inzercia, predaj, predám, bazár

rozjasňovače Too Faced, Shiseido, ABH, Nars, Bobbi Brown

Kategória: Zdravie a krása

Ani jeden nebol použitý, iba bPErfect bol swatchnutý.

Horný rad zľava doprava:
Too Faced Diamond Light v odtieni Diamond Fire: PREDANÝ

Shiseido Inner Glow Cheek Powder v odtieni 01 Inner Light: 30€

Anastasia Beverly Hills odtieň Iced Out: 30€

Dolný rad zľava doprava:
Nars highlighting powder v odtieni Fort De France: 30€

bPErfect Get Wet v odtieni Skin Sheen: PREDANÝ

Bobbi Brown v odtieni Pink Glow: limitovaná edícia balenia. 37€

Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
rozjasňovače Too Faced, Shiseido, ABH, Nars, Bobbi Brown
Podobné inzeráty
rozjasňovače Too Faced, Shiseido, ABH, Nars, Bobbi Brown
Ani jeden nebol použitý, iba bPErfect bol swatchnutý. Horný rad zľava doprava: Too Faced Diamond Light v odtieni Diamond Fire: má viacfarebné odlesky. 27€ Shiseido Inner Glow Cheek Powder v odtieni 01 Inner Light: 30€ Anastasia Beverly Hills odtieň Iced Out: 30€ Dolný rad zľava doprava: Nars highlighting powder v odtieni Fort De France: 30€ bPErfect Get Wet v odtieni Skin Sheen: formulácia zapečené želé, má viacfarebné odlesky na svetlom podklade. 13€ Bobbi Brown v odtieni Pink Glow: limitovaná edícia balenia. 37€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
rúže NEPOUŽITÉ Too Faced, Huda, ABH, Shiseido
Ani jeden nebol použitý. Too Faced má vzadu škrabanec od viečka, ale inak je nedotknutý. Zľava doprava: Too Faced Lady Bold lipstick v odtieni 05 Level UP: škrabanec je vidno na jednej z foto. 18€ Huda Sweet Nudes krémový rúž v odtieni Angel: 20€ Anastasia Beverly Hills Satin lipstick v odtieni Tease: nemá krabičku, lebo je zo setu. 20€ Shiseido Modern Matte powder lipstick v odtieni 501 Jazz Den: 20€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
Sypké rozjasňovače Too Faced a Dior
Hore vľavo: Too Faced Dew You rozžiarujúci púder: je to pôvodne setting púder, ale obsahuje jemné ružové trblietky a na celú pleť sa to nehodí. Na líčkach má ale veľmi pekný efekt. Bol použitý cca 2-3x. Obsah 9 gramov. 20€ Hore vpravo: Too Faced sypký púder v odtieni Peach Tinsel. PREDANÝ Dole: Dior Forever cushion powder v odtieni Golden Nights. Vianočná limitka z posledného roku. Označením je to tiež setting powder, ale má v sebe zlaté trblietky, hodí sa za rozjasňovač. Posledné 2 foto sú z netu. Bol použitý 1x. 10 gramov. 35€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
rúže NEPOUŽITÉ Dior, Jeffree Star, Too Faced, Douglas
Ani jeden nebol použitý ani vyskúšaný. Na 1. foto zľava doprava: Dior Vianočná limitka Diorific Golden Nights odtieň 071 Glittery Rose. 30€ PREDANÝ Burberry Lip Velvet v odtieni 421 Rosewood. 25€ PREDANÝ Jeffree Star Velvet Trap v odtieni Holy Fashion. 10€ Too Faced Too Femme Heart Core lipstick odtieň Never Grow Up. 15€ Too Faced Lady Bold odtieň Trailblazer. PREDANÝ Douglas Smart Matte odtieň First Kiss. 4€ L'Oreal Color Riche Matte odtieň 640 Erotique. Nebol použitý, ale dole má menší škrabanec ako sa zasúva do púzdra. 4€ Maybelline Ink Crayon rúž v ceruzke, ešte je zalepený, balenie nebolo tvorené. 5€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
rozjasňovače Illamasqua Milani Douglas MAC Becca Too Faced
Horný rad zľava doprava: Illamasqua Beyond Powder highlighter v odtieni Deity. Iba swatchnutý a vydezinfikovaný. Má zlatožlté odlesky. Táto značka napodobňuje formuláciu púdrov Hourglass. 20€ Milani zapečený highlighter v odtieni Dolce Perla. Nový nepoužitý. 12€ Douglas highlighter v odtieni 2 Luxurious Gold. Nepoužitý, príliš tmavý pre mňa- 12€ Dorný rad zľava doprava: MAC Extra Dimension Skinfinish v odtieni Soft Frost. Má studené ružovo-fialkové odlesky. Je tvrdšie zlisovaný, potrebuje štetec s pevnejšími chlpmi na aplikáciu. Bol 2x použitý, je vydezinfikovaný. 20€ Becca shimmering skin perfector v odtieni Prismatic Amethyst. Nový nepoužitý. 35€ Too Faced Candlelight v odtieni Rosy Glow. Veľmi jemný a prirodzený. Iba swatchnutý. 25€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.
rozjasňovače Illamasqua Milani Douglas MAC Becca Too Faced
Horný rad zľava doprava: Illamasqua Beyond Powder highlighter v odtieni Deity. Iba swatchnutý a vydezinfikovaný. Má zlatožlté odlesky. Táto značka napodobňuje formuláciu púdrov Hourglass. 20€ Milani zapečený highlighter v odtieni Dolce Perla. Nový nepoužitý. 12€ Douglas highlighter v odtieni 2 Luxurious Gold. Nepoužitý, príliš tmavý pre mňa- 12€ Dorný rad zľava doprava: MAC Extra Dimension Skinfinish v odtieni Soft Frost. PREDANÝ Becca shimmering skin perfector v odtieni Prismatic Amethyst. Nový nepoužitý. 35€ Too Faced Candlelight v odtieni Rosy Glow. Veľmi jemný a prirodzený. Iba swatchnutý. 25€ Cena v inzeráte je uvedená bez poštovného. Posielam aj na dobierku, po obdržaní sumy za poštovné dopredu. V BA možný aj osobný odber.