inzercia, predaj, predám, bazár

Rozhovory bez hraníc

Kategória: Ostatné

Predám knihu Rozhovory bez hraníc (Dzurinda a Zeman). Nečítaná.
Cena: 5 €

Prosím píšte mail, číslo nefunguje.
Rozhovory bez hraníc
Podobné inzeráty
Predám knihu - Dominik Tatarka - Prútené kreslá, Rozhovory b
Predám knihu - Dominik Tatarka - Prútené kreslá, Rozhovory bez konca, vydavateľstvo Hviezdoslavova knižnica,1966, ponuky na mail, mkregion@
Pomoc pre ľudí - terapie: rozhovory, šoférovanie, maľovanie
Ponúkam terapeutické rozhovory, pomoc so šoférovaním a maľovanie. Pomáham ľuďom, ktorí chcú riešiť životné krízy/výzvy. Ak máte záujem, napíšte mi e-mail alebo zavolajte. Poviem Vám viac.
Konverzácie v angličtine / anglická konverzácia / rozhovory
ahojte:) ponúkam konverzačné hodiny angličtiny. Jednoduché rozhovory, zaužívané frázy, alebo pomoc písaním formálnych či neformálnych listov, doučovanie, písanie úloh v angličtine...viem, že najdôležitejšie je sa nebáť, nehanbiť a rozprávať. Tiež som si tým prešla...ale 10 rokov v zahraničí už ma oťukali :) Po dohode môžme urobiť nejaký zoznam tém alebo oblastí, ktorým sa chceš venovať alebo to ušiť celé na mieru :) daj vedieť...mám aj IELTS/CELPIP certifikáty, ale čo tam po tom, keď najväčšia sranda sú tie nepripravené životné situácie :)
Anna Kareninova - Rozhovory s Bohom - Banská Štiavnica
Predám knihy v TOP STAVE Anna Kareninová I. a II. časť Rozhovory s Bohom 1. 2. a 3. časť Tajomstvá štiavnických domov SK/EN bilingválna Ponúknite cenu, dohodneme sa
PREDAM KNIHY, AKO NOVE
Predam knihy z edicie tyzden: Robert Bezak - Medzi nebom a peklom, Stefan Hrib - Moj blaznivy zivot, Nas Antonio - kazne, rozhovory, fejtony ( kazda 3 eura) Papez Frantisek - Rozhovory s Jorgem Bergogliom (5eur), Daniel Lipsic - Slusne Slovensko potrebuje lidra (2eura)
Sally Rooney: Rozhovory s priateľmi a 24 dní do Vianoc
Ponúkam na predaj knihy Sally Rooney: Rozhovory s priateľmi a Knihu 24 dní do Vianoc. Obe výborný stav. Cena za kus je 10 €. Posielam po platbe vopred na účet. Pre viac info ma kontaktujte v správe.