73R
Název stroje: Krbová vložka s ohništěm Katalogové číslo: 15452 Typ, parametry: BEF HOME Blanzek V73R - MINIMÁLNĚ POUŽITÁ Výrobce: BEF Popis: MINIMÁLNĚ POUŽITÁ Výkon 15 kW Vytápěcí schopnost 350 m3 Hmotnost 195 kg Průměr kouřovodu 200 mm Cena: 24 000 Kč
BeF Aquatic WH 80 CL
Predam BeF Aquatic WH 80 CL. Nepouzita teplovodna krbova vlozka v zaruke. Rohova, lava s vykon 14,5 KW. Odber obec Beluša.
BEF Bear 7 krbová vložka
Predám úplne novú nepoužitú, nerozbalenú krbovú vložku BEF Bear 7 - rovnú. Tepelný výkon 7,4kW. Kupovana v lete 2022. Sú k nej aj nožičky a rámik. Aj s dokladom o zakúpení.
Rošt ku krbu , popolník
Predám tento veľmi pekný rošt do krbu a popolník Cena 30€
Krbová vložka nová nepoužitá
Dobrý deň. Ponúkam na predaj čisto novú nepoužitú Taliansku krbovú vložku značky La Nordica. Vložka nikdy nebola použitá. Cena je 1950€ poprípade menšia rozumná dohoda. La Nordica Insert 70 Crystal 2x s vetnilátorom Úplne nová konštrukcia krbových vložiek ponúka nadštandardné ohnisko s čistým optimalizovaným spaľovaním, ktoré zaručuje stále čistý pohľad do horiacich plameňov. Konštrukcia sa skladá z oceľového zvarenca sily 3 a 4 mm silného. Ako druhý teplovzdušný plášť je oceľová 1 mm hrubá kazeta, kde sa priechodom vzduch ohrieva a vystupuje v hornej časti vložky. Do ďalších miestností alebo do poschodia sú pripravené dva výstupy o veľkosti 150 mm. Dva malé 15W ventilátory zvyšujú množstvo teplého vzduchu. Regulácia otáčok a zapnutie je možné len po nahriatí. Pre vysokú mechanickú a žiarovou odolnosť je rošt a spodná časť ohniska z liatiny. Vlastné ohnisko je obložené doskami silnými 4 až 5 cm pod názvom IRONKER®. Je to izolačný materiál, ktorý sa používa v priemysle pre taviace oceliarske panvy, žíhacie pece ai. V krbových vložkách Nordica sa uplatňuje vysoká žiarová odolnosť, vysoká akumulácia tepla a pevnosť. Tiež za prevádzky vynikne biele sfarbenie, podľa ktorého sa dá zistiť, ako kvalitné a správne je horenie. Medzi ohniskom a výstupom dymu je vložený katalyzátor. Je to doska z lisovanej expandované sľudy. Popolník a možnosť zmeny otváracej strany dvierok uľahčujú prevádzku. TECHNICKÉ PARAMETRE Menovitý výkon do vzduchu: 9 kW Maximálna hodinová spotreba dreva: 2,7 kg / h Priemer dymovodu: 160 mm Vývod dymovodu: Horné Účinnosť: 78,2% Hmotnosť: 124 kg Výhrevnosť priestoru pri zateplení 50W / 1m³: 258 m³ Priemer rúry pre prívod externého vzduchu: Bez priameho napojenia Výška: 555 mm Šírka: 700 mm Hĺbka: 500 mm Typ spaľovania: Trojstupňové Obklad: Oceľový plášť Konštrukcie spaľovacieho priestoru: Liatina / IRONKER Typ roštu: Pevný Popolník: Vyberateľný Veľkosť polien: 300 mm Rozmer vstupného otvoru do spaľovacieho priestoru: 540x245 mm Rozmery spaľovacieho priestoru: 320x500x360 mm Prenos tepla: Sálaním Energetická trieda A Poprosím volať len vážny záujemcovia.Ďakujem.