inzercia, predaj, predám, bazár

Rostex kovanie

Kategória: Dvere, brány

Nevyužité bezpečnostné kovanie kľučka - guľa 802 / 90 mm chróm - nerez, česká vrýoba, pôv. cena 54
Rostex kovanie
Podobné inzeráty
Bezpečnostné kovanie Rostex R1/90/O/Titan Zlaté
Predám luxusné bezpečnostné kovanie Rostex vo vynikajúcom stave. Kovanie je kompletné a nepoškodené. POPIS: bezpečnostné kovanie s prekrytím vložky Rozteč kovania 90mm. O - oblý štít Bezpečnostné kovanie je bez vložky Bezpečnostné kovanie je dostupné vo verziách: G+K (guľa a kľuka) 90mm rozteč - vzdialenosť medzi osou kľučky a osou vložky kovania Bezpečnostné kovanie je určené na vstupné dvere otvárané dovnútra i von, hrúbka dverí 38-55 mm, potom po 15 mm až do hrúbky dverí 100 mm. Doporučujeme použiť cylindrickú vložku v 3. BT odolnú proti odvŕtaniu. inzerátu prikladám originálne foto. V prípade záujmu len osobný odber v BA, prípadne pri úhrade vopred pošlem aj poštou.
Bezpecnostne kovanie na vchodove dvere ROSTEX
Predam bezpec.kovanie na vchodove dvere jedna strana gula druha klucka +zamok dveri od znacky Rostex...povodna cena 60eur
Radex Interiérové drevené dvere Lugano Eko plné borovica 80P
Predám Radex Interiérové drevené dvere Lugano Eko plné borovica 80 pravé. Boli kupované nedávno. Kľučky namontované na dverách, v cene. • Masívna konštrukcia • Borovicové drevo • Kvalitné zámky a závesy • Možnosť dodania ako posuvné krídlo Popis výrobku Kvalitné interiérové dvere Lugano sú vyrobené z lepeného masívneho borovicového dreva. Rámy dvier sú vyrobené z pevného lepeného profilu a navyše sú ešte zušľachtené prírodnou dyhou s hrúbkou 1 mm. Rámy aj dyha sú vyrobené z rovnakého borovicového dreva ako samotné dvere. Štandardne sú vybavené veľmi kvalitnými zámkami a závesmi, ktoré sú vhodné rovnako ako pre kovové, tak aj pre drevené zárubne. Dvere sa ideálne hodia na povrchovú úpravu lakovaním a maľovaním alebo môžete jednoducho využiť krásu prírodného dreva a vniesť tak do Vašej domácnosti netradičný, ale za to veľmi elegantný nádych. Dvere je možné dodať aj v prevedení ako posuvné posuvné krídlo ! Technická specifikace Detaily výrobku Druh: Dvere do izby Dekorácia: Borovica Doraz: Vpravo Tvar hrany: Rohová hrana Vložka: Masívne drevo Rozmery a hmotnosť Výška: 198,5 cm Šírka: 84,6 cm Dĺžka: 4,0 cm Kľučky: CMI Rozetové kovanie na interiérové dvere, tvar U, nerez oceľ matná 38 - 42 mm • Kovanie v tvare U • Matná nerezová oceľ • Vrátane upevňovacieho materiálu Popis výrobku CMI rozetové kovanie na interiérové dvere je klasické kovanie v tvare U s rozetou s oválnou kľúčovou dierkou. Vonkajší povrch je z matnej nerezovej ocele, spodná konštrukcia je plastová. Kovanie sa hodí pre pravé a ľavé interiérové dvere s hrúbkou 38 - 42 mm. Dodáva sa s upevňovacím materiálom, vrátane adaptéra na štvorhran 9 mm. Technická specifikace Detaily výrobku Oblasť použitia: Interiérové dvere & izbové dvere Povrch: Ušľachtilá oceľ Štýl: Moderný Dierovanie: Oválna brada Prevedenie: Rozeta Montáž: Univerzálne Rozmery a hmotnosť Hmotnosť: 489 g Výška: 5,5 cm Šírka: 16,0 cm Dĺžka: 19,0 cm Fotografie na požiadanie.
Bezpečnostné kovania Rostex
KOVANIE ROSTEX guľa - kľučka + vložka FAB
Kovanie Rostex
Predám kovania Rostex použité. Rozstup medzi vložkou a klučkou 9 cm. Rozstup medzi šróby je 20,5 cm. Kovania sú lesklé. Guľa-klučka. Stranu otvárania viem prispôsobiť. Mám aj jednoduchšie varianty,kde netreba vrtať hrubé diery na dverách. Viem dať grátis vložku s jedným klúčom. Cena je pevná. Kovania je možné po dohode prísť pozrieť v Nových Zámkoch. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Na sms, e-mail neodpovedám. Dobierka +3 eur.
Kovanie Rostex
Predám kovania Rostex použité. Rozstup medzi vložkou a klučkou 9 cm. Rozstup medzi šróby je 20,5 cm. Kovania sú lesklé. Guľa-klučka. Stranu otvárania viem prispôsobiť. Mám aj jednoduchšie varianty,kde netreba vrtať hrubé diery na dverách. Viem dať grátis vložku s jedným klúčom. Cena je pevná. Kovania je možné po dohode prísť pozrieť v Pribete. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Na sms, e-mail neodpovedám. Dobierka +3 eur.