inzercia, predaj, predám, bazár

Rover-Darčekové Predajne

Kategória: Ostatné

Radi vás privítame v našich predajniach, ponúkame vám značkový alkohol, luxusné dezerty, kvalitné vína, sladké, slané, darčekové koše, cigarety. Radi vám s výberom tovaru pomôžeme. V našich predajniach je aj Tipos.

Darčekové koše môžeme doručiť až k vám domov ,ak si chcete objednať darčekový kôš môžete prísť osobne na predajňu alebo nám napísať na uvedené telefónne číslo.
Písať môžete hocikedy.

Tovar je možné si zakúpiť aj v našom veľkoobchode za veľkoobchodné ceny
Sučianská 29 Martin prikopa.

NAŠE PREDAJNE

Martin-Jilemnického, Oc Campo Di Martin

Martin-Robotnícka 8

Martin-Červenej armády 361

Martin- Francisciho/tržnica

Vrútky-československej brigády 1

Žilina-Farská ulička 1

Považská Bystrica-OC centrum Brel

Liptovský Mikuláš- štúrová 801/1

Oceníme ak nám napíšete vašu Spätnú väzbu ako sa vám v našich predajniach páči/páčilo.
Rover-Darčekové Predajne
Podobné inzeráty
Darčekové tuby
Predam 50ks menších a 50ks väčších darčekových ekologických túb. Tuby sú celé (aj uzáver) vyrobené z papiera. Sú vhodné ako darčekové balenie. My sme v nich predávali sypké potreviny. Dôvod: rušenie e-shopu. Darčekové balenie, darčekové sady,...
Range Rover V8 - 4.4 - Autobiography
Predám Range Rover V8 - 4.4 - Diesel Spoľahlivý motor 4.4 V8 - blok motora je spoľahlivý Ford Powerstroke ktorý sa pouźíva v USA ťahačoch, nie 3.0 V6 (SDV aj TDV) ktorý je extremne nespoľahlivý a kazový - motory sa rozpadaju už pri velmi nizkych najazdoch - je to len otazka casu, praska im kľuka - rozpadne sa celý motor, nieje možná oprava ani repas, iba vymeniť motor a trpí tým každý motor Land Rover 3.0 V6 (SDV aj TDV) následne sa rozpadne znovu a znovu vymenit atd, Range Rover 3.0 s najazdom 200 000km má kľudne aj 3-4 motory za sebou - cca 8-10 000 eur investicia každý (stačí napisať do google range rover 3.0 crankshaft failure, je toho plný internet) Prevodovka ZF 8 stupňov - auto nemá ťažne ! tým pádom prevodovka nebola zaťažovaná a využívaná na ťahanie prívesov, vozíkov atď ako 80% range roverov, radí krásne, hladko, jazdené ženou Plná výbava (soft close, strešne okno, príplatková koža, adaptívny tempomat, digitalny pristrojový štít, head up display, alcantara strop, vyhrievané predné aj zadné okno atď atď) Krásny neopotrebovaný interiér, žiadne škrabance na laku Spotreba cca 10l/100km 340 HP, 800NM km 126000 nebolo nikdy búrané auto jazdi Brno - Bratislava predávam z dovodu stahovania a auta si neberiem zo sebou v prípade rýchleho jednania pridám sadu letných pneumatík (22 palcové)
Darčekové balenie
Darčekové balenie obsahuje prírodné produkty.Ľanová utierka je ušitá zo 100%Ľanu, mini medík od včelára, sviečka zo včelieho vosku a dekoračná mini naberačka na možnost i výberu farby utierky podĺa dostupnosti materiálu.V prípade záujmu vám vyskadám i podľa želania darčekové balenieämože obsahovať točené sviečky zo včelieho vosku,odlievané sviečky,ľanovú utierku ,gumičku do vlasov zo saténu alebo hodvábu. Vyrobené na Slovensku. Možný osobný odber alebo posielam poštou a packetou.Na dobierku neposielam.
DARCEKOVE BALEENIA
Vyskladam vam rozne taketo darcekove balenia, ktore potesia kazdu zenu, dievca. Balenia obsahuju rozne veci ako celenku plus rozne doplnky: gumicku, pompon privesok/klucenku, nausnicky, naramok, nahrdelnik chocker a rozne ine vecicky. Darcekove balenia vyskladam do ceny aku si zvolite. Pre viac info piste spravy.
Rozvoz Tokajského Vína a Slovensko
PONúKAME NA PREDAJ CELý SORTIMENT Tokajských Vín A DOPLNKOVéHO TOVARU K Vínám ako Darčekové balenia,DARčEKOVé OBALY,DARčEKOVé TAšKY A POD.Dovezieme na adresu.Víno kupujeme priamo od VINáRA.Hľadáme aj nových odberateľov kaviarne,reštaurácie,hotely.Dovezieme na Vašu oslavu,svadbu,kar kontakt pre objednávky:
Rozny tovar - zrusena predajna
Rozpredam rozny tovar zo zrusenej predajne domace potreby,zahrada, drogeria - naradie,hracky, darcekove tasky, kvetinace, darcekove predmety, servitky a ine. Pre viac info volat.